KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert
80

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk.

Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu over op livestreams met de roddels en nieuwtjes over YouTube zoals we dat van hem gewend zijn.

Wanneer iets ‘s middags gebeurd dan kan KingAlert ‘s avonds hierover streamen. Ook zullen er YouTubers meedoen met hem, aldus de Almeerder. KingAlert zal meer interactie met kijkers hebben.

Dus niet getreurd, Paul blijft ook in zijn nieuwe vorm zijn soms pittige meningen vertolken over alles wat hem voor de voeten komt. En hoe vindt Paul zijn eigen show? KingAlert:” De aller allerbeste nieuwsshow ooit gemaakt op YouTube.” Louis van Gaal had het niet beter kunnen verwoorden! Hij voegt er aan toe: “1 van de meest creatiefste YouTubers van Nederland.” Nou, nou, wat een bescheidenheid!

@Erwin, lekker bezig 👍
Toch blijft hij volharden in geloven in een beeld van hem dat niet bestaat. 😀
Heerlijk, in deze bewoordingen schreef ik ook een en ander de afgelopen dagen. De roedel vertoont scheurtjes en Paultje zit meer in de Efteling omdat hij in sprookjes geloofd. De author van deze site doet aan willekeur en plaats mijn comments niet. Paul Goudsmit zijn prille glorie jaren zijn voorbij.

De enige echte RH

Het kleine nieuwtje dat Paul live gamestreamed is er af. Hij klaagde gisterenavond dat hij de afgelopen week eigenlijk geen nieuw betaalde leden heeft bijgekregen, amper donaties en de views lopen terug. Zelfs zijn zaterdagavond show bruist niet. Ook hier dalen de views. Wordt het tijd voor Paultje om een plaatsje te reserveren op Marktplaats, om zijn apparatuur te verkopen?

De enige echte RH

Paul gaf eigenlijk in zijn stream aan wat R.H. en ik hier al tijden beweren, Paul heeft bij zijn roedeltje wolfjes, geen enkele fanbase. Zijn King Alerts die een beetje scoorden parasiteerden op de naamsbekendheid van Enzo,Dee,Gio etc.
Het deed mij zelfs pijn dat Paul moest erkennen dat zijn donaties buiten de z.g. onbekende weldoener voor 70 tot 80 procent uit wat hij Haterd noemden.
Nadat de zaterdag stream ontaardde in een slaapverwekkende vertoning,denkt Paul dat ook hij daarin wijzigingen moet aanbrengen.
Toch blijft hij volharden in geloven in een beeld van hem dat niet bestaat. Bijvoorbeeld dat wanneer hij stopt hij columns gaat schrijven voor de Telegraaf. 3 keer per week zelfs.
De enige manier waarop Paul 3 x in de krant kan komen is als hij de rubriek van van abonnees reageren gaat spammen met zijn denkbeelden.
Paul zegt ook in zijn stream dat hij 15 x per jaar lezingen geeft en dat dat terugloopt . Ook hier neemt Paul een loopje met de waarheid.
Aangezien ik nogal een trouw volger ben van Paul ,via zijn social media en Paul nooit te beroerd is wanneer hij een lezingen heeft dit uitgebreid aan te kondigen kom ik echt niet hoger uit op een stuk of 8. Ook waardeer ik zijn gage iets lager in als Paul beweerd.
Over zijn DJ carrière doen we maar het zwijgen toe. Die heeft meer gekost als opgeleverd.
Geeft niks hoor ik heb ook een hobby die me goud geld kost en waar een ander van zegt Man stop er mee je kan je geld nuttiger besteden. Maar ieder mens heeft recht op zijn gebreken.
Tevens wil ik even van de gelegenheid gebruik maken om Anders,ons welbekend maar ok , uit te leggen waarom ik Paul kritisch volg,
Ik zeg kritisch volgen, dus geobsedeerd en haters zijn al bij voorbaat verkeerde veronderstellingen.
Enkele jaren geleden zag ik Paul voorbij komen op internet, en was verbaasd dat iemand met zo knip en plakshow iets kon opbouwen.
Sinds die tijd volg ik hem en ben ik hem arrogant en narcistisch gaan vinden , een mening waarin Paul mij zelfs in de laatste aflevering Club Hub gelijk in geeft.
Ook zag ik dat Paul woorden als context, en levenswijsheid een geheel eigen betekenis gaf.
Bij voorbeeld als ik iemand in een stream uit scheld voor sukkelige mongool die nog nooit etc etc of dat iemand de K kan krijgen doet het er namelijk niet meer toe wat degene ervoor gedaan of gezegd heeft. Er zijn namelijk geen verzachtende omstandigheden om te gaan schelden of het K woord te gebruiken. Het is gewoon weg een gebrek aan zelfbeheersing.
Waar ik trouwens ook hartelijk om moet lachen zijn de verhalen dat Paul zo bekende Nederlander is dat hij bijna niet zonder bescherming kan stappen.
Nou hij mag met mij een avondje in een stad als Amsterdam,Rotterdam gaat stappen hoor geen hond die hem herkent.
In de geest van Paul wil ik eindigen met een roddel .
Er gaat een verhaal dat Paul een stel jongens op vakantie in Spanje een rondje aanbood ,als zij in de vlog deden alsof zij hem herkenden en om een handtekening vroegen.
Een roddel slechts, maar evenals Paul heb ik hier wel een mening over het waarheidsgehalte van de roddel.

Gelezen Erwin, dank voor je uitleg. Hier zal RH niks aan toe te voegen hebben denk ik?

Je vergeet 1 ding RH op hetzelfde overzicht staat gemiddelde kijktijd 7 min.
Dus 4800 x 7 is 33600.
Stream duurde 70 min.
Dus uiteindelijk hebben 489 mensen de stream gemiddeld volledig uitgekeken.
Die 4800 kijkers zitten nu ook al in de afl. Die nu online staat. Aangezien het langdradig karakter zal dat ook geen hoge gemiddelde kijktijd hebben.
Donaties te samen 24 euro of zo iets bruto.
Dus uiteindelijk zijn dit de laatste stuiptrekkingen

Whahaha, pas maar op wat je zegt, hij heeft een dolk aan de muur hangen. Yeps, klopt wat je zegt. De totale minuten daar wordt je op betaald. Adverteerders weten zo ook of het interessant genoeg is om zaken te doen via zijn netwerk. Bij start van de stream ging het aantal kijkers van 500 naar ruim 800, bleeft 20 minuten hangen rond de 700 en zakte daarna onder de 500.

Volgens mij is Nicolas uit Belgique een beetje gewiekst bezig. Hij had rond dat tijdstip ook een live stream (170 kijkers). Dat is voor zijn begrippen best hoog.

Wat Paultje betreft, groot zal hij nooit worden, 20 euro ontvangen van donateurs op je 1ste live stream is bar slecht. Dit geeft meteen aan hoe groot zijn werkelijke achterban en zijn werkelijke populariteit is.

De enige echte RH

Ik ben flabbergasted, verbijsterd. Ik liet bijna mijn heerlijke bak koffie zo over de keukentafel vallen. Mijn vrouw zag mijn witgetrokken gezicht en riep angstig Erwin wat is er met je…..
Nadat ik van de schrik bekomen was en mijn vrouw mijn pols voelde stamelde ik ….
King Alert,Paul Goudsmit,de beste YouTuber,en werelds beste DJ geeft een fout toe.
Doe wij dagelijks zegt mijn vrouw snedig,en mij iets te veel glimlachend aankijkend.
Maar Paul geeft op Twitter toe dat hij zich niet gerealiseerd heeft dat de stream die hij online heeft gezet niet meer in de mailboxen komt. Hij heeft nu maar 8000 views. Terwijl hij zegt dat hij anders 60000,80000,zelfs 140000 duizend views pakte. Hij vergeet even dat in de tijd was van Enzo,Deegate.
Ach Paul, het is mooi weer,Wendy heeft vaste baan. Waar maak je je druk om.

@Erwin, lekker bezig 👍
Toch blijft hij volharden in geloven in een beeld van hem dat niet bestaat. 😀
Heerlijk, in deze bewoordingen schreef ik ook een en ander de afgelopen dagen. De roedel vertoont scheurtjes en Paultje zit meer in de Efteling omdat hij in sprookjes geloofd. De author van deze site doet aan willekeur en plaats mijn comments niet. Paul Goudsmit zijn prille glorie jaren zijn voorbij.

De enige echte RH

Paul heeft zijn eerste KingAlert live stream erop zitten. Wat gingen de kindertjes 5 minuten voor het live gaan te keer op de chat met een groot aantal dislikes. Bij de intro was het 102 likes en 254 dislikes. Maar ja, Paul gaf de afgelopen maanden zijn eigen kijkertjes negatieve aandacht en stampte ze de grond in over hun negatieve reacties. Met zo’n aanpak keer je het tij niet meer. En dan nog zeggen op het einde van de live streams dat haten en negatieve reacties hem niets doen, behalve van collega YouTubers. Zijn betonplaat voor zijn kop is nog even dik als de 4 volle jaren hiervoor. De eerste 25 minuten van zijn live stream was nog wel te doen, daarna was het inkakken, slapen en snurken. Op het einde heeft hij ruim 800 unieke kijkers aangetikt. Het aantal likes bedroeg toen 221 om 463 dislikes.
Vanavond in zijn gaming stream gaat hij zichzelf veelvuldig op zijn borst kloppen. Let op maar op, want hij moet en zal de King zijn. Waarin is totaal onduidelijk. De 5000 unieke kijkers waar hij al 10 dagen van droomde en vaak tijdens een schietspel over uitsprak, is het niet geworden. Deze zal er ook nooit komen met zijn bevlekte randen van zijn persoonlijkheid.

De enige echte RH

Toch een herstel. Hij zei het op het eind van zijn live stream een beetje ongelukkig, maar hij heeft volgens zijn zeggen wel 5000 unieke kijkers gehaald. Is zijn droompje toch nog uitgekomen. Nu is hij hypt op zijn game live stream.

De enige echte RH

Paultje, Paultje, Paultje toch. Het is 27 mei 00.15 uur en hij is zo onzeker. Nog geen dag voor de aftrap van King Alert 2.0 en hij gooit de handdoek al in de ring. Misschien stopt hij er wel mee, als het tegenvalt zegt Paul. Tegelijk trapt hij Nathan, Nicolas, Dennis Schouten en andere bekenden de grond in. Want Paul vindt zichzelf de beste, de meeste afleveringen, houdt het al jaren lang vol en blablablabla. De genoemde mensen zouden nooit bij RTL Boulevard of door de Telegraaf uitgenodigd worden, aldus Paul. Want zij kiezen alleen hem.
Gisteren zei hij, dat zijn stream deck eigenlijk te klein is. Bij installeren vond hij het fantastisch en had hij genoeg buttons. Tjonge, dat had ik hem ook wel vooraf kunnen vertellen, dat zijn deckje te klein was.
Ik heb nog nooit een 43 jarige zo veel onzin horen praten.

De enige echte RH

Het gerucht gaat dat Armin van Buuren moest wachten op een optreden en stom toevallig langs een stream van onze vriend kwam.
Nadat hij 2 minuten had geluisterd, ging hij achter zijn draaitafel zitten en creëerde
https://youtu.be/mfJhMfOPWdE

Dat heet DJ kunst, blah, blah, blah blah. Binnenkort is het, blah, blah, blah ik stop ermee. (KingAlert)

De enige echte RH

80 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11
KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf. Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen …

KingAlert
6
KingAlert Slaat Terug -Gekwetst Door Vele Kritiek YouTubers

KingAlert heeft een video online gezet met de titel Leugens, list en bedrog in YouTube Nederland. De docu zoals Paul het zelf noemt moet aantonen dat er mensen zijn die hem onterecht zwart maken en liegen waar hij bijstaat. Daarvoor heeft de veertiger ruim een uur voor nodig en heeft …