KingAlert Breekt met @FishanatorNL!

KingAlert
6

fishanator

Breaking: Ineens plaatste Paul Goudsmit (KingAlert) een tweet waarin hij bekent maakte dat hij brak met @FishanatorNL aka Chris. Hij tweette het volgende: ‘Ter info: geen ruzie of zo, maar ik neem zakelijk (YouTube) eventjes afstand van @FishanatorNL’

Maar als het geen ruzie is, zoals de senior YouTuber beweert, wat is het dan wel?

Geen ruzie?!

Een tweede tweet die hij aan deze opmerkelijke breuk wijdt geeft wel een aanwijzing. ‘Ik leg het nog wel uit… er is geen ruzie of whatever! maar ik wil alle energie in mezelf steken qua YT en niet bezig zijn met @FishanatorNL.’

Eerder had @FishanatorNL hem nog flink in de problemen gebracht. De vrijgezel van 35 uit Lemmer had een iets te intiem contact gezocht met een minderjarig meisje. KingAlert heeft het toen nog voor hem opgenomen. Ook mocht hij tot nog toe onderzoek doen voor de afleveringen van KingAlert.

Grens bereikt

Wat precies tussen die twee zich heeft afgespeeld, dat moet nog duidelijk worden. Wel heeft Paul zijn grenzen. Meerdere malen heeft hij al aan de bel getrokken wat betreft bedreigingen en onlangs had hij het nog over een aantal idioten die eieren tegen zijn huis gooide.

Nu lijkt Paul ook schoon genoeg te hebben van Chris. Op het Twitter-account van die laatste wordt gedaan alsof er niks aan de hand is. Geen woord over zijn breuk met zijn grote beschermheer. Misschien nog druk bezig met onderzoek voor zijn vriend uit Almere? Wordt vervolgd. Foto: Twitter.

Paul gaat echt niet breken met Fish (minder begaafd?) want hij gebruikt hem als echte matennaaier graag als content voor Kingalert. Paul schroomt niet om Fish zijn prive te bespreken in een video zodat nog meer mensen weten wat FISH uitspookt. En Fish is loyaal aan hem en richt zijn woede op de verkeerde mensen zoals een Lars, dus Paul weet dat ie niets te vrezen heeft van Fish. In tegenstelling tot een Boef, Armoo of Ismail waar hij dus nooit iets negatiefs over zal zeggen.

Komt nog een mooie. Paul vertelde 2 weken terug heel nonchalant in zijn video dat hij wel de 100.000 subs zou halen tijdens de zomervakantie. Dat gezicht wat hij erbij trok!!!! AIRRRRRR.
Als je de statistieken erbij haalt wordt het eerder eind oktober en als hij zo door gaat pas met Kerst.
Meneer Paul is alleen bezig om roem te vergaren, wat hem niet echt lukt, en constant loopt hij te geilen op zijn subs en views welke op dit moment (het is wel zomervakantie) drastisch afnemen. Alleen voor Paul lijkt er geen weg terug, met veel geraas heeft hij bij zijn directeur verteld dat hij minder gaat werken. Want YT is zijn hobby. Ennnnn!! zoals hij zelf vertelde, levert dit veel meer geld op dan 1 dag werken in zijn huidige functie op school. Als mensen hem niet pruimen, kan hij alleen maar dromen van zijn YT cijfertjes.

Ligt niet aan jou. Dat hij maar één kant van de YT scene behandelt klopt helemaal. Zijn oudleerlingen (ettertjes uit Almere) laat hij ongemoeid en Job zit hij maar af te zeiken. Als je ziet met wat voor onzin, agressieviteit deze ettertjes zich bezig houden, daar hoor je Paul niet over. Nee, Paul gaat lekker op vakantie naar Spanje. Er komt een moment, zal niet zo heel lang duren, (hooguit een jaartje) dat Paul in KingAlert aankondigt dat hij van plan is ‘wellicht’ te stoppen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. (net als Keemstar)

Klopt helemaal, ik verwacht ook niet dat Paul zich gaat realiseren dat YouTube meer is dan wat mensen van Divimove, en de mensen die hem interesseren. Als je een serie maakt over de Nederlandse (inmiddels ook internationale) community, verwacht ik toch ook dat hij onderwerpen behandelt buiten zijn straat.

Wordt het niet tijd dat Paul zelf breekt! hahaha. En Paul’s eventjes is niet voor altijd. Of wordt Paul net zo’n jojo als Job of Armoo (Robin)?

Op het begin vond ik King Alert nog wel interessant, er werden boeiende dingen behandeld die we anders niet te weten waren gekomen. Denk aan de ruzie tussen David en Enzo. Nu is alles wat er behandelt wordt gewoon te volgen op twitter, wat mij ook irriteert is dat hij alleen maar een kant van de YouTube scene behandelt. Maar dat kan aan mij liggen..

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …