Kaj van der Ree Schokt Door Sekspraat Met Tieners -BNNN/VARA Ontslaat YouTuber

Zu5e - Kaj
10

Schokkend nieuws: 3FM dj Kaj van der Ree heeft zich ingelaten met minderjarige meisjes. Via chatgesprekken probeerde de bekende YouTuber deze meisjes te pushen tot het zenden van naaktfoto’s.

Update: De ontwikkelingen gaan ineens heel erg snel: BNN/VARA stopt samenwerking met Kaj van der Ree!

Dat onthult RTL Boulevard. De bekende crimefighter Peter R. de Vries heeft zich verdiept in de gesprekken die Kaj met de jonge meisjes heeft gehad.

Peter: “Er zitten ook meisjes van 13, 14 en 15 bij, aldus De Vries. “We hebben zelfs gegevens over meisjes van 13, 14 en 15. Je moet natuurlijk wel echt weten dat dat niet kan en je dan je hand overspeelt.”

Opmerkelijk detail: Kaj is een jeugdvriend van Milan en Enzo Knol. Ze hebben samen op de zelfde school in Den Haag gezeten. Tot vorig jaar heeft Kaj ook een tijdje samengewoond met Milan in Soesterberg.

Inmiddels heeft BNN/VARA. de beslissing genomen om hem te ontslaan. Hij werd bekend door zijn YouTube-kanaal Zu5e. Zijn Instagram account staat inmiddels op privé. Zijn YouTube-kanaal heeft Kaj helemaal leeggemaakt. Alle 51 filmpjes zijn verdwenen. Wordt vervolgd

En Paul wordt weer door allerlei media gevraagd naar zijn menig hier over.
Lekker hypocriet lopen te roepen en met zijn externe harde schijven. Maar Paul beschermd
wel zijn vriendje die soort gelijke praktijken met minder jarige meisjes heeft gedaan. Want de enige afleveringen van KA
die ooit offline zijn gehaald, is om zijn vriendje met pedofiele gevoelens te beschermen.

Stelling :
YouTube A doet strafbare feiten met een meisje, als ik daar bewijzen van heb,moet ik daar aangifte van doen ongeacht de mening van het slachtoffer.
Doe ik geen aangifte ben ik toch mede schuldig aan t feit dat de Youtuber A dat bij een volgend slachtoffer doet.

Hier een filmpje van het Kanaal van Laiza . De dame die zo verontwaardigd was dat Kaj, de vraag over Nikki stelde . Als je dit stukje en nog dat stukje over haar geheime relatie met een YouTube beluisterd ga ik toch iets anders tegen de zaak aan kijken . Ook de rol van haar gast is wel aardig in dit geval.
https://youtu.be/QrsL2h8BrBE

Ze moeten Daniël lippens ook ontslaan, gelijke monniken gelijke kappen. Kunnen ze daarna samen gaan fietsen en vanuit de airpods klinkt, ik wil fietsen. Dus sjaakie (slecht radio programma trouwens) je bent gewaarschuwd. Sjaakie zal deze uitglijder niet maken. Zijn vriendin weet veel van de bloemetjes en de bijtjes en lust zijn pap wel heel letterlijk.

Ja, sinds Kaj niet meer inwoont bij Milan zien ze elkaar nauwelijks meer. Kaj is altijd al een rare s*xueel gefrustreerde persoon geweest, op het randje van al zijn gewelddadige uitspraken die hij deed.

Komen paar dure sportwagens te koop op marktplaats voor een prikkie. Moet Kaj weer kippen aanschaffen zodat hij elke dag bijna gratis eieren kan eten. De gedroomde duizenden euro’s gaat in rook op.

Als de geschiedenis zich gaat herhalen zien we hem waarschijnlijk nooit meer terug in de vlogs van Enzo. Dat hebben we immers ook gezien bij Colin.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zu5e - Kaj
3
3FM-dj Kaj Dronken? Wordt Milan Knol Zijn Sidekick?

3FM-dj en YouTuber Kaj van der Ree was vannacht weer terug op de radio. Die verliep nogal chaotisch. Later in de show zegt hij ook: ‘Ik wil chaos’. En dat lukt. Minutenlang blijft hij aan de praat met iemand die inbelt met pech langs de weg. Muziek lijkt even ondergeschikt …

Enzo Knol
Kaj van der Ree Adviseert Enzo Knol Om Ermee Op te Houden

Kaj van der Ree – tegenwoordig dj van 3FM en mede-lid van het YouTube-kanaal Concentrate – vindt dat de grootste YouTuber van Nederland Enzo Knol maar eens moet stoppen met vloggen! Dat vertelt hij doodleuk in de Metro.  ‘Hij is een goede vriend van mij en wat hij doet is heel …

Kaj steek middelvinger op
Zu5e - Kaj
Kaj van Zu5e Stopt? – Steekt Middelvinger Op Naar Fans

  Kaj geeft in zijn laatste video aan dat de inhoud van Zu5e gaat veranderen. Wat er precies verandert schets hij in de video “Kaj Stopt???”. Zie ook: Kaj trekt in bij vriend Milan Knol Kaj heeft het ondertussen druk met werk voor Concentrate.nl Dat is een commercieel platform waar meerdere YouTubers met …