KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert
81

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk.

Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu over op livestreams met de roddels en nieuwtjes over YouTube zoals we dat van hem gewend zijn.

Wanneer iets ‘s middags gebeurd dan kan KingAlert ‘s avonds hierover streamen. Ook zullen er YouTubers meedoen met hem, aldus de Almeerder. KingAlert zal meer interactie met kijkers hebben.

Dus niet getreurd, Paul blijft ook in zijn nieuwe vorm zijn soms pittige meningen vertolken over alles wat hem voor de voeten komt. En hoe vindt Paul zijn eigen show? KingAlert:” De aller allerbeste nieuwsshow ooit gemaakt op YouTube.” Louis van Gaal had het niet beter kunnen verwoorden! Hij voegt er aan toe: “1 van de meest creatiefste YouTubers van Nederland.” Nou, nou, wat een bescheidenheid!

De zaterdagavond stream van de King77, was vanaf eerste minuut een schreeuwende Paul Goudsmit, mensen al snel dronken in de stream, aantal wolfjes waren erg dronken, tijdelijke ruzie in de roedel, h*fterig en kleuterachtig gedrag met name van Paul en wolfjes in de roedel die tijdig afhaken.
Paul heeft sch*id aan de corona regels, dat herhaalt hij meerdere keren en wil een party organiseren volgende week zaterdagavond bij hem thuis. Dat wordt voor iedereen die dan aanwezig zal zijn een boete van € 400,00

De kijkers die meekijken in zijn stream zakt gemiddeld tot onder de 80. Dat is een derde minder dan 2 weken geleden. En Paultje vroeg zich de afgelopen 2 weken af aan wie of wat het ligt. Dit lijkt mij wel erg duidelijk!!

Oh ja, hij is weer overal goed in, vertelde hij.

De enige echte RH

Nog een toevoeging aan zijn imposante CV,. Hij was een goede voetballer en vanuit elke positie legde hij elke bal altijd op 50 meter afstand op zijn stropdas. Altijd ! Is getekend, Paul Goudsmit.

De enige echte RH

En Narcisme is juist een goede karaktertrek. Weer een voorbeeld van een woord wat Paul geheel en al in dienst stelt van zichzelf om er zelf beter uit te komen..
Terwijl toch echt de definitie van Narcisme is :
Narcisme is een vorm van gedrag dat wordt gekenmerkt door een obsessie met het eigen uiterlijk, eigen persoonlijkheid, egoïsme, dominantie, ambitie en gebrek aan emphatie.
1 ding ben ik het met Paul eens, hij voldoet aan alle voorwaarden.

Alles wat met zijn kind Jamie te maken heeft zegt Paul over Jamie is zo geweldig Jamie neukt zich straks helemaal de tiefus Jamie is geweldig.
En Paul denk als hij Kwebbelkop belt dat hij hem wel geld leent als hij in de shit zit omdat hun zo goeie band hebben.

Paul leeft echt in een sprookjeswereld.
Paul doet stoer dat hij het al wist als het gaat over het kind van Giel en dat hij het geheim houd maar dat lijkt mij meer dan normaal maar Paul laat dan even zien kijk eens jongens ik ben wel belangrijk want ik wist het al van Giel pffff.

Oh ja, hij had tijdens de lancering van zijn boekje geen 5 verkocht maar 40 stuks. Paul vertelde dat het voor de fun was en het niets kostte. Arme Suzanne Peters 🙂
Ook gisterenavond leefde Paul inderdaad weer in een sprookjes wereld. Zijn sponsor was een paar dagen afwezig en na terugkomst ontving Paul met open armen zijn donaties weer.
Blijkbaar is “realDiablo73” ook een mafklapper. Wie laat zich door Paul voor zijn karretje spannen?
De top 10 donaties tussen 05-05-20 en 05-06-20 naar King77 (gecumuleerd)
1. RealDiablo73 €580.00
2. Ruudsvlogs €108.00
3. ProgamerNL €20.00
4. Bjorn €13.00
5. tijn-bos €10.00
6. Liberator €10.00
7. Jos €9.00
8. Robin €5.00
9.Jeroen Drop €4.00
10. Jardi €3.00

Laat niemand Mr. Beast in zijn oor fluisteren, dat een zwaar hyprocriete en s*xu*el frusterende live streamende mannetje uit Holland geen content kan maken maar smacht naar geld.

De enige echte RH

Niets aan toe te voegen. De beheerder van deze site doet aan willekeur en mijn berichten in ongeveer de zelfde strekking als Erwin en ook deels als antwoord aan Erwin gericht, worden geweigerd.

De enige echte RH

Zijn prille carriere als wat…..? is het wel gedaan met Paul Goudsmit. In de Jostiband zoeken ze nog leden. Nee, het is geen belediging naar deze mensen door mij, maar Paul beledigt keer op keer de Jostiband wel. En steeds komt hij ermee weg, maar het tij zal snel tegen hem keren.

De enige echte RH

@Erwin, lekker bezig 👍
Toch blijft hij volharden in geloven in een beeld van hem dat niet bestaat. 😀
Heerlijk, in deze bewoordingen schreef ik ook een en ander de afgelopen dagen. De roedel vertoont scheurtjes en Paultje zit meer in de Efteling omdat hij in sprookjes geloofd. De author van deze site doet aan willekeur en plaats mijn comments niet. Paul Goudsmit zijn prille glorie jaren zijn voorbij.

De enige echte RH

81 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11
KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf. Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen …