KingAlert Wordt Bedreigd – Stelt Video Uit

KingAlert
2

KingAlert

KingAlert aka Theking77nl heeft zijn laatste video die voor vanavond met YouTuber Ronald was gepland uitgesteld tot morgen. Uit zijn KingAlert die eerder die avond online is gezet is al te proeven dat er achter de schermen iets gaande is dat te maken heeft met zijn veiligheid en die van andere YouTubers.

KingAlert moet mond houden

En nu zegt TheKing ook dat hij begrijpt waarom een aantal YouTubers zo graag willen dat hij zijn mond houdt en met die ‘Alerts’ stopt.

In de video eerder deze avond voorspelt hij al dat die tweede ‘Alert’ heftige shit zal bevatten. Maar uit tweets begrijpen de trouwe kijkers dat die niet doorgaat. Althans, die video met Ronald wordt uitgesteld omdat een aantal dingen nog moet worden uitgezocht.

Wat precies de reden is van het uitstel wordt niet helemaal duidelijk. Op het moment dat de eerste video van vanavond online werd gezet vertelt Paul nog dat die nog gewoon online zal komen.

Maar ondertussen moet er toch iets zijn gebeurd waardoor hij hiervan afziet. Uit zijn tweets begrijpen we dat de video nu morgen gepubliceerd zal worden.

Bedreiging voor KingAlert

Paul Goudsmid, zoals zijn echte naam luidt, maakt in de video met als opmerkelijke titel  “Veiligheid YouTubers- Armoo, Quin en Jackpot winnen” al melding van bedreigingen die bij hem binnenkomen.

En die bedreigingen zijn zo serieus dat Paul het heeft over “zaak voor de politie.” En hij heeft het erover dat hij niet alles kan behandelen. Hij blijft vervolgens vaag over wat er gaande is, maar hij verzekert ons wel dat hij niet bang is.

Waar zijn YouTubers bang voor?

Wel heeft hij te maken met de veiligheid van zijn 2 jonge kinderen en zijn vrouw. En daar gaat het zich wringen. Is de informatie die KingAlert online zet zo bedreigend voor sommige YouTubers dat de niet zingende King zijn video’s moet gaat censureren? Dus sommige informatie maar niet publiek maken vanwege ernstige bedreigingen? Wat is hier gaande?

We zullen zien. Wordt in ieder geval vervolgd. Hetzij door KingAlert, dan wel door de politie.

Lees ook: KingAlert zorgt voor onrust onder YouTubers

Volgens mij heb je het niet helemaal begrepen, hij zegt dat wat hij nu weet een zaak voor de politie is, hij bedoelt dus dat hij iets weet over een andere yt’er en dat dat een zaak voor de politie is.

Hij zegt het niet helemaal duidelijk, maar King77 heeft het ook over de veiligheid van zijn kinderen. Daaruit begrijp ik dat hij bedreigd is.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …