KingAlert Bereikt 100.00 Abonnees!

KingAlert
10

kingalert

Paul Goudsmit heeft met KingAlert een gouden greep gedaan. Vandaag heeft hij de 100.000 abonnees gehaald op zijn YouTube-kanaal. De leraar/YouTuber uit Almere was zelfs even trending topic op Twitter.

Begin dit jaar begon hij het kanaal naar Amerikaans voorbeeld en sindsdien is hij een begrip geworden voor iedereen die YouTube Nederland in de gaten houdt. Even was er nog een discussie tussen hem en David Harms, wie hier een rubriek voor YouTube-roddels zou beginnen. David zag er vanaf en Paul sprong in dat gapend gat.

Haat

Dat heeft hem veel lof, maar ook heel veel ruzies en haat opgeleverd. Afgelopen zomer voelde hij zich genoodzaakt om bewakingscamera’s op zijn  huis te laten zetten nadat een paar kinderen eieren tegen zijn raam hadden gegooid.

Paul had zeker in het begin de behoefte gehad om iedere puber-YouTuber ter verantwoording te roepen om zijn taalgebruik. Zijn rechtvaardiging om ermee te bemoeien: het beeld dat de buitenwereld (lees: de media) van YouTubers zou kunnen krijgen en vanwege de adverteerders. Wat zouden die wel niet van hen denken?

Treitervloggers

Sinds de opkomst van de ’treitervloggers’ is Paul echter totaal omgeslagen.

In plaats van ze veroordelen nam hij het juist op voor de YouTubers als rapper Boef. Opmerkelijk, omdat juist die zeer negatief in het nieuws zijn gekomen. En ook adverteerders waren zich een hoedje geschrokken toen de journalist van De Telegraaf hen erop wees dat hun reclame bij dit ‘geboefte’ werd afgespeeld.

Zo blijkt bijvoorbeeld treittervlogger en rapper Boef een jaar (!) gevangenisstraf te hebben gekregen vanwege afpersing. Ook heeft hij vastgezeten vanwege 2 overvallen. Dat weerhield Paul er niet van om kritisch te zijn over hoe de media (De Telegraaf, talkshow Pauw) met de ’treitervloggers’ omgingen.

Roddel

Maar boven alles is KingAlert uitgegroeid tot een ‘autoriteit’ op het gebied van YouTube-Nederland en worden hem veel nieuwtjes en roddel ook door grote YouTubers doorgespeeld. Dat heeft hij ook maar weer bereikt.

Paul kan ondanks zijn wat wispelturig oordeel over YouTubers trots zijn op wat hij heeft bereikt. Gefeliciteerd Paul!

Zie ook: Kingalert naar geheime locatie!

Paul is totaal niet de aangewezen persoon om anderen te wijzen op hun voorbeeldfunctie aangezien hij zelf een 18+ serie op YT heeft. Geen goed voorbeeld voor je jonge kijkers, kinderen en ook niet voor de leerlingen op school en hun ouders.
Paul heeft zichzelf uitgeroepen tot iets namelijk dat hij de boel in de community op scherp houd en normaal, maar dat is complete onzin. Gewoon een rechtvaardiging om tekeer te gaan. Het gaat om views en geld en minder dagen kunnen gaan werken. Meer is het niet.
Maar nu bindt hij in want hij is wat banger geworden.
Dat hij Fish aan de schandpaal nagelt doet hij omdat hij Fish in zijn broekzak heeft zitten bij anderen zou hij dat totaal niet durven. Nee, ik ben het compleet eens met RH, maar je moet iemand zijn die goed analyseert, lange voelsprieten heeft en niet achterlijk is… om Paul Goudsmit te doorzien.

Hoi SG, ik wil geen eer en ik wil geen veren in mijn achterste, maar jij verwoord hoe Paul zijn gedrag is en hoe hij zich voordoet zeer goed. Ik ben sprakeloos. Wat heb ik aan jouw verhaal toe te voegen? Niets, wel alleen maar applaus en een dikke 10 ! 🙂
By the way: hoe lang doorzie jij Paul al?

Er is maar 1 persoon die totaal niet goed in is om research goed uit te zoeken en te kanaliseren. Zijn naam is Kwakje ofwel Paul Goudsmit. Als er 1 iemand is die met alle winden mee waait is het Paul Goudsmit. Zijn nuances brengt hij aan, hoe het Paul uitkomt. Hoe waait de wind? Waait de wind van achteren, dan geen nuances. Paul heeft dan namelijk de wind mee. Waait de wind van voren in Paul’s gezicht, dan nuances. Waait de wind van links of rechts tegen Paul, dan kijkt hij hoe stabiel hij op zijn benen staat en brengt her en der nuances aan, indien nodig en hoe hem het uitkomt. Als de wind van boven op zijn hoofd of petje komt, dan ontbreken steeds meer hersencellen bij Paul.

Ik vind je een leuk account hebben. Ik kijk er op de paar uur op maar zie maar zelden dat er iets opstaat. Het zou heel erg fijn zijn als u vaker iets zou plaatsen

Dit bericht was natuurlijk te verwachten. De berichten op deze site zijn grofweg in 2 categorieën te verdelen: Afkraken van KingAlert en het knuffelen van Enzoknol

Lars, jij begrijpt er helemaal niets van. Heb jij Enzo publiekelijk mensen horen afkraken of rare dingen horen zeggen? Laat staan dat Enzo publiekelijk over andere YouTubers roddelt! Conclusie is, Enzo gedraagt zich daarin netjes. “Kwak” alias Paul Goudsmit is een verdorven persoon. Hij nagelt 99% van de mensen aan de schandpaal zonder de in- en outs te kennen. Kwakje hier kwakje daar. Kleurtje hier, kleurtje daar. Paul is een zeer hypocriet persoon en dat is nog zachtjes uitgedrukt. Zelfs zijn goede vriend Chris haalt hij constant door het slijk. Zowel in theKing77 als in KingAlert. Empatisch vermogen heeft Kwak niet. Kwakje alias Paul behoort al zuipend (zijn woorden) via het afvoerputje onze wereld te verlaten. (zelfde geldt voor de Almere squad) En nee, zeg het nog een keer, ik ben geen Enzo knuffelaar.

RH, het ontbreekt in jouw berichten, net als in de berichten op deze blog, aan enige nuance als het gaat om Kingalert. Daarmee bedoel ik niet dat je niet kritisch mag zijn, ik ben ook kritisch op hem, maar enige nuance is wel op z’n plaats.

Wat betreft Enzo Knol merk ik dat de auteur van deze blog telkens op z’n achterste benen gaat staan wanneer iemand enige vorm van kritiek heeft op Enzo, terecht of onterecht, en vervolgens Enzo helemaal de hemel in prijst.

Waarom zou ik mij nuanceren naar Paul Goudsmit met zijn grote groffe mond? Zijn taal en schrijfgebruik is grof! Vervolgens verwacht hij van anderen dat zowel YouTubers als kijkertjes zich netjes gedragen. Zie ook weer zijn “domme” (zijn eigen woorden) commentaren die hij onder zijn eigen video van gisteren gaf (de 100.000 subs. video) en op zijn twitter account.
Hij gedraagt zich hierin zeer belettend en zelf maakt Paul er een potje van. De jonge kijkertjes hebben dat niet door en willen dat ook niet zien. Hoezo de maatschappij verbeteren? Hoezo mensen willen opvoeden? Paul heeft een grote mond met een klein angstig hartje. Paul ging op vakantie en wie liet hij thuis. Een gespierde gozer! Angsthaas eerste klas. Vervolgens ook nog veren uitdelen in k*ntg**tjes van de “Almere squad” en Job. Deze Youtubers zijn onbeschofte miezerige nietsnutten eerste klas en hebben niets op YouTube te zoeken. Wat doet Paul? Hij l*lt alles goed of keurt zachtjes iets af en aait vervolgens over hun bolletje.
Het is bij Paultje Goudsmit net zoals het hem uitkomt en hoe de wind waait. Daarom wel hulde aan Enzo. Hij maakt content, die vaak netjes en te behappen is!!! Of Enzo’s content saai is of niet, dat mag jij zelf bepalen.
Als jij commentaar hebt op de author van deze site, zal je toch bij deze persoon zelf moeten zijn.
In ieder geval Paul Goudsmit spoort niet en ratelt maar wat in het luchtledige. Zie ook de First aflevering van 31-10-2016. George stelt een aantal normale vragen en Paul komt er niet uit en l*lt erover heen. Paul droomt ’s nachts van veel subscribers en viewers. Nee, dat zuig ik niet uit mijn duim, dat geeft hij zelf aan. Interpreteer zijn afleveringen vanaf februari maar eens goed. Desnoods schrijf je ze uit! Dan zal je schrikken wat hij precies bedoelt en welke roem hij zoekt. Ik kan het weten, aangezien ALLE KingAlert en First afleveringen door mij soms meermalen gezien en geanalyseerd zijn, in wat hij zegt en hoe hij boodschappen brengt. Paul mag al zuipend (ook weer zijn eigen woorden) door het afvoerputje!

Je bent niet verplicht genuanceerd te zijn, echter vind ik dat je het verhaal erg van een kant en nogal aangedikt vertelt. Ik heb ook elke aflevering van KingAlert gezien en daarmee kom ik tot andere conclusies.

Over het taalgebruik van Paul ben ik het helemaal met je eens, dat is inderdaad veel te grof.

Wat betreft de voorbeeldfunctie die YouTubers hebben naar hun kijkers toe ben ik het helemaal met Paul eens. Veel (jonge) YouTubers beseffen nu niet wat de consequenties zijn van datgene wat ze op YouTube plaatsen voor zowel hun kijkers als hunzelf in een later stadium. Dat Paul anderen hierop wijst is volkomen terecht.

Dat Paul een angsthaas is zou kunnen, maar dat boeit me ook niet. Ik kan me het best voorstellen dat je iemand over je huis laat waken als je op vakantie bent in een tijd dat je bedreigd wordt en je huis bekogeld wordt met van alles en nog wat. Jij zal dit vast aanstellerig vinden, maar totdat je zelf in zo’n situatie zit als Paul.

Als Paul andere YouTubers aanpakt in KIngAlert doet hij dit vrijwel altijd (op een paar gevallen na, zoals met UnaGize) op een respectvolle manier, waarop hij de ander in zijn/haar waarde laat. Dit geldt ook in het geval rondom Chris, ja Paul heeft hem keihard aangepakt, maar ook flink in bescherming genomen. Hij maakt Chris niet kapot, waar andere YouTubers en kijkers dat wel proberen via twitter en de reacties op YouTube.

Ik ben het met je eens dat Paul de AWR-squad en Job wat te veel in bescherming heeft genomen, aan de andere kant begrijp ik wel zijn standpunt dat het nergens voor nodig is om elke keer die gasten te blijven exposen. Dat zij fake-shit doen en dat hun gedrag niet door de beugel kan weet iedereen inmiddels wel.

Wat betreft de content van Enzo, ik vind het niet interessant om het leven van een random jongeman te volgen, maar als anderen daar naar willen kijken dan heb ik daar geen moeite mee. Waar ik wel moeite mee heb is de houding van Enzo naar andere YouTubers toe. Als hij het niet met iemand eens is of een conflict heeft dan verbergt hij dat en dan negeert hij de ander compleet. Of hij dat uit zichzelf doet of dat zijn management dat doet dat weet ik niet, maar er zijn meerdere gevallen waarin het zo gegaan is (met DusDavid, Koolein, en nu met Hanni).

Verder ben ik het met je eens dat de houding van Paul nogal arrogant kan zijn en je hebt helemaal gelijk dat Paul niet fatsoenlijk namen kan uitspreken. Al is dat laatste wel enigszins te begrijpen. Als leraar krijg je te maken met honderden leerlingen en zo zul je ook tegenkomen dat een en dezelfde naam op verschillende manieren uitgesproken wordt door verschillende mensen. En om er nou zo’n ding van te maken dat hij een naam verkeerd uitspreekt…

Tot slot, ik ga er niet van uit dat je met je vage verhaal over Kwik, Kwek en Kwak serieus genomen wil worden.

Hier laat ik het maar bij, want ik gok niet dat we het eens gaan worden hierover. En wat betreft mijn comments over de auteur van deze blog moet ik inderdaad bij de auteur zelf zijn, maar mijn eerste reactie was ook gericht aan de auteur, en niet aan jou.

Als je leraar bent, en Paul is dat, zal je toch eenvoudige namen van mensen uit kunnen spreken. Paul gaat zowel in First als hedenavond dik de mist in met HaNI HaNA. Paul leert het ook nooit.

Bij de trailer interview zag ik Kwek en Kwak zitten (mis Kwik nog). Alleen de echte Kwik, Kwek en Kwak dragen petjes waar je nog duidelijk hun ogen en gezichten kan zien. Hanni Hanna duikt als “Kwek” diep in zijn petje. Dit getuigt wederom niet van grote klasse. Gewoon associaal. Maar ja, boefjes gedragen zich zo, omdat zij wat te verbergen hebben (gedragspsychologie lol). Tevens zal het wel berekoud zijn geweest binnen het Poolcentrum in Almere, aangezien Kwek en Kwak hun jassen nog aanhielden. Bij calamiteiten moet men wel snel kunnen vluchten…. whahaha….

En nee Paultje, het is allemaal niet zo spannend.

Eens gaan induiken of de “contractjes” van Hanna Cars wel zo netjes zijn!!! Kom daar ongetwijfeld op terug. Ook interessant waarom na 6 maanden een Mercedes Maybach S500 uit Hanna Cars wordt onttrokken en op naam wordt gelabeld als particulier.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …