Kinderen Kingalert Mogen Niet Op Twitter

KingAlert
KingAlert
3

KingAlert

Het eerste optreden van Kingalert op First , het kanaal van Ziggo, leverde prima tv op. Het lijkt wel alsof Paul Goudsmit (de echte naam van Kingalert) gemaakt is voor dit medium. Hij beantwoordt op een relaxte manier meerdere vragen van kijkers.

We krijgen ook een persoonlijke onthulling te horen van Paul: de kinderen van Kingalert mogen van hem niet op Twitter!

Dit komt naar voren als hij samen met zijn sidekicks Veras en Thomas praat over commentaren van vooral jonge twitteraars. De leraar uit Almere vindt dat ze eerst nog wat ouder moeten zijn voordat ze dat aankunnen.

Meisje van 9 twittert kankerwoord

Veras haalt daarbij aan een tweet van een ongeveer 9 jarig meisje dat het kankerwoord twitterde naar Gio Latooy. Die was verbijsterd om te zien hoe jong het kind is. Op haar profielfoto zie je ook een lief kijkend meisje naast Gio staan. Is hier iets misgegaan met de opvoeding?

Kingalert vraagt zich af wat de ouders hiervan vinden. Hij vermoed dat die niet eens in de gaten hebben wat hun kinderen op social media aan het doen zijn. Als het aan hem ligt moeten die eerst wat levenservaring opdoen voordat ze erin mogen duiken.

Dat is overigens geen garantie voor goed gedrag. Volwassenen staan geregeld in de media te kijk van wat ze allemaal op Facebook of Twitter hebben gezet.

Wie is beste YouTuber

Ook wordt gevraagd aan Kingalert wie hij de beste YouTuber vindt. Voor hem is dat StukTV. De naam van Enzo Knol valt ook, maar technisch gesproken (editen) weet het trio van Stuk TV elke keer weer hoogstaande video’s te maken.

Aanvulling. Enzo scoort echter hoger dan StukTV als het gaat om de feiten: zowel het aantal views op zijn YouTubekanaal als het aantal abonnees zijn een StukHOger. Foto: YouTube.

Pffff…. zojuist Paul G. (King Alert) gezien op YT van 4 juni “Belangrijke info! Waarom?”. Rob Geus zou zeggen, MAN MAN MAN… wat een gebla bla bla bla. En dan geeft hij ook nog eens baby commentaar op jonge kijkertjes onder zijn “vlog”. Ja, ja, je leest het goed 80% is basisschoolniveau wat hij uitkraamt. Gaat Paul natuurlijk weer zeuren dat deze 80% niet onderbouwd is. Als hij er zo instaat, dan is hij zo van de oude vertrouwde beeldbuis verdwenen. Zijn YT kanaalstatistieken vertonen een dalende trend, maar dat is een moment opname! Volgens mij, maar dat is een aanname, ligt Paul uren lang ‘s nachts te piekeren en te malen. To the point komen daar heeft hij grote problemen mee.

Ondanks dat ik zwaar commentaar heb op Paul’s zijn YT kanaal, deed hij het bij zijn 1ste TV uitzending niet onaardig. Nu maar hopen dat het zo blijft en dat hij niet te lang dradig wordt. Wel bang dat hij ook daar gaat verzanden.

Veras heeft volgens mij een bril of contactlenzen nodig 🙂 Of waren dat de zenuwen?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …