KingAlert Gaat Door Ondanks Haat

KingAlert
8

KingAlert stuurt alles wat maar ook maar iets te maken heeft met haat door naar zowel zijn advocaat als naar de politie. Dat zegt hij in zijn laatste video ‘Stoppen…of all the way?’ De twitterruzie van gisteren tussen hem en een kleine YouTuber was voor Paul de reden om nog eens duidelijk te maken dat het oorlog is.

Hij had zich al eerder laten gaan en dreigementen geuit naar YouTubers die hem haten. Kingalert aka Paul Goudsmit zou alles bekendmaken, advocaat inschakelen, politie, alles. Een tweet van hem gisteren waarbij Paul suggereerde dat een YouTuber verantwoordelijk was voor een DDOS-aanval ontketende wederom een felle haatcampagne op de volwassen YouTuber.

Vrouw Kingalert: hou ermee op

Dit is niet alleen Paul in het verkeerde keelgat geschoten, ook zijn vrouw Wendy heeft het nu helemaal gehad. Ze stelt zelfs voor dat Paul ophoudt met KingAlert om van alle ellende af te zijn.

Paul Goudsmit stopt echter niet en gaat nu iedereen waarbij hij het gevoel heeft dat hij hem haat meteen vervolgen. Dat kan hij juridisch doen en ook door dit door te sturen naar de politie.

En dat het geen loze dreigement is geeft Paul aan door 3 voorbeelden te geven van haters die hij ter verantwoording heeft geroepen. Bij een jongen van 16 is hij langs geweest en heeft met de ouders gepraat. Die wisten niets van Paul af of wat hun kind op internet doet.

Gevolgen

Toen Paul hen liet zien wat hun zoon zoal had gedaan verdedigden ze nog eerst hun kind (“ach, het is toch maar een kind”) totdat ze in de gaten kregen wat de gevolgen waren. Volgens Paul betekent dat voor de 16-jarige jongen dat hij zijn school niet kan afmaken en hij beweert zelfs dat de minderjarige ‘hater’ een paar maanden jeugddetentie kan krijgen.

Ook kan wangedrag van deze haters financiële gevolgen hebben. In de video doet de YouTuber wel een kleine bekentenis dat hijzelf ook wel eens stevig erin gaat bij discussies en provoceert. Dat is echter nog geen rechtvaardiging om hem te haten. En ophouden met KingAlert doet hij zeker niet.

Waarom haat je me?

Hij had de jongen ook nog gevraagd: “Waarom haat je mij eigenlijk?” Het antwoord was zoals hij al vreesde. De jongen is opgestookt door YouTubers die hun fans aanmoedigen vuil te spuien tegen de leraar uit Almere. Of deze laatste acties van KingAlert de vrede in huize Paul zal doen wederkeren is de grote vraag.

Eerder had Paul al camera’s op zijn huis laten monteren nadat kinderen ’s nachts eieren naar zijn huis hadden gegooid.

Zonder bewijzen moet je er niet vanuit gaan dat paul de waarheid spreekt. Hij wil met gedeeltelijke verzinsels de haat de kop indrukken en angst inboezemen. Hij heeft alleen maar een grote bek meer niet.

RH, wat doe je op een site voor nieuws over youtubers als je een hekel hebt aan ELKE youtuber? We weten nu wel dat je youtubers belachelijk vindt, en dat je het liefst zelf al die youtube-money hebt. Is het jaloezie? Of ben je gewoon een buitengewoon depressief persoon die ieder ander omlaag wilt halen door anoniem te reageren?

Absoluut niemand hoort zomaar bedreigd of (digitaal) aangevallen te worden. Dus zelfs Paul/KingAlert niet, hoe oneens je het ook met hem bent. Van uitlokking is totaal geen sprake. Er zijn toch ook geen fans van BN’ers die RTL Boulevard of Show nieuws bedreigen of DDOS’en?

Als al die kindertjes op het internet eindelijk eens respect gaan tonen voor anderen gaat het al een stuk beter in de youtube-wereld

Daniel, jammer voor jou, maar jij leest erg slecht. Nergens keur ik haat of bedreigingen goed. Jouw “uitlokking” is voor mij totaal iets anders, “het is hoe het gebracht wordt door Paul” en dat is een heel andere context dan uitlokking waar jij overspreekt. In jouw 1e alinea stel jij 3 vragen. Ik beantwoord deze graag, antwoord is 3x een nee ! (ps: de door jouw genoemde programma’s ken ik van naam, maar nog nooit gezien) 🙂

Zonder bewijzen moet je er niet vanuit gaan dat paul de waarheid spreekt. Hij wil met gedeeltelijke verzinsels de haat de kop indrukken en angst inboezemen

Heb het niet helemaal gevolgd. Maar werkt Paul het niet een beetje zelf in de hand. Meneer heeft over iedereen en alles de grootste verhalen. Dan kun je dit toch ook wel verwachten.

Als Paul consistent zou zijn zou er minder aan de hand zijn. Maar dat is hij niet. Niets mis mee, wordt je niet slechter door als mens, alleen dat pakt niet zo handig uit bij zijn veelal jonge kijkertjes. Die maken daar (on)terecht gebruik van. Paul wil deze massa keren, maar dat gaat hem nooit lukken. Daarnaast wil hij zo graag groot zijn in YouTube land. Hij roept dat tussen de zinnen door in zijn video’s, soms probeert hij dat op een grappige manier te brengen. In deze combi en dan ook nog eens belettend met zijn vinger wijzen naar anderen wordt de massa steeds groter die tegen hem keert. Als Paul nu eens zakelijker wordt in zijn video’s, zijn air opgeeft, to the point is en bijzaken achterwege laat, dan zit er meer structuur in. Als je zijn laatste video een letterlijke transcriptie zou maken, wordt je niet vrolijk van als je het terug leest. Geldt voor meerdere van zijn video’s waar hij zijn ongenoegen over uit. Wat hij op 27-07 over Marina Joyce zei en commentaar over gaf sloeg echt helemaal nergens op. Hij wilde zonder research mee doen met een sensatiehype gecreeerd door….. jawel youtube kijkertjes !!!

Oh ja, en dan begint Paul over stoppen of niet. Dit is niet de eerste keer dat Paul hierover begint. Paul geef al die haat jeugdige ettertjes geen voedingsbodem om stoppen te overwegen! Dat vinden zij alleen maar prachtig en creert juist weer meer voedingsbodem om die massa groter te maken om bij jou het spanningsveld te laten toenemen. Wees zakelijker en begin er niet over. Gewoon elke video aflevering jouw smile opzetten en dit soort overwegingen op social media geheel achterwege laten en absoluut niet ter sprake te brengen. Poker face !!! (no t h e y can’t read my poker face) Lady Gaga 🙂

Daar gaat Paul weer. To the point, heeft Paul wederom nog nooit van gehoord. Deze video duurt 24.14 minuten en is daarmee 19.14 minuten te lang. Paul verzand weer in bijzaken met al zijn beste bedoelingen. Met kracht een video van 5 min. met deze boodschap is meer dan voldoende. Als men haat zou zaaien naar Paul toe en Paul gaat procederen, dan is de kans groot kans dat de tegenpartij een juridische zaak wint. Een van de vele euvels in deze video is dat Paul op een gegeven moment aangeeft dat beetje haat moet kunnen. Paul “probeert” kracht te zetten dat haatzaaien niet kan en mag (overigens terecht) om vervolgens zijn standpunt te ontkrachten (af te zwakken) door dit te roepen. Dit is niet slim gezegd en zelfs dom. Dan krijg je weer een oeverloze discussie in de toekomst wat ( social media) haat nu precies is.

Een van de redenen dat ik niet begrijp dat deze video niet eerst door zijn advocate is bekeken, aangepast (schrappen) en dan pas online komt. Het moest allemaal weer vlug vlug vlug, ik doe het zelf wel. En daar is Paul juist niet zo goed in, waardoor zijn boodschap niet duidelijk overkomt.

Paul gebruikt al een aantal keer in zijn video’s de term “financieel helemaal uitkleden”. Dan rol ik toch van mijn stoel zo onder tafel van het lachen. De rechter bepaald de strafmaat. Dat een flinke boete voor een minderjarige haatzaaiertje, op het bordje van de ouders/voogd terecht komt, zou zomaar kunnen. Maar helemaal financieel uitkleden is verre van de werkelijkheid.

Dat Paul nog steeds te veel air heeft, blijkt wel uit de woorden die hij in een aantal video’s noemt. (weinig dislikes, tijdens de zomervakantie zit ik wel op 100K subs (het is al bijna herfst 95 K), gaat goed met de views (statistieken wezen anders uit), zijn handjes ettelijke keren boven de hoofden van Robin en consorten houden, etc. etc. Paul zou gewoon zijn mond over dit soort zaken moeten houden en goede content moeten leveren. Dan heeft hij van haatzaaien ook minder last.

Mijn inziens doet Pauls zijn kanaal Kingalert nog steeds mee onderaan de regionen van de eerste divisie (en niet de ere divisie), dat hem dat steekt heeft hij maar te slikken euuh… te billijken! YouTube kijkers bepalen het aantal views en likes/dislikes.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …