KingAlert Slaat Terug -Gekwetst Door Vele Kritiek YouTubers

KingAlert
6

KingAlert heeft een video online gezet met de titel Leugens, list en bedrog in YouTube Nederland. De docu zoals Paul het zelf noemt moet aantonen dat er mensen zijn die hem onterecht zwart maken en liegen waar hij bijstaat. Daarvoor heeft de veertiger ruim een uur voor nodig en heeft dagenlang aan de video gewerkt!

Onder andere Don (Gamemeneer), Royalistiq en Linktijger worden aangepakt. Maar vooral YouTuber Egbert heeft hem flink geraakt. Het grootste gedeelte van de video gaat namelijk over de jongen en noemt Egbert een ‘pathologische leugenaar’ en ‘hypocriet’.

Royalistiq viel hem aan op zijn taalgebruik, maar Kingalert toont aan dat Roy minstens zo vaak woorden als ‘kanker’ gebruikt en zich ook laag gedroeg tegenover een 11-jarige jongetje dat hem online lastig viel.

Hoe het ook zij, of buitenstaanders aan dit erg lange verhaal hier iets van begrijpen is maar zeer de vraag. Hopelijk lucht het de Almeerder op en kan hij weer gewoon verder gaan met zijn leven.

Ik heb Pauls video gezien. Conclusie is:
Paul is 4 jaar en zit in groep 1 (dat is de groep 4-5 jarigen) van de basisschool. Hij zit in de zandbak met zijn rode laarsjes en bouwt daar zandtaartjes, zandkasteeltjes en gebruikt hiervoor een harkje, vormpjes, schepje en een gietertje. Bij hem zitten ook andere iets jongere kleutertjes in de zandbak. Paultje bouwt, kliedert en speelt. Onder het spelen is Paultje soms wat grof gebekt naar zijn mede kleutertjes. Paultje vindt de zandtaartjes en zandkasteeltjes die andere kleuterjes maken niet mooi en zegt daar wat van, terwijl deze zeker wel beter en mooier zijn. De kleutertjes zeggen hier wat van terug door Paultje te vragen wat normaler te gaan gedragen. Maar Paultje vindt dat hij het bij het rechte eind heeft en bekt nog eens terug omdat in zijn ogen de muren en torentjes van de zandkasteeltjes van zijn mede kleutertjes anders moeten. Dit botst van tijd tot tijd en tijdens de zandbak sessies worden met harkjes en schepjes tegen elkaar getikt. Deze wijze van oorlogje voeren in de zandbak gaat zo een poosje door en wordt steeds heviger.
Een tijdje later zitten een aantal kleutertjes bij elkaar en besluiten een reactie te geven door hem te exposen. Een aantal kleutertjes zien de kans schoon en willen de eigenzinnige en grof gebekte Paultje een wipje geven zodat hij definitief uit de zandbak verdwijnt. Paultje voelt zich in de wiek geschoten en wil aan de buitenwereld laten zien dat hij wel mag tikken met harkjes en schepjes en de anderen kleutertjes niet. Met een aantal statements in de zandbak wil Paultje het een en ander weerleggen. Maar tijdens zijn statements is er niemand in de zandbak aanwezig, op een goede vriendje na, die ook daadwerkelijk even in de zandbak verschijnt. In zijn rode laarsjes staat Paultje er vrijwel alleen voor. Als afsluiting vertelt Paultje, moederziel alleen in de zandbak, “dat hij dit helemaal niet wil, dat het hem veel negatieve energie kost en dat iedereen moet gaan nadenken of het spelen in deze zandbak wel op de juiste manier gebeurt. Als alle kleutertjes door de knieeen gaan en zijn voeten aanbidden en hem respect tonen door ook normaal met hem om te gaan en zeker niet tegen hem te liegen zal ik overwegen dat de zandbak ook het domein wordt van mijn mede kleutertjes”. “Maar wel volgens Paultjes voorwaarden, anders kom je de zandbak niet in”. Als slotzin spreekt Paultje de volgende woorden uit: ik ben 4 jaar en zo doe ik het al mijn hele leven lang. Kusje Paultje.

@ Erwin
Het had achteraf nog wat harder gekund, dat hij o.a. een mede kleutertje een kaakslag gaf met zijn vuistjes. hahaha, maar deze tekst schreef ik uit mijn losse pols in 8 minuten. Zo strak mogelijk, maar toch nog een paar foutjes in de tekst. Je hoeft niet jaloers te zijn. Wat mij opvalt dat het wel erggg stil is met de comments. Dat geeft te kennen en zo wordt ook het kaf van het koren gescheiden.

Paultje / Alpha Wolf daalde op zijn docu 2.0 met 120 subscribers. Op dit moment nog geen 40 K views en de duimpjes omhoog en omlaag zijn bijna in evenwicht. Hoezo schut YouTube Nederland op zijn grondvesten? Hij kan zich beter richten op de kern en een goede KingAlert aflevering maken, maar dat is al te lang geleden. Het leraren tekort is enorm, wellicht dat zij nog een plaatsje voor hem hebben als oppas juf.

De vraag is, zijn alle kleutertjes met in de hoofdrol kleuter Paultje nu eindelijk eens uitgespeeld in de zandbak? Ik zelf denk van niet. Deze Alpha Wolf weet van geen ophouden. Hij draait zichzelf als persoon op deze manier volledig de soep in. Abotje psychiater is hoog nodig.
Toch nog een volwassen samenvatting van zijn docu 2.0 Het was en is gewoon BAGGER. Ik heb niets nieuws onder de zon gezien en/of gehoord.

De enige echte RH.

Was er nou echt niemand in zijn omgeving die tegen hem zei Paul als je dit gaat uitzenden kom je echt over als een kind van 5 dat gepest wordt en terugpest.
Wat zien we nou uiteindelijk 2 youtubers die iemand bashen. En de Alpha Wolf wordt boos. Hij basht terug.
Niveauloos

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …