Reageert Kaj van der Ree Voor Het Eerst Op Seksrel?Komt Terug “waar ik gestopt ben”.

Kaj steek middelvinger op
Kaj van der Ree
16

Heeft de wegens seksueel overschrijdend gedrag in ongenade gevallen YouTuber Kaj van der Ree voor het eerst weer iets van zich laten horen? En wel onder een artikel van deze blog over Dylan Haegens. Die had in de podcast van Ruud de Wild vertelt te ‘walgen’ van het gedrag van Kaj.

Aanleiding lijkt te zijn reacties onder de artikelen van deze blog waarin werd gesuggereerd dat hij meerdere keren anoniem hier commentaar had achtergelaten. Kaj ontkent dit.

Kaj’s reactie onder het artikel: “Ik hoorde via, via over deze website. Ik kan bevestigen dat dit de eerste en ook meteen de laatste keer is, dat ik hier ben geweest. Hou de positiviteit erin. Over een tijdje ben ik weer terug op de plek, waar ik gestopt ben.”

Mocht het commentaar door hemzelf zijn geschreven dan kan hij positiviteit zeker gebruiken nadat Kaj op staande voet is ontslagen door de de publieke omroep BNN/VARA en RTL. Toen RTL Boulevard onthulde dat hij naaktfoto’s aan minderjarige meisjes vroeg heeft de gehele media hem uitgespuugd.

En geen enkele YouTuber heeft het tot nog toe gedurfd om het voor de Hagenees op te nemen! Behalve een excuusbrief, waarschijnlijk geschreven door zijn advocaat, heeft hij niks van zich laten horen sinds zijn ontslag.

Nu wel? Uit zijn korte schrijven kun je halen dat hij verwacht weer terug te komen en wel “terug op de plek, waar ik gestopt ben”. En dat ondanks dat Kaj net op staande voet is ontslagen bij de NPO en RTL?

In de media wordt hij niet anders als een paria afgeschilderd. Maar leuk dat deze Kaj ondanks de recensies in de media nog steeds positief is gebleven!

Voor de hand ligt dat hij weer begint met zijn YouTube-kanaal waar hij eerder alle filmpjes vanaf had gehaald. Kaj moet natuurlijk wel wat verdienen.

You can be anyone on the internet…..
De kans dst het kaj is, is net zo groot als de kans dat hij het niet is.
Dus als iemand als hem doet…
Dan word aangenomen dat hij het ook is.
Zonder iets eerst uittezoeken.
En dan Word het toch als nieuws uitgegeven?
Dan ga ik gelijk twijfele over al het sndere nieuws over hem.

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kaj van der Ree
6
Kaj van der Ree Twijfelt Aan Ontkenning Vreemdgaan Dee!

Kaj van der Ree heeft in een aflevering van Juice twijfels geuit over het verhaal van Dee. Dat is zo speciaal omdat Kaj weet hoe het werkelijk is gegaan tussen Enzo en Dee! Dee ontkent De ex van Enzo beweerde in een Q en A op het kanaal van Quin …

Kaj van der Ree
4
Kaj Neemt Ochtendshow 3FM Over? Praat Zomaar Met Psycholoog

Is dit een grap? Kaj van der Ree beweert in zijn laatste nachtprogramma van afgelopen zaterdag dat hij de ochtendshow krijgt van 3FM. Binnenkort verhuist Domien Verschuuren die nu nog de ochtendshow heeft naar Qmusic. Maar wie gaat dat gat nu opvullen? Ochtendshow? Kaj zegt dus met een strak gezicht …

Kaj van der Ree
Kaj 3FM Haalt 1 April Grap Uit Met Luisteraars

Kaj van der Ree van 3FM en zijn sidekick Milan Knol hebben bijna een uur lang hun luisteraars voor de gek gehouden door een oude opname uit te zenden. De originele uitzending was nog van vorig jaar! Om niet te snel door de mand te vallen hadden ze voor de …