KingAlert Aangevallen – Politie Aan Huis

KingAlert
5

kingalert

Kingalert gaat bewakingscamera’s aan zijn huis installeren. Ook zal de politie dagelijks rond zijn huis patrouilleren. En hij dreigt echt iemand iets aan te doen. Wat is er gebeurd?

Paul Goudsmit (aka KingAlert) is woest op wat hem afgelopen nacht is overkomen. Waarschijnlijk kinderen hebben eieren naar zijn huis gegooid die met een klap tegen z’n ruiten kapotsloegen.

Op dat moment lag Paul samen met zijn vrouw te slapen. Hij schrok wakker en stormde naar buiten om de daders te pakken. Die waren natuurlijk allang weer gevlogen.

Paul schijnt nog schreeuwend midden in de nacht over straat te hebben gelopen waardoor ook zijn buren op de hoogte werden gehouden van het wel en wee in huize Paul.

Politie aan huis

Daarna belde hij de politie en haalde de camera erbij om ons te vertellen wat er allemaal is gebeurd. Paul waarschuwt: als hij iemand te pakken krijgt kan hij de volgende keer niet meer voor zichzelf instaan. Dan gaat hij maar naar de gevangenis!

Wat hem vooral kwaad maakt is dat ook zijn twee kleine kinderen hiervan het slachtoffer worden en dat pikt Paul niet.

Pokémon

Hij vermoed dat de laatste aanval te maken heeft met zijn mening over Pokémon Go. Die begon toen KingAlert een onschuldige mening over Pokémon retweette. Bardo ging daarover echter los tegen de leraar en de eerste Pokémonruzie was geboren. Paul ging er vervolgens een aflevering over maken voor zijn KingAlert.

De politie was binnen 2 minuten bij zijn huis nadat hij alarm had geslagen, volgens YouTuber/leraar omdat hij een Bekende Nederlander is. Ook weet hij dat andere YouTubers dezelfde problemen als hij hebben, maar er niet over durven te praten omdat ze bang zijn dat het alleen erger wordt.

Ijzeren staaf

Je merkt wel dat Paul behoorlijk over zijn toeren is geraakt. Hij laat zelfs een ijzeren staaf zien waarmee hij de haters te lijf wil gaan. Waarschijnlijk bangmakerij, maar met Paul weet je het maar nooit!

Zijn haters zijn gewaarschuwd! Foto: YouTube.

Paul is emotioneel kinderlijk (narcisme). Tegenvideo’s kan ie niet tegen, dan verzint hij een rechtszaak. Let maar op, veel dingen die hij zegt komt ie niet op terug. Exposevideo, interview met Keemstar, comedytak opzetten… etc…

Ik lig nu onder de tafel van het lachen. Paul, Paul, Paul toch. Zendtijd geven op jouw kanaal om een donatie te doen voor een auto. Hoe ver kan je zakken. Dat hij aandacht geeft aan het ongeluk prima, maar om een platform te geven op KingAlert voor donatie voor een auto, met één woord belachelijk!!!!! Ik liet vorige week een patatje met uit mijn handen vallen, geef jij mij aandacht voor een donatie ronde? Mijn fiets is gestolen op het station, geef jij mij aandacht voor een donatie? Paul je glijdt steeds verder af!!!!! KingAlert wordt TurtleAlert of nog beter Paulverslakken.

Als Paul op deze voet doorgaat, raad ik hem aan zijn baan op school niet af te bouwen. Niets is zo veranderlijk als social media.

Eigen schuld wil ik niet zeggen. Alle kindertjes, volwassenen en haatertjes horen Paul en ALLE andere YouTubers met rust te laten, thuis, rondom huis, buiten en waar YouTubers zich ook bevinden. Dislike dan en onderbouw commentaar, kijk niet of kom met een goede tegenvideo of blog. Als Paul zo graag KingAlert wil doen, zie het als een NOS of RTL journaal, wees dan objectiever, dan gaat het vanzelf wel wat beter. Echter, Paul weet hoofdzaken niet van bijzaken te onderscheiden. Maar ja, zoals eerder geschreven, hij is te emotioneel en vertoont heel veel popiejopie gedrag. Paul kap daar mee!!! Wordt wat zakelijker i.p.v. te veel vingertjes wijzen. Jouw pubertjes publiek kan jij toch niet veranderen. Dus ook bij deze aflevering heb ik maar weer deels doorgespoeld, te veel emotioneel geblablabla, schreeuw lelijkerd en herhaling op herhaling. To the point heeft Paul nog nooit van gehoord. (wat heeft in deze aflevering zin om je nieuwe keyboard van je zoontje aan te prijzen terwijl je bedreigd wordt, zo kan ik nog wel 20 voorbeelden geven in 1 VIDEO)

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …