Kaj van der Ree Twijfelt Aan Ontkenning Vreemdgaan Dee!

Kaj van der Ree
6

Kaj van der Ree heeft in een aflevering van Juice twijfels geuit over het verhaal van Dee. Dat is zo speciaal omdat Kaj weet hoe het werkelijk is gegaan tussen Enzo en Dee!

Dee ontkent

De ex van Enzo beweerde in een Q en A op het kanaal van Quin dat ze Lars (haar nieuwe vriend) al maanden kende via vrienden en chillde met hem. Verder was er niks bijzonders aan de hand. Pas nadat Dee het had uitgemaakt met Enzo zou Lars haar gevraagd hebben. En Dee was direct smoorverliefd ondanks een relatie van 5 jaar die ze net had afgesloten. Een verhaal dat nogal rammelt en wel aan alle kanten.

Kaj toont zich behoorlijk geërgerd dat blijkbaar iedereen het verhaal van Dee gelooft.

‘IEDEREEN dacht dat ze vreemd ging. En toen zat ze in een auto met haar broertje en haar nieuwe vriend en toen zei ze: ik ben niet vreemd gegaan. En toen was alles weer goed’, aldus Kaj spottend.

En voegt er niet begrijpend er aan toe: ‘Het grappige is dat Dee 1 dingetje zegt in een video en en dat daarmee alles meteen ontkracht is.’

Kaj kent de waarheid

Waarom is het oordeel van Kaj van der Ree nu zo van belang? Omdat hij weet wat er precies is gebeurd! Kaj is namelijk huisgenoot en goede vriend van Milan Knol. Milan weet natuurlijk al vanaf het begin dat Dee ervandoor is gegaan met een tennisleraar.

Hij ontvolgde Dee snel nadat zijn broer Enzo dat had gedaan, terwijl naar buiten toe de relatie tussen Enzo en Dee nog goed was. En natuurlijk heeft Milan in vertrouwen gezegd tegen zijn huisgenoot wat er echt aan de hand was.

Kaj kan niet zeggen wat hij te horen heeft gekregen in alle vertrouwen van Milan, maar zijn reactie in het programma van Juice is veelzeggend. Want waarom ergert Kaj zich eraan dat iedereen Dee gelooft? Omdat hij weet dat ze wel degelijk vreemd is gegaan? Zie: Vriend Dee afgebrand door kijkers

Feit is Dee liegt en is vreemd gegaan en Lars weet dat maar al te goed.

RH verlaagd zich hier tot het nivo KIng Alert en Nicolas. Jammer , Hij noemt het vreemdgaan van Dee een feit. Feit, op welke bewijzen gebaseerd dan? Vind het trouwens vreemd dat hij hierboven Lars er van door laat gaan met een Zweedse backpacker. Als hij Lars een beetje bestudeert heeft valt Lars toch meer op een backpackster. Vind het trouwens nog vreemder dat RH in de situatie waar in hij leeft, en dingen die hij met vrouwen meegemaakt heeft, zich spiegelt aan meisjes zoals Dee en Monica Geuze (aan wie) RH trouwens nog een grotere hekel aan heeft.
Je gaat je afvragen ligt het nu aan die dames of ligt het aan RH.

Humor ken je niet ! Wat maakt mij nu uit wat ze doen in Zuid Afrika. Als je zeurt over een mogelijke taalfout, let dan drommels goed op je eigen teksten! Oh ja, weet jij het verschil tussen een Zweed en een Zweedse? (of ga jij hiervan zweten?) hahahahaha.

Over Mo gesproken. Daar heb ik ooit 2 regels aan besteed. Waar jij deze conclusie vandaan haalt is een raadsel.

By the way …

Laat Dee maar mooi naar Zuid Afrika gaan. Zij gaat ervan door met een Zuid Afrikaan en Lars (volgens zeggen, een women killer) gaat ervandoor met een Zweedse backpacker. Hoe leer je het snelst elkaar kennen? Afgezien dat zij elkaar al lang kennen. Jawel, op vakantie gaan.

Neemt niet weg, dat ik niet graag op die plek in de auto zou hebben willen zitten. Wat moet zo’n jochie als Lars zeggen in de auto? Er kwam ook niet bijster veel uit. Of je het hem kan kwalijk nemen, denk het niet. Feit is Dee liegt en is vreemd gegaan en Lars weet dat maar al te goed.

RH
by the way ik heb humor. Met wat je bedoelt met humor kennen, begrijp je zelf denk ik ook niet, Wat denk je hebben Andre van Duin of een Youp van het Hek humor of kennen ze humor? Ik wacht nog steeds op je verklaring dat jij het een feit vind dat Dee vreemd is gegaan. Je doet wat Paultje ook doet je roept wat, en dan is het 1 zin later opeens een feit.
Als jouw enige relatie ooit geeindigd is het vreemdgaan van je partner, wil dat nog niet zeggen dat hij of zij schuldig is. Misschien zocht hij of zij wel iets wat jij hem of haar niet kon geven. Wil je ooit nog eens een relatie krijgen raad ik je aan je meer open te stellen voor de ander en je niet laten leiden door je verleden. Natuurlijk snap ik wel dat deze site je de gelegenheid geeft je gram te spuien maar onthoud 1 ding wat ooit op internet heeft gestaan blijft altijd bewaard ik denk hierbij aan je ervaringen met Monica Geuze.

Feitengever, wat een gewauwel. Je wauwelt wel heel veel af.
Zelfs de verhaaltjes van Dikkie Dik bevat betere inhoud dan jouw verhalen uit jouw nek te kletsen.
Ik zal zeggen, op naar de 17.259.351 (per heden) voor jou! Jij zit nu ongeveer op 12 en jij hebt nog een hele lange weg te gaan. Ik ga dan ook geen enkele moeite doen, om hierop en op toekomstige berichten van jou te reageren. Slaap lekker verder !

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kaj steek middelvinger op
Kaj van der Ree
16
Reageert Kaj van der Ree Voor Het Eerst Op Seksrel?Komt Terug “waar ik gestopt ben”.

Heeft de wegens seksueel overschrijdend gedrag in ongenade gevallen YouTuber Kaj van der Ree voor het eerst weer iets van zich laten horen? En wel onder een artikel van deze blog over Dylan Haegens. Die had in de podcast van Ruud de Wild vertelt te ‘walgen’ van het gedrag van …

Kaj van der Ree
4
Kaj Neemt Ochtendshow 3FM Over? Praat Zomaar Met Psycholoog

Is dit een grap? Kaj van der Ree beweert in zijn laatste nachtprogramma van afgelopen zaterdag dat hij de ochtendshow krijgt van 3FM. Binnenkort verhuist Domien Verschuuren die nu nog de ochtendshow heeft naar Qmusic. Maar wie gaat dat gat nu opvullen? Ochtendshow? Kaj zegt dus met een strak gezicht …

Kaj van der Ree
Kaj 3FM Haalt 1 April Grap Uit Met Luisteraars

Kaj van der Ree van 3FM en zijn sidekick Milan Knol hebben bijna een uur lang hun luisteraars voor de gek gehouden door een oude opname uit te zenden. De originele uitzending was nog van vorig jaar! Om niet te snel door de mand te vallen hadden ze voor de …