Kay: Sorry Enzo, Weetje

enzo en kaj
Kaj is helemaal fan van Knolpower. Foto: Twitter.

Kaj, de bad boy uit Den Haag en verre omstreken, heeft sorry gezegd tegen Enzo Knol! Stop de persen. Wat? De schrik van de Haagse politie kent het woord “Sorry”? Jawel!

Minecraft ruzie

Iets van 2 maanden lang was Kaj, de Hagenees van Youtube kanaal Zu5e, niet meer te zien geweest bij Enzo. Tot dan toe was zijn jeugdvriend geregeld te zien bij de populaire Minecraft afleveringen die Enzo met Kaj en andere Youtubers opneemt.

Oorzaak: Kaj had in een Minecraft aflevering een Wither losgelaten, een verschrikkelijk monster dat de hele Minecraft wereld van Enzo dreigde te vernietigen. Enzo moet daar erg boos op Kaj zijn geworden, maar naar de kijker toe had hij hierover nog niets gezegd. Het enige wat opviel was dat alle afleveringen daarna Kaj nergens meer in voor kwam.

Tot nu toe dan. Na lange tijd duikt hij ineens weer op in een nieuwe reeks afleveringen van Minecraft. De kijker kijkt gespannen toe. Wat gaan ze over die ruzie zeggen? Gaat Kaj door zijn knieën? Heeft hij wel knieën?

Enzo is boos

We hoeven niet lang te wachten. Kaj zit er zelf mee in zijn maag dat hij Enzo dit geflikt had. Hij vreest ook dat Enzo misschien nog kwaad op hem is en vraagt hem dat op de man af. Enzo beweert dat hij niet boos op hem was, wel dat hij ervan moest balen.

Toch weet Kaj dit niet zo zeker. Hij probeert het nog te vergoelijken door het af te doen als een prank, meer was het niet. En pranks, daar kan Enzo natuurlijk helemaal niet boos om worden, want die haalt hij zelf ook zo vaak uit?

Maar hoewel Kaj weer mee mag spelen, hij voelt aan zijn water dat hij verder moet gaan om Enzo goed te stemmen. Een heel stuk verder.

En nu komt het: dit doe je niet bij vrienden, geeft hij dan zelf ruiterlijk toe, alsof hij de gedachten van Enzo kan lezen.

Sorry Enzo

Juist. Het was meer dan alleen een prank.  Kaj ging te ver en het is Kaj zelf die het uitspreekt tegen zijn vriend. En wat nog opmerkelijker is: de schrik van de Haagse politie en de plaatselijke middenstand biedt zelfs zijn verontschuldigingen aan aan de populaire vlogger. Hij blijkt het woord “Sorry” te kennen.

Hij moet het nog een keer herhalen en wijst later in het spel zelfs op een kaars die hij in zijn kamer heeft aangestoken. Wat dat precies ermee te maken heeft wordt niet helemaal duidelijk. Gaat hij dat al brandend in zijn achterwerk steken om Enzo aan het lachen te maken?

Duidelijk is wel dat Kaj een beetje zenuwachtig wordt. Heeft Enzo hem eigenlijk wel vergeven?  Enzo heeft tot nog niet gezegd dat hij Kaj’s “sorry” accepteert.

Den Haag

We hebben toch samen op school gezeten, haalt hij er ook nog bij om de tranendal compleet te maken. Jankende violen zijn op de achtergrond hoorbaar. Weetje: Enzo en Kaj kennen elkaar nog toen Enzo in Den Haag woonde.

Enzo negeert echter nog steeds zijn excusus. Dan wil Kaj nu wel echt van Enzo weten of zijn “sorry” is aanvaard. Onderhand is de Haagse Youtube bandiet op zijn knieën gaan zitten en kijkt verlangend uit naar een reactie van de vlogger.  En dan geeft de glimlachende Enzo toe en sluit de Hagenees weer in zijn hart. Enzo heeft hem vergeven. Weetje.

De Minecraft aflevering waarin Kaj weer na lange tijd mee mag doen met Enzo Knol.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …