KingAlert Kritiek Op Enzo Knol – Verdiend Wel Bakken Met Geld

Kingalert
KingAlert
4

Kingalert

Paul Goudsmit levert in zijn laatste aflevering kritiek op vlogger Enzo Knol. De leraar uit Almere bespreekt hierin het bericht in De Telegraaf dat Enzo zijn nieuwe appartement cash betaald heeft.

Het gaat om een bedrag van 430.000 euro dat hij contant hiervoor heeft afgetikt. Althans de media denkt dat. In ieder geval gaat hij in op de ontkenning van de populaire Nederlandstalige YouTuber van Nederland dat hij tonnen per jaar verdiend.

Enzo, wat verdien je?

Als er aan Enzo wordt gevraagd “Wat verdien je?” dan beantwoord hij dat met: “Genoeg om de huur en de boodschappen te betalen.”

In de uitzending van Peter van der Vorst wordt hem ook gevraagd of hij tonnen verdiend zoals Quote meent. “Zeg maar waar ik het moet afhalen,’ aldus Enzo. “ Ook niet bij benadering?” probeert Van der Vorst nog. De vlogger blijft ontkennen.

Maar volgens KingAlert is dit onzin. Paul heeft het over bakken met geld dat hij zou verdienen. Paul die nooit te beroerd is om overal zijn mening over te geven, vindt dat Enzo eens moet ophouden die schijn van arme YouTuber op te houden.

Enzo Knol mag natuurlijk zelf weten wat hij naar buiten brengt over zijn inkomen. Net zoals zoveel mensen het ook niet prettig vinden om die vraag te beantwoorden.

Dat de vlogger nog steeds arm is net als in het begin van zijn YouTube-leven toen hij nog bij zijn moeder in Assen woonde, dat mag je onderhand wel betwijfelen.

Zie ook: Wat verdiend Enzo Knol?

Enzo knol heeeeeeft even huis van een Miljoen in 1 keer af betaalt dus wat doet enzo knol geheimzinning idiot die hij is slecht voor beeld voor Zijn fans Ik irriteer me echt aan enzo drol power

Het is de vraag of je dit kan zien als ‘kritiek’, wat kingalert schetst is eigenlijk gewoon de realiteit, hij zegt ook niet dat enzo het niet verdient maar doelt gewoon op een grote groep mensen die veel arbeidsintensiever werken en daar in verhouding met enzo amper aan verdienen. Het is inderdaad gewoon een kwestie van geluk hebben om op het juiste moment met iets te komen waar het publiek naar verlangt zoals enzo met zijn vlogs. Dat hij daar nu van profiteert mag hij natuurlijk erg dankbaar voor zijn en dat is hij ook. Verder ben ik het ook wel gewoon eens met dat exacte bedragen gewoon privacy zijn maar ondanks de ingeving van kingalert ben ik er nog niet veel wijzer uit geworden wat enzo nou exact verdient maar dat het redelijk veel zal zijn sluit ik me volledig bij aan

Enzo heeft geen contract getekend met YouTube. Hij is wel YouTube partner waarbij hij inkomsten krijgt van de videodienst. In de voorwaarden staat dat ze hierover niet mogen praten.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
80
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11
KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf. Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen …