KingAlert Aangevallen Door Grote YouTubers

KingAlert
KingAlert

KingAlert

KingAlert aka TheKing77nl is woedend! “Fuck die grote YouTubers” zegt hij ongemeen fel in de camera met gebalde vuisten.

KingAlert vreest dat zijn kanaal verwijderd wordt. Maar liefst 11 video’s op zijn YouTube-kanaal zijn geflagged, dat wil zeggen dat er kijkers zijn die geklaagd hebben bij YouTube over de inhoud van zijn filmpjes. En het zijn allemaal KingAlert video’s.

YouTubers vallen aan

Volgens TheKing zijn het niet de kleinste YouTubers die hebben geprotesteerd, blijkbaar met de bedoeling om Paul te stoppen met zijn onthullingen!

De namen van de YouTubers die hem hebben gestriked – hebben aangegeven bij YouTube om KingAlert een halt toe te roepen – zal hij nu niet bekend maken.

Waar Paul wel bang voor is, is dat als hij zijn YouTube-kanaal kwijt raakt het betekent dat ook al die filmpjes met zijn kinderen en zijn vrouw worden gewist door de videodienst. Daar heeft hij jaren voor gewerkt.

Nieuw KingAlert YouTube-kanaal

Daarom voelt de leraar/YouTuber zich gedwongen om een nieuw KingAlert-kanaal te beginnen. Paul had eerder gezegd dat hij zoveel woede opwekte met zijn video’s dat hij moest uitkijken voor de veiligheid van zijn kinderen.

Ondertussen begrijpt KingAlert er niks van dat zelfs onschuldige filmpjes zijn aangegeven bij YouTube. Een grote YouTuber die hij in meer dan 1 video de les heeft geleerd is @Dutchtuber vanwege het neppen van zijn pranks.

Let op: Paul geeft in de video geen aanwijzing wie hij hiervoor verantwoordelijk houdt, maar hij is zeker woedend op sommige YouTubers waarvan hij weet dat hij zijn video’s hebben geflagged. Pauk aka KingAlert zal het gevecht aangaan maar nu op zijn nieuwe kanaal.

Waarom nemen Colin en Enzo niet mee op? Wat zegt KingAlert?
Alle berichten KingAlert.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …