Is Kanaal Enzo’s Vriend Koolein Aan Het Uitsterven?

Koolein

Koolein

Armoowasright heeft weer eens flink uitgehaald naar een mede-YouTuber. Dit keer Koolein, de voormalige (?) vriend van Enzo Knol. Armoo vraagt aan Koolein via Twitter of de Britse popgroep Coldplay in Nederland optreed. Daarop twittert Koolein grappend terug met: “Nee, in Zimbabwe.”

In plaats van dat Armoo hierom kan lachen retweet hij een vernietigend bericht waarin staat:”@KOOLEINvieze pedo ga meisjes van 13 jaar fixe. Armoo heeft tenminste succes, kunnen we over jouw uitstervend kanaal niet zeggen.”

De tweet rakelt een gerucht op dat de breuk tussen Enzo en Koolein (Colin Wijnholds) is veroorzaakt door zijn gedrag naar fans toe. Dat heeft ook de relatie met zijn toenmalige vriendin gekost.

Koolein en Enzo: binnenkort opnemen

Koolein heeft altijd volgehouden dat Enzo en hij nog steeds vrienden zijn, ook al nam hij ineens geen Minecraft meer op met de vlogger. Vorig jaar vertelde de Limburger telkens hetzelfde verhaal dat hij “binnenkort” weer zou opnemen met Enzo. Hij (Koolein, niet Enzo) zou het nu te druk hebben met zijn YouTube-kanaal om Minecraft op te nemen.

Maar tezelfdertijd was ook het veelvuldig twitteren naar elkaar plotseling opgehouden. Ook heeft Koolein alle tijd in zijn videos om met andere bekende YouTubers op te trekken, maar niet met de grootste Nederlandstalige YouTuber. Nu bijna een jaar later is er nog steeds een oorverdovende stilte tussen die twee.

Armoo doet er nog een schepje bovenop door er aan toe te voegen: “Deze man is alleen iemand door zijn homeboy Enzo Knol die hem geskipt heeft.”

Loempiapower uitgewerkt?

Wat betreft het aantal views kan je zeker concluderen dat het met deze vaak grappig en scherp uit de hoek komende Koolein niet goed gaat. In april 2015 had hij een hoogtepunt bereikt van meer dan 1 miljoen weergaven in die maand. Een jaar later is er weinig meer van over: nauwelijks 110.000 weergaven. Het lijkt erop dat Bassie niet zonder Adriaan kan.

Koolein heeft nieuwe vriendin

Maar er is goed nieuws: in onderstaande video stelt hij zijn nieuwe vriendin voor: Kim! Zie ook foto boven uit de vlog. Tijd om weer eens met Enzo op te nemen?! Het talent van Koolein komt het beste tot uitdrukking als hij opneemt samen met de vlogger. En wat betreft humor, daar kan Armoo nog wat van leren.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koolein
3
Colin: Waarom Wil Je Met Mij Opnemen?

‘Waarom wil je met mij opnemen?’ Dat vraagt Colin aan David Harms (DDG) tijdens het spelen van Minecraft ‘De overlevers’. Het is gewoon een losse, grappig bedoelde opmerking die Colin maakt. Maar het is een vraag die wellicht meerdere kijkers zich stellen. Zoals alom bekend was de hechte band vorig jaar …

Kingalert
Enzo Knol
4
Waarom Nemen Colin en Enzo Niet Meer Op? KingAlert Zwijgt, Maar Voor Hoe Lang?

KingAlert (TheKing77nl) weet WAAROM Enzo en Colin niet meer met elkaar opnemen. Maar hij wil het niet vertellen. Waarom niet? Hiermee wakkert hij onnodig allerlei geruchten aan in de social media. Zelfs onder zijn video kan je zo’n gerucht lezen. KingAlert geeft wel duidelijke aanwijzingen aan de kijker dat het niet …

Enzo Knol
5
Colin Is Het Zat Vragen Over Enzo Te Beantwoorden

In zijn laatste vlog gaat Colin in op de vraag van een kijker:” Waarom neem je niet meer met Enzo op?” Colin moet diep zuchten Voordat hij die beantwoord slaakt hij een heel diepe zucht. Net zoals bij vorige keren herhaalt Colin dat het door tijdgebrek komt. Hij heeft het …