KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert
81

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk.

Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu over op livestreams met de roddels en nieuwtjes over YouTube zoals we dat van hem gewend zijn.

Wanneer iets ‘s middags gebeurd dan kan KingAlert ‘s avonds hierover streamen. Ook zullen er YouTubers meedoen met hem, aldus de Almeerder. KingAlert zal meer interactie met kijkers hebben.

Dus niet getreurd, Paul blijft ook in zijn nieuwe vorm zijn soms pittige meningen vertolken over alles wat hem voor de voeten komt. En hoe vindt Paul zijn eigen show? KingAlert:” De aller allerbeste nieuwsshow ooit gemaakt op YouTube.” Louis van Gaal had het niet beter kunnen verwoorden! Hij voegt er aan toe: “1 van de meest creatiefste YouTubers van Nederland.” Nou, nou, wat een bescheidenheid!

Paul heeft het al een tussen neus en lippen door al over stoppen met youtube.
Hij zei zoiets van als ik ooit stop met youtube kan ik tenminste zeggen dat StukTV met mij gestreamt heeft.(bij mij was zijn debuut aldus Paul)
Ook was Paul in de top 10 van IQ testen, zijn IQ zou 134 zijn en Jamie zijn zoontje is natuurlijk altijd helemaal geweldig

Nog zo iets. Vannacht ging Paultje stoppen met gamen. Hij had niet door dat een van zijn maatjes nog in de game zat en deze werd door Paul per ongeluk uit de game gegooid. Kan gebeuren natuurlijk. Maar nu komt het. Een beetje normaal mens zegt meteen sorrie, was niet de bedoeling, ik zag je over het hoofd. Maar nee, Paultje krijgt het niet over zijn lippen en heeft het ontwijken van sorrie als kunst verheven. Dan ben je een echte hork. Hij heeft in het verleden met moeite wel eens sorrie gezegd. Hij denkt dat hij altijd gelijk heeft, dan valt sorrie niet in zijn patroon.

Volgens geruchten heeft zijn vrouw Wendy afgelopen nacht op haar rug gelegen met gestrekte armen boven de dekens en twee duimen omhoog. Haar duimen zijn ontstoken, omdat zij de lawine aan chatberichten moest verwijderen die als spam binnen kwamen tijdens het bezoek van Gieltje.

Pauls VIP status bij T-Mobile is nog in behandeling vanwege coronavirus. Het traditionele champagne heffen met deze nieuwe VIP klant op het hoofdkantoor van T-Mobile Nederland, zal na de pandemie plaats vinden. T-Mobile betreurt dat zij deze belangrijke klant, niet op gepaste wijze in het zonnetje kan zetten en heeft alvast als voorproefje kinderchampagne naar zijn woonadres verstuurd.

De enige echte RH

@Nicolas, zomers coupje hoor!

Ter ondersteuning van RH een passage uit een psychologisch tijdschrift. Oh zo herkenbaar.

Redenen om geen sorry te zeggen.

1 Toegeven dat ze iets verkeerds hebben gedaan is iets enorm bedreigends voor mensen die hun excuses niet aanbieden. Dit omdat ze moeite hebben om hun acties los te zien van hun karakter. Als ze iets verkeerds hebben gedaan dan moeten ze wel een verkeerd mens zijn, als ze iets doms hebben gedaan dan moeten ze wel een dom mens zijn, als ze iets zijn vergeten dan moeten ze wel ontzettend egoïstisch zijn… En daarom voelt het aanbieden van hun excuses als een enorme bedreiging van hun identiteit en zelfwaarde.

2 Wanneer jij je excuses aanbiedt dan open jij de deur naar schuld, maar mensen die hun excuses niet aanbieden openen de deur naar schaamte. Hoewel schuld ons slecht laat voelen over onze daden, laat schaamte je slecht voelen over jezelf en is daarmee een schadelijkere emotie dan schuld.

3 Hoewel de meeste van ons excuses zien als een kans om een conflict op te lossen, zijn mensen die hun excuses niet aanbieden vooral bang dat hun excuses de deur openen naar nog meer beschuldigingen en conflicten. Wanneer ze uiteindelijk hun fout toegeven zijn ze bang dat de ander ze zal dwingen om ook hun excuses aan te bieden voor dingen die in het verleden zijn gebeurd.

4 Mensen die hun excuses niet aanbieden zijn bang dat wanneer ze dit wel doen ze alle verantwoordelijkheid opeisen en de andere partij volledig vrijpleiten. Bijvoorbeeld wanneer ze ruzie maken met hun partner. Ze zijn bang dat wanneer zij sorry zeggen het hele conflict automatisch hun schuld is, terwijl in de meeste gevallen 2 mensen schuldig zijn bij een ruzie en 2 mensen hun excuses aanbieden.

5 Door te weigeren om hun excuses aan te bieden managen deze mensen hun emoties. Ze voelen zich vaak beter op hun gemak met irritaties, afstandelijkheid en muur om zich heen en vinden kwetsbaarheid tonen enorm bedreigend. Terwijl het vaak juist enorm helend kan zijn om je open te stellen en je kwetsbaarheid te tonen. Het kan leiden tot een veel diepere emotionele band met een ander persoon waardoor ook de relatie sterker wordt.

http://www.psychologytoday.com

Ik denk A RH
Egbert had ook 100% gelijk in alles en Paul kan niet inhoudelijk reageren want hij weet dat hij verslagen is!
Daarom was hij toen ook naar het buitenland gevlucht omdat iemand eindelijk een keer vol tegen Paul inging niet met haat maar puur Paul aanpakte om zijn gedrag en met feiten aankwam en daar had Paultje niet van terug.
Zelfs de nieuwe video van Egbert kan Paul niet op reageren behalve dan ik ga met hem praten van man tot man. (alsof Egbert tijd voor Paul heeft)
Paul denkt ook dat Giel snel terug komt maar die kijkt wel uit.
En Paul zijn donaties lopen terug dus dit is het laatste jaar Paul Goudsmit?

Het is 00.15 uur en de pillen die Paul Goudsmit slikt zijn uitgewerkt. Hij begint opnieuw te ijlen. Zo vertelt hij dat de laatste column van hem die onlangs in de Telegraaf verscheen, geschreven is in 10 minuten, hij herstelt zich 20 minuten, maar zeker niet meer. Hij is daar goed in, zegt hij. Laat mij niet lachen, zo’n artikel schrijven kost een paar uur tijd. De spellingscheck duurt inderdaad 20 minuten. Dan is Paul boos op Egbert. Want zijn handelsnaam KingAlert staat in de titel. Ik help Paultje eraan herinneren hoe vaak Enzo Knol in zijn titels onder aan zijn King Alert afleveringen staat Dit is ruim 100 keer. Alles voor de views Paultje, dus dat doet Egbert ook. Aan de indrukwekkende CV van Paul Goudsmit kan worden toegevoegd, column schrijver en presentatie skills voor 1000 tot 1500 euro per keer. Paul vergeet dit door factor 4 te delen.

Zou er een moment komen dat Paul roept, dat hij ook beter is dan de Paus?
Of dat Paul zegt, dat niet alleen Bill Gates 40 jaar geleden in een schuurtje begon met het in elkaar knutselen van een PC. Want dat deed Paul ook in een schuurtje. Waar zijn Pauls 80 miljard dollar dan gebleven?

En als laatste, Giel de Winter was even in de live stream. Tijdens een game werd Giel door Paul diverse keren geprotecteed. Het kwijl kwam een aantal malen goed uit de wolvenbek van Paultje. Jij hebt hem toch ook wel zien kwispelen op zijn gamestoel?

De enige echte RH

Paultje moet wel e.e a. uit zijn hoge hoed toveren, om aandacht en kijkertjes te trekken. Nu is het Bassie, binnenkort is het mister Bean. Het zijn stuiptrekkingen. Hij leeft van dag tot dag. Een gestructureerd concept voor zijn live game streams heb ik nog niet gezien. Nou ja, eigenlijk heeft hij wel een concept. Uitschelden, mensen de grond in trappen, kindertjes belachelijk maken, s*xueel ontoelaatbaar gedrag uiten etc.

Hoeveel van de bekendste NL top 50 YouTubers gaat straks wel eens naast Paul Goudsmit zitten in een (live)stream van King alert t/m 31 december.

Raad het aantal
A) minder dan 5
B) 10
C) meer dan 15

Jouw antwoord A, B of C kun je tot woensdag 27 mei inzenden naar:
headglitch1977@hotmail.com

Uit de goede inzendingen, worden drie mensen gekozen die een jaar lang gratis betalend lid worden van King Alert.

De enige echte RH

81 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11
KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf. Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen …