Kaj Van Der Ree Niet Populair Bij DJ’s Van 3FM

Kaj van der Ree
1

‘Er zijn genoeg mensen bij 3FM die een hekel aan mij hebben.’ Die opmerkelijk onthulling doet Kaj van der Ree in een interview voor FIRST. Sinds dit seizoen is de Hagenees radio-dj bij 3FM. Ook dat hij daar zit als dj is bijzonder.

Giel Beelen

Kaj vertelt dat hij een keer op bezoek was bij Giel Beleen in Hilversum. Dat moet een eye-opener voor hem zijn geweest. Want tot dan toe had hij niks met radio. Maar na afloop drong hij bij Giel op aan hem een baantje te geven bij het noodlijdende radiobedrijf. Giel – die toen nog bij 3FM werkte, tegenwoordig Veronica – lukte het om zijn bazen te overtuigen van de onvermoede talenten van Kaj.

Kaj dronken

Uit zijn opmerking dat hij niet zo populair is onder zijn collega’s kan je afleiden dat niet iedereen onder de indruk is van zijn dj-talenten. Tijdens de show van afgelopen vrijdag appte collega dj Domien nog met de vraag of Kaj dronken was. Het radio-programma verliep nogal chaotisch, maar dat is iets wat Kaj eigenlijk wel graag wil.

Zelf vertelt hij tijdens het interview dat het de lage luistercijfers zijn waardoor hij nog geen waardering krijgt van zijn collega’s. Een rare opmerking. 3FM heeft al jarenlang met dalende luistercijfers te maken, mede dankzij de duur betaalde Giel Beelen die op het laatst nog Kaj aan de zinkende jongerenzender heeft toegevoegd voordat hij zelf wegging.

Kaj’s droom

Kaj geeft aan dat hij nog een droom najaagt. ‘Acteren vindt zo fuckng vet. Acteren zit zo in mijn bloed’

Zijn YouTube-succes die met Zu5e begon heeft hij voor een groot deel te danken aan zijn jeugdvriend Milan Knol, vertelt de rijzende ster. Milan heeft niet alleen de edit skills aan Kaj doorgegeven, hij heeft de Hagenees ook gepromoot waardoor hij ineens 10.000 abonnees erbij kreeg.

In een interview van vorig jaar voor Giels’s YouTube-kanaal had hij juist Enzo genoemd die zijn slapende YouTube-carrière weer nieuw leven inblies. Foto: YouTube. Zie ook: Kaj dronken op radio 3FM? Wordt Milan radio-sidekick?
Kaj adviseert Enzo Knol om ermee op te houden!
Milan en 3FM Kaj uit elkaar – sidekick wil eerst geld zien!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kaj steek middelvinger op
Kaj van der Ree
16
Reageert Kaj van der Ree Voor Het Eerst Op Seksrel?Komt Terug “waar ik gestopt ben”.

Heeft de wegens seksueel overschrijdend gedrag in ongenade gevallen YouTuber Kaj van der Ree voor het eerst weer iets van zich laten horen? En wel onder een artikel van deze blog over Dylan Haegens. Die had in de podcast van Ruud de Wild vertelt te ‘walgen’ van het gedrag van …

Kaj van der Ree
6
Kaj van der Ree Twijfelt Aan Ontkenning Vreemdgaan Dee!

Kaj van der Ree heeft in een aflevering van Juice twijfels geuit over het verhaal van Dee. Dat is zo speciaal omdat Kaj weet hoe het werkelijk is gegaan tussen Enzo en Dee! Dee ontkent De ex van Enzo beweerde in een Q en A op het kanaal van Quin …

Kaj van der Ree
4
Kaj Neemt Ochtendshow 3FM Over? Praat Zomaar Met Psycholoog

Is dit een grap? Kaj van der Ree beweert in zijn laatste nachtprogramma van afgelopen zaterdag dat hij de ochtendshow krijgt van 3FM. Binnenkort verhuist Domien Verschuuren die nu nog de ochtendshow heeft naar Qmusic. Maar wie gaat dat gat nu opvullen? Ochtendshow? Kaj zegt dus met een strak gezicht …