KingAlert Maakt Excuses Aan Dee En Enzo – Geen Spijt Van Bedreiging Noah

KingAlert
11

Paul Goudsmit van het YouTube-kanaal KingAlert is diep door het stof gegaan. De ruzie tussen hem en Noah Zeeuw (Ponkers) is zelfs Paul teveel geworden. Nu het ook effect heeft op zijn gezin en vrienden vertelt hij spijt te hebben van zijn reactie op de thumbnails van Enzo Knol waarbij zijn vriendin Dee in bikini is te zien.

Excuses

Voor zijn opmerking dat het te jonge kijkers aanzet tot ‘rukken’ zoals hij het noemt biedt hij nu zijn excuses aan. De tweet is dan ook in de eerste instantie gericht aan Dee en Enzo. Maar voor het incident dat zich daarna ontspon voor de ogen van zijn volgers doet hij dat niet.

Paul had Noah via de chatgroep CreatorsFC bedreigt, een groep van voetballende YouTubers. Dat weten we omdat Noah die woordenwisseling op Twitter heeft gegooid. De 40-jarige Almeerder zou Noah wel voor zijn bek slaan – zo lezen we – omdat hij zijn vrouw Wendy had beledigd n.a.v. zijn ‘Dee-tweet’. Maar het bleef niet alleen daar bij.

Geen steun voor Paul

Toen het oorverdovend stil bleef in de chatgroep ging hij vervolgens ook afgeven op andere YouTubers die het niet voor hem opnamen. Alleen dj Tony jr nam het voor hem op.

De licht ontvlambare Paul dreigde daarmee met nog meer mensen ruzie te krijgen. Dat lijkt hem behoorlijk op te breken. Met een uitgebreide reactie op Twitter de volgende dag laat hij weten met de leden van CreatorsFC ‘in gesprek’ te gaan. Noah is echter ook onderdeel van de groep, maar daar wil Paul niets mee te maken hebben. KingAlert verwacht dat het tussen hem en Noah niet meer goed komt.

Bedreiging Noah

De bedreigende woorden in de chatgroep die hij naar Noah slingerde zal hij niet terugnemen. Paul heeft daar geen spijt van en meent dat iedereen wiens vrouw is beledigd dit zou doen.

Ook geeft hij aan dat hij Twitter niet meer zal gebruiken om te reageren! Dit opmerkelijke besluit heeft blijkbaar te maken met de nadelige gevolgen die zijn ruzies hebben op zijn gezinsleven.

Het ‘heeft te maken met mijn omgeving (gezin, vrienden, kennissen en familie)’. In de KingAlert van vanavond zal hij daar nog 1 keer op terugkomen en dan moet voor Paul het boek gesloten zijn.

Het is de vraag of het niet oplossen van de ruzie met Noah wel zo verstandig is. De YouTuber Noah Zeeuw is met zijn vrienden van Ponkers behoorlijk populair. Daarnaast werkt hij voor Fox en maakt hij deel uit van CreatorsFC, dezelfde club waar Paul bij hoort. Zie de foto waarop je links in blauwe T-shirt Noah ziet en rechtsonder gehurkt Paul. Dus die komen elkaar vast wel eens tegen. Bijvoorbeeld op 28 juni als CreatorsFC zijn eerstvolgende wedstrijd heeft tegen WarChildHoland.

Zwijgen is goud

Hoewel het eerste deel van de lange verklaring van Paul gericht is aan Enzo en Dee is het niet te verwachten dat de 2 hier ooit op zullen reageren. Zij weten als geen ander: spreken is zilver, zwijgen is goud. Dat weet Paul nu ook. Foto’s: Twitter. Zie ook: Paul bedreigt YouTuber Noah Zeeuw

En Paultje slaat weer de plank mis. Het is Prankters die eerder de 1 miljoen subscribers gaat halen dan Gio. Paul blijft uit zijn nek kletsen en zuigt nog steeds alles uit zijn grote duim.

Niemand weet wie de volgende is met 1miljoen.
Jij klinkt ook wel bijdehand.
GAMEMENEER,MEISJE DJAMILLA ,GIO OF PRANKSTER.
Het kan ook wel heel iemand anders zijn.
PRANKSTER gaat nu nog goed vanwege 1 video die viral ging wereldwijd. Maar dat daalt ook weer.
Wie zal het zeggen ?Jij ook niet.

Klopt wat je zegt. Maar zo brengt Paul het niet. Zijn overtuiging komt omdat Paul zo gefocust is op een aantal YouTubers dat hij met oogkleppen op “werkt” en maar wat roept. Dat Pranksters eerder de 1 miljoen subscribers haalt is aannemelijker dan dat Gio deze bereikt.
Op basis van de statistieken per vandaag:
Prankster 15-02-2018
Gio 01-05-2018
MeisjeDjamila 01-07-2018
Gamemeneer 01-02-2019

We zullen zien.

Nou Paultje heeft dus WEL gelijk,
Gio groeit harder dan Prankster.
Ik denk dat hij op dit moment het snelst groeit van iedereen.
Paultje is niet zo hersenloos.

Ach ja PG…..

Prankster 01-01-17 478310 subs.
Op 29-06-17 671500 subs.
Toename 193190 subs.
Procentueel: plus van 40%

Gio Latooy 01-01-17 595600 subs.
Op 29-06-17 709640 subs.
Toename: 114040 subs.
Procentueel: olus van 19%

Wie groeit er (let op! op dit moment) harder in de getoonde periode?

Ben nog steeds wakker. En nee, ik steek geen arrogante middelvinger omhoog zoals Paultje gisteren in KingAlert weer eens deed.

Als je het zo bekijkt dan lust ik er ook nog een paar.
Prankster heeft 1 keer een groei gehad van 60.000 in de maand door een aziatische viral.
Ach ja boeit het.
Je lijkt wel op Paul die moet ook altijd gelijk hebben.

Dat jij er nog een paar lust is interessant. Jij zegt stellig dat Gio harder groeit dan Prankster. Ik geef je een 100% onderbouwing dat wat jij zegt 100% niet juist is. Dit heeft niets te maken met gelijk moeten hebben of krijgen. Het is een 100% onderbouwd feit. Waar jij nog een paar van lust is mij dan een raadsel.
Het blijft een moment opname zoals getoond is in de genoemde periode. Wanneer Prankster volledig wegvalt of veel minder subs. toevoegd in het 2e helft van dit jaar blijft Gio op het einde van het jaar groter dan Prankster en haalt de 1 miljoen subs.eerder. Het 1e halfjaar geeft genoeg aanleiding op basis van getallen dat de kans meer dan aannemelijk groot is dat Prankster Gio voorbij gaat.

Kan bij interesse jou wel eind augustus een nieuwe update geven. By the way, je kan zelf toch ook rekenen en hier weergeven?

Rh Kom maar met een update in augustus.
Je moet in je berekening opnemen dat er een viral video in de aziatische wereld terecht gekomen is.
Daar zijn meer dan 80.000 abonnees vandaan gekomen.
Als jij die in je berekening erbij wil nemen prima joh.
Naar kijk wat hun losse dagelijkse gemiddelde is dan kom je op andere procenten uit.
En bereken dat maar lekker zelf

Als je je als leraar, vader en veertiger met PeterPanSyndroom onder jongeren, dus niet-leeftijdgenoten, bevindt dan kun je dit verwachten.

Hersenloze Paul Goudsmit denkt dat hij status heeft, wil status en wil bekend zijn. In alle gevallen is het steeds “net niet”. Dee’s inkijk, dat zo’n pedant mannetje van 40 jaar daar nu nog over moet beginnen. Ik begrijp het wel, Paul’s inkijk bij zijn vrouw Wendy is na 25 jaar te gewoon en uitgelebberd. Paul is nergens goed in. In een ding wel, zijn eigen ruk kwaliteiten. Dat zijn vrouw en kinderen moe van hem worden begrijp ik wel. Onbeschoft, grof gebekt, geen manieren, kinderlijk ADHD gedrag, K-woorden, middel vingers etc. En dan bij anderen klagen over geen fatsoenlijke en sociale normen en waarden. Kijken in je eigen spiegel, daar heeft Paul ook nooit van gehoord. Paul wordt moe van zichzelf omdat het steeds “net niet” is en dagelijks op zijn tenen moet lopen om niets te bereiken. Ik kan mij heel goed voorstellen dat hij elke dag door het huis banjerd en tot in de treuren blijft vechten waar hij niet voor kan vechten. En ja, daar wordt zijn familie moe van.

Hij noemt zich King maar wil zich ook King voelen. Zelf overschatting viert hoog tij bij Paul.

Als Paul weer eens zijn zaad 3 meter ver spuit (zijn woorden) dan blijft Dee nog steeds glimlachen voor de camera. En euuh nee, niet voor Paul.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …