KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert
80

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk.

Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu over op livestreams met de roddels en nieuwtjes over YouTube zoals we dat van hem gewend zijn.

Wanneer iets ‘s middags gebeurd dan kan KingAlert ‘s avonds hierover streamen. Ook zullen er YouTubers meedoen met hem, aldus de Almeerder. KingAlert zal meer interactie met kijkers hebben.

Dus niet getreurd, Paul blijft ook in zijn nieuwe vorm zijn soms pittige meningen vertolken over alles wat hem voor de voeten komt. En hoe vindt Paul zijn eigen show? KingAlert:” De aller allerbeste nieuwsshow ooit gemaakt op YouTube.” Louis van Gaal had het niet beter kunnen verwoorden! Hij voegt er aan toe: “1 van de meest creatiefste YouTubers van Nederland.” Nou, nou, wat een bescheidenheid!

Onze grote vriend Egbert heeft nog een klein stukje behandeld wat gaat over Paul nu 1 jaar later sinds de Egbert VS KingAlert .
Hierin heeft Egbert nog even goed duidelijk gemaakt dat Paul na een jaar tijd helemaal niks heeft geleerd en zelfs verder achteruit is gegaan zowel persoonlijk als met zijn kanaal theking7NL en met KingAlert.
Ook maakt Egbert gehakt van de excuses die Paul maakt in de video toen Paul heeft gezegd MAAR als mensen het niet hadden geclipt had niemand het gezien.
En zoals gewoonlijk laat Egbert goed zien dat Paul zich altijd tegenspreekt en alles recht praat wat krom is en alles goedpraat wat in zijn straatje past.

Ja, Egbert bracht het nogal soft, over Paul Goudsmit. Egbert zal wel gedacht hebben, die ezel heeft zich al zo vaak aan dezelfde paal gestoten, laat maar zitten.

De enige echte RH

Ik denk dat Elmar vervangen is door die Jeroen die nu ook heel erg vaak in de streams zit en veel de grote alfa wolf zit te pijpen. (Wat denk jij RH?)
Zou zo maar eens kunnen dat Elmar zich 1x heeft uigesproken en dat hij langzaam nu eindelijk begint te zien wie Paul nu echt is.

Sebas,
Maak van Elmar nou niet iets,terwijl hij niets is.
Elmar is nog steeds Paultjes opwindkonijntje. Alleen is Elmar redelijk contactgestoordven blokkeert hij zelfs eigen mods. Daarom vind de Alpha het beter dat hij meer op de achtergrond functioneert.
Dropstaafje heeft een eigen YouTube kanaal wat van knulligheid aan elkaar hangt . Een podcast met 2 foto’s is YouTubegeniek hoor. Kan hij uren vertellen over zijn jeugd, leerzaam hoor.

“Opwindkonijntje” Ik kom niet meer bij van het lachen.
Hoe wordt Elmar opgewonden / opgeladen? Via Duracell batterijen of via zijn konijnenholletje met het z**d van Paul Goudsmit?

De enige echte RH

Elmar wordt opgewonden via Paul zijn nieuwste speeltje.
Elke keer als Paul op het knopje van Year of summer van Royalistiq drukt,stijgt zijn accu met 1 %.
Trouwens 1 keer is leuk zo’n galmpje, 4 keer ook nog, 8 keer wordt vervelend. Maar om het 43 keer te doen in een stream van anderhalf uur,dan is er toch iets goed mis met je.

Geen idee. Ze grapte gisterenavond dat Elmar samen met Bibi in een bubbelbad zaten. Paul commandeert vaak naar hem welke chat berichten moeten worden verwijderd en wie er geblokkeerd moeten worden. Misschien heeft Elmar daar genoeg van, maar dat geloof ik niet. πŸ˜€
Duurt nog even voordat de boel scheuren vertoont. Onder tussen heeft Paultje een nieuw speeltje. Hij laat dan de stem van Bassie horen. Dit is ompleet overbodig. Ik zie Bassie namelijk al zitten op een game stoel voor de webcam. Maar deze “Bassie” is geen KINDERVRIEND. Eens kijken of deze Bassie binnenkort nog altijd blijft lachen. πŸ˜‚πŸ€£

De enige echte RH

Let jij nu maar op je eigen pijp! Ik heb geen zin om hierop te antwoorden, zonder enige onderbouwing die jij niet geeft. Je vraagstellingen zijn nogal krom.

De enige echte RH

We zien Elmar ook steeds minder in de livestream van Paul zitten.
Zal hij net als fishanator begrepen hebben dat Paul een narcist is RH?

80 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11
KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf. Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen …

KingAlert
6
KingAlert Slaat Terug -Gekwetst Door Vele Kritiek YouTubers

KingAlert heeft een video online gezet met de titel Leugens, list en bedrog in YouTube Nederland. De docu zoals Paul het zelf noemt moet aantonen dat er mensen zijn die hem onterecht zwart maken en liegen waar hij bijstaat. Daarvoor heeft de veertiger ruim een uur voor nodig en heeft …