KingAlert Slaat Terug -Gekwetst Door Vele Kritiek YouTubers

KingAlert
5

KingAlert heeft een video online gezet met de titel Leugens, list en bedrog in YouTube Nederland. De docu zoals Paul het zelf noemt moet aantonen dat er mensen zijn die hem onterecht zwart maken en liegen waar hij bijstaat. Daarvoor heeft de veertiger ruim een uur voor nodig en heeft dagenlang aan de video gewerkt!

Onder andere Don (Gamemeneer), Royalistiq en Linktijger worden aangepakt. Maar vooral YouTuber Egbert heeft hem flink geraakt. Het grootste gedeelte van de video gaat namelijk over de jongen en noemt Egbert een ‘pathologische leugenaar’ en ‘hypocriet’.

Royalistiq viel hem aan op zijn taalgebruik, maar Kingalert toont aan dat Roy minstens zo vaak woorden als ‘kanker’ gebruikt en zich ook laag gedroeg tegenover een 11-jarige jongetje dat hem online lastig viel.

Hoe het ook zij, of buitenstaanders aan dit erg lange verhaal hier iets van begrijpen is maar zeer de vraag. Hopelijk lucht het de Almeerder op en kan hij weer gewoon verder gaan met zijn leven.

Ik heb Pauls video gezien. Conclusie is:
Paul is 4 jaar en zit in groep 1 (dat is de groep 4-5 jarigen) van de basisschool. Hij zit in de zandbak met zijn rode laarsjes en bouwt daar zandtaartjes, zandkasteeltjes en gebruikt hiervoor een harkje, vormpjes, schepje en een gietertje. Bij hem zitten ook andere iets jongere kleutertjes in de zandbak. Paultje bouwt, kliedert en speelt. Onder het spelen is Paultje soms wat grof gebekt naar zijn mede kleutertjes. Paultje vindt de zandtaartjes en zandkasteeltjes die andere kleuterjes maken niet mooi en zegt daar wat van, terwijl deze zeker wel beter en mooier zijn. De kleutertjes zeggen hier wat van terug door Paultje te vragen wat normaler te gaan gedragen. Maar Paultje vindt dat hij het bij het rechte eind heeft en bekt nog eens terug omdat in zijn ogen de muren en torentjes van de zandkasteeltjes van zijn mede kleutertjes anders moeten. Dit botst van tijd tot tijd en tijdens de zandbak sessies worden met harkjes en schepjes tegen elkaar getikt. Deze wijze van oorlogje voeren in de zandbak gaat zo een poosje door en wordt steeds heviger.
Een tijdje later zitten een aantal kleutertjes bij elkaar en besluiten een reactie te geven door hem te exposen. Een aantal kleutertjes zien de kans schoon en willen de eigenzinnige en grof gebekte Paultje een wipje geven zodat hij definitief uit de zandbak verdwijnt. Paultje voelt zich in de wiek geschoten en wil aan de buitenwereld laten zien dat hij wel mag tikken met harkjes en schepjes en de anderen kleutertjes niet. Met een aantal statements in de zandbak wil Paultje het een en ander weerleggen. Maar tijdens zijn statements is er niemand in de zandbak aanwezig, op een goede vriendje na, die ook daadwerkelijk even in de zandbak verschijnt. In zijn rode laarsjes staat Paultje er vrijwel alleen voor. Als afsluiting vertelt Paultje, moederziel alleen in de zandbak, “dat hij dit helemaal niet wil, dat het hem veel negatieve energie kost en dat iedereen moet gaan nadenken of het spelen in deze zandbak wel op de juiste manier gebeurt. Als alle kleutertjes door de knieeen gaan en zijn voeten aanbidden en hem respect tonen door ook normaal met hem om te gaan en zeker niet tegen hem te liegen zal ik overwegen dat de zandbak ook het domein wordt van mijn mede kleutertjes”. “Maar wel volgens Paultjes voorwaarden, anders kom je de zandbak niet in”. Als slotzin spreekt Paultje de volgende woorden uit: ik ben 4 jaar en zo doe ik het al mijn hele leven lang. Kusje Paultje.

@ Erwin
Het had achteraf nog wat harder gekund, dat hij o.a. een mede kleutertje een kaakslag gaf met zijn vuistjes. hahaha, maar deze tekst schreef ik uit mijn losse pols in 8 minuten. Zo strak mogelijk, maar toch nog een paar foutjes in de tekst. Je hoeft niet jaloers te zijn. Wat mij opvalt dat het wel erggg stil is met de comments. Dat geeft te kennen en zo wordt ook het kaf van het koren gescheiden.

Paultje / Alpha Wolf daalde op zijn docu 2.0 met 120 subscribers. Op dit moment nog geen 40 K views en de duimpjes omhoog en omlaag zijn bijna in evenwicht. Hoezo schut YouTube Nederland op zijn grondvesten? Hij kan zich beter richten op de kern en een goede KingAlert aflevering maken, maar dat is al te lang geleden. Het leraren tekort is enorm, wellicht dat zij nog een plaatsje voor hem hebben als oppas juf.

De vraag is, zijn alle kleutertjes met in de hoofdrol kleuter Paultje nu eindelijk eens uitgespeeld in de zandbak? Ik zelf denk van niet. Deze Alpha Wolf weet van geen ophouden. Hij draait zichzelf als persoon op deze manier volledig de soep in. Abotje psychiater is hoog nodig.
Toch nog een volwassen samenvatting van zijn docu 2.0 Het was en is gewoon BAGGER. Ik heb niets nieuws onder de zon gezien en/of gehoord.

De enige echte RH.

Was er nou echt niemand in zijn omgeving die tegen hem zei Paul als je dit gaat uitzenden kom je echt over als een kind van 5 dat gepest wordt en terugpest.
Wat zien we nou uiteindelijk 2 youtubers die iemand bashen. En de Alpha Wolf wordt boos. Hij basht terug.
Niveauloos

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
28
KingAlert Mishandelt Radom Persoon Om Niets

Paul Goudsmit, beter bekend als KingAlert, heeft een nog onbekend persoon midden in de nacht volgens eigen zeggen ‘op z’n bek geslagen.. werkelijk om NIETS’. Dat vertelt een beduusde Paul op Instastories. En hij zegt meteen erbij hoe dat komt: ‘Vannacht had ik een DJ gig en ik moest om …

KingAlert
12
Scheldende KingAlert Woedend Op De Telegraaf – Slachtoffer Van Complot?

KingAlert is door een mede-YouTuber flink te kijken gezet: in stukjes uit zijn Twichtopnames hoor je KingAlert (Paul Goudsmit) schelden en woorden als ‘aidslip’, ‘autist’ en ‘kanker’ gebruiken. Ook schijnt hij zich lelijk uit te laten over homo’s. De beelden van een scheldende Kingalert hebben nu ook De Telegraaf bereikt. …

KingAlert
7
KingAlert Ook Getroffen Door ‘Enzo Knol’ Strike

De video van KingAlert ‘Enzo pakt verkeersboete’ is 1, 5 uur offline geweest door een strike van Divimove. Het filmpje met beelden uit de vlog van Enzo staat nu weer online, maar KingAlert klaagt dat dit wel hem een tendingpositie heeft gekost. Paul schrijft knorrig onder de gewraakte video: ‘Helaas …