Kingalert Bereikt Nu Ook De Telegraaf!

KingAlert
7

Vandaag heeft Paul Goudsmit een leuke mijlpaal bereikt: hij mocht een opiniestuk schrijven voor de Telegraaf krant. Zijn verhaal gaat over Famke Louise en haat. En natuurlijk ook over KingAlert zelf.

Famke

Onlangs ging de documentaire over vlogster en rapster Famke Louise in première bij Videoland. De focus, zo lijkt het uit de berichtgeving, gaat over de haat en doodsbedreigingen die Famke ontvangt. De vraag is eigenlijk: waarom zoveel aandacht hiervoor?

Dit speelt namelijk al jaren en bovendien heeft Famke in een interview met Concentrate gezegd dat ze zich er niets van aantrekt. Toch zit ze bij De Wereld Draait Door om over dit leed te praten.

Een makkelijke oplossing had Matthijs van Nieuwkerk gauw gevonden. Waarom zou je die berichten lezen op social media? Waarom negeer je ze gewoon niet? Het antwoord van Famke: ‘Ik vind social media ook wel leuk’.  Nou, probleem dus opgelost.

Haat

Maar ook in het opiniestuk van KingAlert gaat de schrijver nog even door over wat hijzelf heeft meegemaakt: ‘De haat werd erger toen ik bijna 3 jaar geleden mijn eigen programma op YouTube startte: King Alert. Deze show over YouTubers ging meteen viral’, zo schrijft de immer bescheiden Paul verder.

Met ‘tussen de 200.000 en 500.000 weergaven’. Hoewel gegund, dat is wat overdreven: van de laatste 10 video’s is er maar 1 die boven de 200.000 views uitkomt. ‘Enzo, ik hou van je’ video scoort ruim 300.000 views.

De rest haalt de 200.000 views niet. Dat doet overigens niets af aan het succes van KingAlert die door steeds meer media serieus wordt genomen. Luuk Ikink en Giel Beelen volgen Paul op de voet, maar ook De Telegraaf, NOS stories en heel veel YouTubers die maar wat blij zijn als ze aandacht krijgen van de YouTuber en dj.

Autoriteit

En zonder meer kan je KingAlert een autoriteit noemen op het gebied van YouTube. Meerdere YouTubers zijn ondertussen bezig om aan de stoelpoten van de Almeerder te zagen en zijn ook hun eigen ‘KingAlert’ begonnen. Pascal is onlangs begonnen met herhalen van nieuws dat we al wisten.

Ook Concentrate en Juice zijn bezig met YouTube-nieuws. Giel Beelen was eerder hiermee begonnen, maar is helaas een paar maanden al totaal afwezig op YouTube. Of is er toch iemand die een bedreiging voor zijn almacht kan vormen?

JustNicolas

Dan heb ik het over JustNicolas die het al een paar keer is gelukt om ‘drama’ nieuws op zijn YouTube-kanaal te zetten die KingAlert niet wil publiceren. De Belgische KingAlert ging heel ver in het onthullen van informatie over Dee en haar vermeende vreemdgaan, informatie die Paul ook had maar weigert om te gebruiken.

Dee heeft de Belgische YouTuber zelfs bij naam genoemd en hem van smaad beschuldigt. JustNicolas is ook heel snel in het plaatsen van nieuwtjes op zijn kanaal, terwijl Paul Goudsmit wil wachten totdat hij voldoende nieuws te melden heeft voor een volle aflevering van het zowel geliefde als gehate Kingalert.

Maar Paul hoeft voorlopig niet bang te zijn voor concurrentie: als KingAlert spreekt dan luistert YouTube Nederland. Dat heeft de ex-leraar maar mooi weten te bereiken.

Ja klopt, ik vroeg mij al tijden af, heb ik iets gemist? Niet dus? Paultje klopte op zijn borst er komt iets groots aan en dat de formaliteiten alleen betrekking hadden op een handtekening (april). Toen werd het verschoven naar de zomer. En daarna vertelde hij dat hij na de zomervakantie zal starten. Het nieuwe jaar staat bijna te trappelen.
Met iets groots bedoelt hij zeker zijn eigen grootse fantasieen? Er zal best wel over een andere opzet zijn gesproken. Maar ideeen uitwisselen is nog wat anders dan ideeen omzetten in werkelijke daden. Paultje rekende zich vooraf weer rijk. Net als zijn boekjes.

We kunnen ook gewoon zeggen Paul Goudsmit doet het gewoon goed en we zijn blij voor hem?

Iemand van in de 40+ die nog games speelt en net zo goed is als iemand van 16.
En uitgenodigd werd voor Pub G evenement (en vele andere events) en heel goed scoorde.
Die zijn dromen najaagt zoals actief bezig achter de schermen als beginnend DJ met nu al zijn 1e track.
Die zich nu helemaal kapot traint met goede begeleiding om volgend jaar mee te doen met een bokswedstrijd.
Die met King Alert erg integer is en idd soms dingen niet online knalt omdat hij eerst dingen weegt of het wel kan of niet.
Die op de radio verschijnt soms in tv shows komt en nu ook op bezoek was bij de Telegraaf.
En ook nog vader is van 2 kids.

Dus cijfertjes zijn allemaal erg leuk wat ik lees in de comments maar Paul heeft het naar zijn zin hij weet zijn stuff en hij is idd bekendheid op youtube en hij doet het gewoon goed.

Werkelijk niemand,maar RH heeft weer eens een dag dat hij denkt dat hij iets toe voegt aan deze wereld.

Je vergeet te vermelden:

Was geschreven,

Paul Goudsmit

Alleen zijn krabbeltje (handschrift) ontbreekt nog.

KingAlert is begonnen op
06-02-16 0,00 K subscribers
01-07-16 89,51 K
01-01-17 101,80 K (toename “gecorrigeerd” geheel 2016 111,05 K)
01-07-17 106,93 K
01-01-18 145,19 K (toename geheel 2017 43,39 K)
01-07-18 168,38 K
04-11-18 183,32 K (toename “gecorrigeerd” geheel 2018* 45,76 K)

Aantal views:
06-02-16 0,00 miljoen
01-07-16 7,66 miljoen
01-01-17 13,53 miljoen (toename “gecorrigeerd” geheel 2016 14,76 milj.)
01-07-17 17,98 miljoen
01-01-18 26,10 miljoen (toename geheel 2017 12,57 miljoen)
01-07-18 33,04 miljoen
04-11-18 37,41 miljoen (toename “gecorrigeerd” geheel 2018* 13,57 milj.)

* is prognose

2016 buiten beschouwing gelaten dan is de toename voor de
subscribers gemiddeld 5,46% per jaar en views gemiddeld 7,96%

Dit noem ik niet spectaculair! Knollie doet er momenteel ongeveer 14 dagen over om het aantal views te bereiken, waar Paultje een jaar over doet en StukTV 20 dagen.

14-01-17 is het hoogst aantal genoteerde views op 1 dag 389.830 . Het laatste halfjaar heeft Paultje “maar” 4 keer boven de 100.000 views per dag gehaald. Let op! Dit lijkt een vertekend beeld te geven omdat YouTube elke kalenderdag meetelt. Dus hun berekening is ook over de niet geuploaden kalenderdagen, wat dus een gemiddelde is per kalenderdag. Zijn behaalde views op de kalenderdagen dat hij upload ligt dus hoger!

KingAlert is per heden 415 keer geupload als je deze deelt door 37,41 miljoen views per heden kom je uit op een gemiddelde van 90.145 views per KingAlert aflevering. (gemiddeld 12,5 KingAlert afleveringen per maand).

Paultje kan in ieder geval een boterhammetje met jam smeren. Kaviaar kan hij de komende jaren (nog) wel vergeten.

Voor de azijnpissers. Slaap kindje slaap, daar buiten loopt een zwarte schaap met zwarte voetjes.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …