Kaj Neemt Ochtendshow 3FM Over? Praat Zomaar Met Psycholoog

Kaj van der Ree
4

Is dit een grap? Kaj van der Ree beweert in zijn laatste nachtprogramma van afgelopen zaterdag dat hij de ochtendshow krijgt van 3FM. Binnenkort verhuist Domien Verschuuren die nu nog de ochtendshow heeft naar Qmusic. Maar wie gaat dat gat nu opvullen?

Ochtendshow?

Kaj zegt dus met een strak gezicht dat hij die gewilde ochtendshow krijgt. Hij laat luisteraars die inbellen hem ook gewoon feliciteren. Volgens de berichten in de media is het echter Sander Hoogendoorn die de plek van Domien op het zinkende schip gaat overnemen.

Nergens wordt de naam van Kaj genoemd. Maar goed, als Sander opschuift komt daar weer een plek bij en zo verder. Blijft Kaj nog in de nacht uitzenden of krijgt de YouTuber-dj een gewilde plek overdag? Afwachten.

Kaj naar psycholoog

En in de laatste vlog van Enzo Knol komt Kaj ook voorbij. Daarin onthult de 3FM-dj en Concentrate-presentator dat hij een psycholoog bezoekt, niet omdat hij geestelijke problemen heeft, maar zomaar. Hij vindt het wel lekker om af en toe een zielenknijper te bezoeken die met hem op een onbevangen manier kan meepraten. Dat kan je wel heel apart noemen! Foto: Instagram. Zie ook: Kaj haalt 1 april grap uit met luisteraars

Die laatste alinea is weer zoiets waarvan ik denk: is de eigenaar van deze site iemand zonder enige levenservaring? Af en toe met een psycholoog praten als apart noemen, dat is apart. Met een psycholoog praten kan ook op een meer coaching achtige manier.

Een coach is minder met je ziel bezig als een psycholoog/psychiater. Kaj wil vertellen (wil wat kwijt) wat hem minstens € 175,00 per uur kost.

Psycholoog kost gemiddeld rond de € 70,- per uur, geen € 175,-. Je hoeft echt niet met een psycholoog (hij praat niet met een psychiater) te praten omdat je in de knoop zit. Deze kan op een coachende manier je helpen naar een bepaalde situatie te kijken met daarbij het stukje wat doet het met je, hoeveel last heb je er van enz.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kaj steek middelvinger op
Kaj van der Ree
16
Reageert Kaj van der Ree Voor Het Eerst Op Seksrel?Komt Terug “waar ik gestopt ben”.

Heeft de wegens seksueel overschrijdend gedrag in ongenade gevallen YouTuber Kaj van der Ree voor het eerst weer iets van zich laten horen? En wel onder een artikel van deze blog over Dylan Haegens. Die had in de podcast van Ruud de Wild vertelt te ‘walgen’ van het gedrag van …

Kaj van der Ree
6
Kaj van der Ree Twijfelt Aan Ontkenning Vreemdgaan Dee!

Kaj van der Ree heeft in een aflevering van Juice twijfels geuit over het verhaal van Dee. Dat is zo speciaal omdat Kaj weet hoe het werkelijk is gegaan tussen Enzo en Dee! Dee ontkent De ex van Enzo beweerde in een Q en A op het kanaal van Quin …

Kaj van der Ree
Kaj 3FM Haalt 1 April Grap Uit Met Luisteraars

Kaj van der Ree van 3FM en zijn sidekick Milan Knol hebben bijna een uur lang hun luisteraars voor de gek gehouden door een oude opname uit te zenden. De originele uitzending was nog van vorig jaar! Om niet te snel door de mand te vallen hadden ze voor de …