Kaj van Zu5e Stopt? – Steekt Middelvinger Op Naar Fans

Kaj steek middelvinger op
Zu5e - Kaj

 

Kaj geeft in zijn laatste video aan dat de inhoud van Zu5e gaat veranderen. Wat er precies verandert schets hij in de video “Kaj Stopt???”.

Zie ook: Kaj trekt in bij vriend Milan Knol

Kaj heeft het ondertussen druk met werk voor Concentrate.nl Dat is een commercieel platform waar meerdere YouTubers met elkaar samenwerken en eigendom is van RTL TV.  Want ja, tijden veranderen.

Hij en zijn vrienden die in hun banner nog steeds de revolutie prediken werken inmiddels voor de grootste commerciële zender van Nederland.

Wat verwarring bij de fans veroorzaakt is dat Kaj in het begin van het filmpje de indruk geeft dat hij stopt met Zu5e. Mispoes! Natuurlijk stopt hij niet!

Middelvinger voor fans

Dat wordt verderop in de video duidelijk, maar dat horen de meeste fans niet meer. Kaj laat via Snapchat weten daar behoorlijk kwaad over te zijn. Voor die fans die zijn video niet afkijken heeft hij slechts een grote middelvinger over: “Fuck you!” zegt Kaj fel kijkend in de camera.

Dat hij door diezelfde fans inmiddels op de schoot van RTL zit is Kaj blijkbaar allang weer vergeten. Overigens, hoe lang de jongens van Zu5e nog betaald krijgen door RTL is maar de vraag.

Hun kanaal wordt links en rechts ingehaald door YouTubers die de huidige trend beter begrijpen. Denk aan Armoowasright en DutchTuber of de vlotte tieners Ties en Gio. Stuk TV heeft inmiddels ook een vet contract binnengesleept bij RTL.

Tot nog toe heeft het wat vreemde avontuur van Concentrate.nl de tv-gigant alleen maar geld gekost. Voordeel is wel dat als ze worden geloosd door de jongens uit Hilversum ze zich weer volledig kunnen richten op hun YouTube-kanaal en hun fans. Foto: Snapchat.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zu5e - Kaj
10
Kaj van der Ree Schokt Door Sekspraat Met Tieners -BNNN/VARA Ontslaat YouTuber

Schokkend nieuws: 3FM dj Kaj van der Ree heeft zich ingelaten met minderjarige meisjes. Via chatgesprekken probeerde de bekende YouTuber deze meisjes te pushen tot het zenden van naaktfoto’s. Update: De ontwikkelingen gaan ineens heel erg snel: BNN/VARA stopt samenwerking met Kaj van der Ree! Dat onthult RTL Boulevard. De …

Zu5e - Kaj
3
3FM-dj Kaj Dronken? Wordt Milan Knol Zijn Sidekick?

3FM-dj en YouTuber Kaj van der Ree was vannacht weer terug op de radio. Die verliep nogal chaotisch. Later in de show zegt hij ook: ‘Ik wil chaos’. En dat lukt. Minutenlang blijft hij aan de praat met iemand die inbelt met pech langs de weg. Muziek lijkt even ondergeschikt …

Enzo Knol
Kaj van der Ree Adviseert Enzo Knol Om Ermee Op te Houden

Kaj van der Ree – tegenwoordig dj van 3FM en mede-lid van het YouTube-kanaal Concentrate – vindt dat de grootste YouTuber van Nederland Enzo Knol maar eens moet stoppen met vloggen! Dat vertelt hij doodleuk in de Metro.  ‘Hij is een goede vriend van mij en wat hij doet is heel …