KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert
81

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk.

Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu over op livestreams met de roddels en nieuwtjes over YouTube zoals we dat van hem gewend zijn.

Wanneer iets ’s middags gebeurd dan kan KingAlert ’s avonds hierover streamen. Ook zullen er YouTubers meedoen met hem, aldus de Almeerder. KingAlert zal meer interactie met kijkers hebben.

Dus niet getreurd, Paul blijft ook in zijn nieuwe vorm zijn soms pittige meningen vertolken over alles wat hem voor de voeten komt. En hoe vindt Paul zijn eigen show? KingAlert:” De aller allerbeste nieuwsshow ooit gemaakt op YouTube.” Louis van Gaal had het niet beter kunnen verwoorden! Hij voegt er aan toe: “1 van de meest creatiefste YouTubers van Nederland.” Nou, nou, wat een bescheidenheid!

Vraagje aan author,
Kan deze melding eraf? Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

Op zich kan dit een goed middel zijn, maar het duurt soms 48 uur voordat iets door U wordt gekeurd. Dat is te lang, gezien de nieuwe ontwikkelingen sinds vrijdag rondom Paul Goudsmit.

De enige echte RH

Nu worden alle comments ‘moderated’ voordat ze op mijn blog verschijnen. Het is niet de bedoeling dat Wikker een vrijplaats wordt voor ‘haters’, felle discussies rondom YouTubers etc. Daar zijn genoeg andere plekken op het internet voor te vinden.

Hij is de beste YouTuber van Nederland ,volgens eigen zeggen.
Hij is de knapste mannelijke DJ van Nederland,volgens eigen zeggen.
Zijn docus zijn geniaal,volgens eigen zeggen.
Zijn familie vlogs zijn humorvol en de best ever,volgens eigen zeggen.
Hij is de beste Dj ,volgens eigen zeggen.
Hij was voetballen Ajax waardig,maar blessure gooide roet in het eten, volgens eigen zeggen.
Hij was een begenadigd Dartspeler ,won legs van MvG,volgens eigen zeggen.
Heeft 10000den uren op de tennisbaan doorgebracht en was heel goed,volgens eigen zeggen.
Hij heeft een iq van 150 ,volgens eigen zeggen.
WAAR IN VREDESNAAM IS HET VERKEERD GEGAAN DAT HIJ NU VOOR ANDERHALVE MAN EN EEN PAARDENKOP ZIT TE BEDELEN OM GELD.????

In de nacht van 7 op 8 juni heeft het spreekwoord Wie betaald,die bepaalt toegeslagen.
Omdat enkele mods zich kritisch hadden over de geldschieter die als tegenprestatie mod was geworden werden deze met onmiddellijke ingang van hun taak ontheven.
Dit leidde tot een opstand in de stream. Uit de keuze van personen die nu nog mod zijn kun je de conclusie trekken dat deze hun mod schap hebben gekocht. De grootste 3 donateurs zijn mod. Verder mogen de altijd neutrale wachtend tot hij zeker weet wie er wint en dan pas partij kiezende Jari ook nog invloed mag uitoefenen.
Ook de 2 personen Jeroen en Elmar die zelfs in hun slaap nog mompelen Ja Paul, nee Paul, zal ik je bips afvegen Paul mogen doorgaan met het zachtjes verpesten van de streams.
De donaties is nog de enige strohalm waar Paul zich aan kan vastklampen. Paul is zelfs nu bereid met kijkers te streamen ,iets waarvan hij vroeger zei,dat als hij dat ging doen dat dat zijn laatste stream op YouTube was.
Al met al een gedenkwaardige avond.
Ik wil in de verste verte niet met Paul vergeleken worden, maar hadden RH en ik dit al niet reeds voorspeld????

Mede namens de auteur,RH en ondergetekende,wil ik de middag stream van Theking77.nl bedanken voor de gratis reclame voor deze site.
Nu heb ik echt het gevoel dat mijn mening toch bijdraagt aan het ware gezicht te laten zien van sommige onder ons.
NB
R.H. auteur,en ondergetekende zijn toch echt 3 verschillende personen.

Hilarisch, hij ging weer helemaal los op alles en iedereen die met wikker te maken heeft.
Er kwamen allerlei complot theorieen voorbij want het moet wel iemand zijn die hij kent.
Hij snapt niet dat door zijn gedrag er mensen zijn die hem een trieste oetl*l vinden.
En vervolgens ging hij zich gisteravond na meer dan 10!! uur streamen afvragen waarom hij geen donaties had behalve 1 van zijn sugerdaddy.
Deze man heeft echt een massieve plaat voor zijn hoofd.

Boksbeugel, honkbalknuppel, in elke zin minstens 2 keer kkr gebruiken.
Het zou een belediging zijn voor tokkies om Paul en zijn roedel zo te noemen.

Een boksbeugel is bij de wet verboden. Zowel Paul als zijn aanhang balanceren op het randje wat wel en niet mag. Maar steeds vaker gaan zij voorbij het randje wat niet mag. Allen, maar dan ook allen in dat groepje hebben zo’n grote betonplaat voor hun hoofd en zien het onheil niet aankomen, omdat iedereen daar zo oliedom is. De familie Hellenbrand wordt aangeraden om afstand van Paul Goudsmit te nemen, voordat de brand en vervolgens de hel losbarst.

De enige echte RH

81 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11
KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf. Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen …