KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert
81

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk.

Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu over op livestreams met de roddels en nieuwtjes over YouTube zoals we dat van hem gewend zijn.

Wanneer iets ‘s middags gebeurd dan kan KingAlert ‘s avonds hierover streamen. Ook zullen er YouTubers meedoen met hem, aldus de Almeerder. KingAlert zal meer interactie met kijkers hebben.

Dus niet getreurd, Paul blijft ook in zijn nieuwe vorm zijn soms pittige meningen vertolken over alles wat hem voor de voeten komt. En hoe vindt Paul zijn eigen show? KingAlert:” De aller allerbeste nieuwsshow ooit gemaakt op YouTube.” Louis van Gaal had het niet beter kunnen verwoorden! Hij voegt er aan toe: “1 van de meest creatiefste YouTubers van Nederland.” Nou, nou, wat een bescheidenheid!

Bij de start van zijn live stream gisterenavond deed Paultje heel intimiderend en dreigend naar Egbert toe, naar aanleiding van zijn uitgebrachte video. Paultje vindt dat hij hiermee moet stoppen. Koekwous Paul begrijpt het nog steeds niet. Hij wil op handen worden gedragen en zet zich zelf op een voetstuk. Ik hoop dat Egbert zich niet laat weer houden om snel weer met een uitgebreide video te komen. Input genoeg vanuit Paultjes live streams.
De bedreigingen en intimiderende gedrag van Paul Goudsmit is goed genoeg voor een serieuze aangifte. Een betere advocaat maakt gehakt van Paul.
Tevens begrijpt Paul niet, dat hij binnen afzienbare tijd de verkeerde persoon tegen komt, met alle gevolgen (bijvoorbeeld tandjes uit zijn mond) van dien.

De enige echte RH

Wat bezielt die Jari K. en Jeroen D. om mee te doen.
Toekomstige redacties en schoolbesturen gaan goochelen bij sollicitaties en gaan dit zien.
Zou ik mijn dochter op een basis school doen waar zo’n iemand leraar is. NEEN

@Johan
Ja, dit heeft niets meer met gamen te maken. Een leraar die in zijn vrije tijd voor zijn hobbie een (bloederige) schietspel speelt is nog enigzins uit te leggen. Een (toekomstige) leraar in de absurde (s*xuele) settings en grof taalgebruik wat veelal gaat over jonge kinderen binnen de live streams van Paul Goudsmit is niet uit te leggen. Ouders met kinderen willen, als zij het weten, hun kroost niet laten opvoeden op een school waar zij onderwijs geven. Maar ja, soort zoekt soort rondom Paul Goudsmit. IQ gemeenschappen clusteren zich. In dit geval is het een gemeenschap met een bovengemiddeld laag IQ met een aantal opvallende beperkingen.
(voorbeeld van een andere gemeenschap met een hoog IQ zijn, Bill Gates, Warren Buffet, Richard Brandson, Jack Ma, George Soros en Elon Musk).

De enige echte RH

00.35 uur Paul gaat weer uit zijn plaat. Chatter vraagt aan Paultje, wat vind jij van Egbert? Hij is een vies naar zuigend mannetje, zegt Paul. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de grootste zuiger binnen YouTube community in Nederland?

01.00 uur Wat is er leuker dan lid te worden van de leukste en grootste streamer van Nederland? Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de grootste loser van de kleinste streamer van Nederland?

Kijkertjes kraken hem de hele avond af. Dat wordt lekker de komende periode.

Paul legt frusterend uit, dat mensen in de grote mensenwereld respect voor elkaar hebben. Meteen daarna bedreigt hij mensen. Hoe dom kan je zijn.

De enige echte RH

Klopt RH hahaha Paul is de koning van de ratten!
Hij lijkt ook meer en meer op Keemstar ook qua geestelijke gesteldheid.

Tja, als het in zijn broekje niet opgezwollen raakt dan maar zijn lippen.
Meteen het bewijs vanaf 6.25 min. dat Paultje flink snuift. Hij ging wel heel gretig met zijn wolvenbek in het witte poeder. 🤣
Het is vorige week opgenomen. Hij is nog steeds hyped dat hij ook eens een slipje tussen zijn tanden mocht hebben. Ja, een ratje po*pt ook. 😂 (13.10 min.)

De enige echte RH

81 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11
KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf. Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen …