Kalvijn Nummer 1 YouTuber Van Nederland?!

Overig
1

Kalvijn (Kelvin Boerma) is uitgeroepen tot nummer 1 van YouTube Nederland. Althans, dat vind een volwassen jury van 7 vakmensen die een lijst met de beste 100 YouTubers heeft opgesteld voor het boek ‘YouTube 100’ . Volgens deze wijsneuzen staat Dylan Haegens op nummer 2 en Enzo Knol op nummer 3.

Zonder meer is Kalvijn bijzonder creatief en blinkt hij uit met series op zijn YouTube-kanaal als ‘Een week leven als’ waarbij hij de Instagram foto’s precies zo na probeert te doen als van een bekende YouTuber.

Ook The Roast en Gekkewerk zijn series die veel creativiteit verraden bij de in Amsterdam wonende Kalvijn. Maar ja, wat is die nummer 1 eigenlijk waard? Behalve zijn fans en hijzelf, wie wordt eigenlijk bedient met dit boek dat al voor de derde keer wordt uitgebracht? Het is niet meer of minder de mening van 7 mensen.

Maar wie neemt dit boek serieus? In de media wordt het boek volledig genegeerd, op Daniel van radio 538 na die Kalvijn opbelt en hem nummer 1 van YouTube Nederland noemt.

Maar als je naar de naakte feiten kijkt dan zie je dat zijn YouTube-kanaal afgelopen maand minder dan 4 miljoen views getrokken heeft. Leuk, maar wel erg weinig voor iemand met 1 miljoen abonnees.

Ter vergelijking: Royalistiq trekt ruim 10 miljoen views, StukTV doet het met 19 miljoen views ook een stuk beter en de filmpjes van Enzo komen boven de 30 miljoen uit (beide kanalen opgeteld).

Dan blijft de vraag: wie zit eigenlijk te wachten op een boek dat voor de derde keer wordt uitgebracht, zeker als je weet dat je de complete top 100 lijst gewoon kunt lezen op hun Instagram.

per 13-03-2019
FUTURE PREDICTIONS
Subs and views in 6 Months

Enzo Knol 2,283,387 2,121,792,698
StukTV 2,268,303 930,785,653
Dylan Haegens 1,652,513 744,320,534
Gio 1,143,387 400,233,200
Kalvijn 1,074,274 222,044,631
Royalistiq 783,332 260,875,943

Binnen een paar maanden ‘kan’ StukTV het (vlog)kanaal van EnzoKnol voorbij gaan in aantal subs. Dit zit er wel in aangezien StukTV in april met een nieuwe serie start.

Bij gelijkblijvende omstandigheden tot en met heden wordt het kanaal Royalistiq in januari 2021 ! groter dan het kanaal van Kalvijn en in juli 2021 groter dan het kanaal van Gio. Binnen nu en een paar maanden kan Royalistiq totaal meer views hebben dan Kalvijn.

Er kan nog veeeel gebeuren in de tussenliggende periode.

Beste content, en dat is mijn mening, wordt op dit moment gemaakt door Kalvijn.

Gio is een enorme luilak, daar zal ik het nu maar niet over hebben. Nou ja, hij wappert opzichtig met geld en dat is ook het enige waar hij een paar calorieen mee verbrandt.

Eens kijken hoe de financiele vlag er voor staat als de bovengenoemde heren 35 jaar oud zijn. Het blijft nu hun taak om zoveel mogelijk geld binnen te harken. Dus ook de mogelijkheid tot doneren worden door sommige YouTubers/vloggers misbruikt om hun eigen portomonnee (flink) aan te dikken. Don (gamemeneer) is hier een voorbeeld van.

De vraag is welke Youtubers/vloggers in de dop komen in de toekomst in de picture zodat er een verschuiving ontstaat van populariteit. Want hoe populairder je bent hoe meer geld je kan binnenharken op YouTube (tot op heden dan).

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overig
Vriend Van Enzo Knol In Elkaar Geslagen! – Podcast De Bennies Begint Met Schokkend Verhaal!

De eerste podcast van De Bennies is met een schokkende onthulling van start gegaan. Noël Dekkers geeft aan tijdens carnaval tegen zijn hoofd gestompt te zijn en vervolgens ook, toen hij al op de grond lag, tegen zijn hoofd geschopt. Noël is daarna in verwarde toestand naar het ziekenhuis gebracht. …

Overig
Qucee Neemt Iedereen In de Maling Met Lamborghini-grap

Heel even leek het alsof Qucee een prachtige Lamborghini van 3 ton had gekocht. Hij schrijft onder de Instagram foto ook nog eens: “Hard work pays off – geparkeerd in de straat waar ik ben opgegroeid.” Hoe kon hij dat betalen? zou je denken. En nog belangrijker: hoe kon Qucee …

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …