Paul Goudsmit – KingAlert – Komt Met Eigen Boek

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
8

KingAlert Paul GoudsmitKingAlert aka Paul Goudsmit komt met eigen boek! Dit wordt geschreven door Suzanne Peters. Op Twitter (TheKing77nl) meldt hij trots: ‘Ik ben een paar weken geleden benaderd door een schrijfster/uitgever… Er gaat een boek over mij worden geschreven!’ En hij sluit af met: ‘Zo cool!!!’, gevolgd door een record aantal emoji’s die moeten aangeven hoe blij hij wel niet is.

Mijn boek

Opmerkelijk bericht omdat KingAlert eerder neerbuigend deed over de zoveelste YouTuber met een eigen boek. Dit was naar aanleiding van het bericht dat nu ook StukTV met een eigen werk op de markt komt.

De reactie van Paul daarop was: ‘Als YouTuber zijnde kan ik natuurlijk niet achterblijven. We zijn al druk bezig met mijn boek: Piemeltje trekken voor gevorderden.’

Titel

Die reactie is iets van 2 weken geplaatst. Toen moest hij al weten dat er vanuit een ‘schrijfster/uitgever’ interesse was voor het verhaal van KingAlert. Dus de titel weten we ook al!

De schrijfster (blijkbaar tegelijkertijd ook uitgever!) heeft in ieder geval aardig wat stof om over te schrijven. Niet alleen heeft Paul veel over andere ruzies vertelt via zijn YouTube-kanaal, ook heeft hijzelf daartoe bijgedragen met als toppunt dat hij dreigde met juridische stappen tegen een aantal YouTubers wegens ‘laster en haatzaaierij’.

Susanne Peters

De schrijfster van het boek over het leven van Paul Goudsmit zegt op Twitter over haarzelf  dat ze auteur is van liefdesromans, chicklits en non-fictie. Op haar website staat dat Susanne Peters ook in te huren als copyrighter. Paul heeft onlangs een eerste ontmoeting met haar gehad. Op YouTube vertelt Paul die parttime leraar in Almere is dat het boek over zijn gehele leven gaat, dus niet alleen wat hij allemaal heeft beleeft als YouTuber.

Benieuwd of dit boek nog ruzies gaat opleveren in de YouTube-community. Lees: KingAlert wil niets weten van kritiek. Zie ook alle berichten KingAlert. Foto: Instagram.

“Piemeltje trekken voor gevorderden.’” En dat is docent. Niet bepaald van onbesproken gedrag dus. Maar ja alles moet maar kunnen tegenwoordig. Enge foto ook, precies zoals hij ook is. Een enge narcist.

Paul heeft een tikkie los. Weet je waarom dit soort mensen zo’n jeugdig petje dragen? Om hun hersens bij elkaar te houden! Naast Paul, onder andere ook Job, Armoo, Enzo, Tim, Hanni enz. enz. Eentje heeft echt succes dat is Enzo mede door Dee en zijn schoonouders.

Ik zie ook het totale verband niet dus met de 7 namen die je aan het eind van dat stomme lolletje.
Ga is leuke moppen vertellen als deze flauwe kul.
Hier trek je ook geen volle zalen mee of meer dan 200000 volgers.

Nog even dit.
Ik heb de site is verder bekeken.
Leuke site .
Complimenten hoor.
Ik zie alleen overal commenst van alleen RH.
IK heb te horen gekregen na al deze comments te lezen dat RH nodig naar een psycholoog moet en zichzelf moet laten opnemen.
Dit op aan raden van een goede vriend van mij die psycholoog is.

Hi kk,
idd dit is geen moppensite en ik ben ook niet van plan om leuke moppen te gaan vertellen. Een denkbeeldige mop vat je blijkbaar niet. Net als jouw denkbeeld dat ik opzoek ben naar volle zalen en 200.000+ volgers. Ook deze wens en zoek ik niet.

Aangezien jij zo positief bent over deze site, verwacht ik wel minstens 2x per week een leuk geschreven commentaar van je op een van de nog te plaatsen artikelen. Met belangstelling wacht ik af hoe jouw proza de komende weken is.
Ohhh ja, feitelijk ben ik gewoon kritisch! Dat een aantal YouTubers elkaars veren in hun achterste steken is een feit. Of misstappen, gezwets, misdragingen, uit de bocht vliegen, daar wordt dan soms “hard” over geschreven. Deze site is niet bedoelt om giveaways te winnen!!!! 🙂

Ik vind het laatste lolletje echt nergens op slaan .
Het zegt veel over jezelf .
Ik bespeur hier ook een hoop jaloezie als ik alle comments lees over een aantal You Tubers.
Je slaat echt helemaal door en het lijkt of je aardig gefrustreerd bent.
Hou a.u.b. op met die idiote comments plaatsen.
Leuk ben je echt niet , alleen maak je jezelf wel lachwekkend en belachelijk.
Ook zie ik hier een bepaalde sympathie voor 1persoon of familie waardoor het lijkt dat je in hun kont zit.
Om in jou taal te spreken

Kan niet wachten om wat te schrijven. Hierbij de echte RH.

Paul Goudsmit komt dus met een boek. Dit wordt geen verkoopknaller. Afgezien of het boek inhoudelijk wat te bieden heeft.

Paul heeft 2 kanalen (moment opname per 10-11-2016)
– TheKing77 (104.000 subscribers) en is tanende met een afname van gemiddeld 400 subscribers per maand en een gemiddeld aantal views van nog geen 150.000 per maand
– KingAlert (102.000 subscribers) toename van gemiddeld 1.500 subscribers per maand en een gemiddeld aantal views van nog geen 1.200.000 per maand
– De 1.500 subscribers heb ik berekend door de Hanni Hanna vs Enzo Knol hype eruit te filteren.
KingAlert moet het vooral van hypes hebben waardoor dit kanaal tijdelijk van tijd tot tijd iets meer subscribers en viewers aantrekt. Echter dit blijft zeer bescheiden. In september was er zelfs een aantal dagen een afname van de subscribers te zien en de views liepen ook niet lekker.
Als Enzo Knol met 1.400.000 subscribers 30.000 boeken heeft verkocht betekent dat 2,14% van zijn abonnees zijn boek Knolpower daadwerkelijk heeft gekocht. Als je dit percentage doorrekend bij KingAlert kom je op ruim 2.180 nog te verkopen boeken voor Paul Goudsmit.
Geen vet pot.
Paultje heeft het vaak hoog in zijn bol. Dit blijkt ook de laatste 9 dagen uit de comments onder zijn video met Hanni Hanna in de hoofdrol. Hij voelt zich fantastisch en vindt zelf dat hij uitermate succesvol is op vele vlakken. Nou, ik zie ze niet. Inhoudelijk wordt het een commerciele blablabla verhaal met zijn visies en wat hij heeft meegemaakt wat hij nog niet verteld heeft. Paul denkt, kijkt en praat door een grote roze bril. Zijn verhalen achter de schermen wat hij gehoord en gezien heeft gaat hij natuurlijk in dit boek verwerken. Hij houdt van geheimzinnigheid. De actualiteit is snel ingehaald voordat de inkt uit zijn pen droog is.

Paul zal een pokerface opzetten en Hanni Hanna’s commerciele praktijken toepassen hoe fantastisch zijn boeken in aantallen worden verkocht. Al regeert de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt Paul wel. Ik voorspel dat zijn te veel gedrukte boeken in de openhaard gaan zodat hij (duur)-zaam) kan stoken! Leuke woordspeling.

Nog even een ander lolletje:
Een paar hoog bejaarden zitten in het verzorgingshuis aan de koffietafel. Een bejaard persoon vertelt dat hij vroeger president van Amerika was. Waarop alle andere bejaarden roepen: ik ook!

Een paar hoog bejaarden zitten in het verzorgingshuis aan de koffietafel. Een bejaard persoon luisterend met de naam Paul Goudsmit vertelt dat hij vroeger presentator was van een maandagmiddag halfuurtje show op televisie genaamd First, een boek heeft uitgebracht, een aantal YouTube kanalen in bezit heeft gehad, zijn zaad meters ver kon spuiten, en zich zelf zeer hoog zag zitten. Waarop de bejaarden, Job, Armoo, Joery, Tim, Famke, Gio, Melanie, roepen in koor: ik ook!

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …