Joost: “Huil!” YouTuber Over Leven Zonder Ouders

EenhoornJoost

Hoe zou het zijn zonder je ouders te moeten zijn. Dat leest Joost Klein (EenhoornJoost) op vanaf zijn mobiel. Nu weet hij het! In de meest persoonlijke video die Joost tot nog toe heeft opgenomen gaat hij in op het verlies van zijn ouders op een zo’n jonge leeftijd.

Huil, is het advies van Joost. Dat heeft hij zeker in het verleden heel veel gedaan.

Opmerkelijk feitje: Joost is bevriend met Enzo Knol en heeft zelfs het KP logo van de vlogger op zijn arm laten zetten. Recent is hij ook in zijn vlog nummer 3231 voorgekomen

Kettinkje met as vader

Joost: “Ik ben nu 18 jaar, belastingbetaler en shit. Dat is best wel een raar gevoel zonder dat je vader en moeder erbij zijn. Sommigen zeggen: Ja, maar je ouders zijn nu toch ook bij je?” Hij lacht stilletjes. Zijn hand gaat naar de zilverkleurige ketting om zijn hals. Eraan hangt een kleine cilinder. Hij zegt: “Ik heb in ieder geval wel een mooi kettinkje.”Hij laat de cilinder zien. “Dit is mijn pa”. Joost lacht weer. Maar niet blij.

In zijn ruim 10 minuten video neemt hij ons mee naar het dorpje in Leeuwarden waar hij is geboren. Hij voert ons verder naar het waarom van deze onthulling. 2 jaar eerder had hij een ‘Draw My Life’ gedaan. Daarin had hij vertelt over de dood van beide ouders. Een tragisch verhaal dat echter ook de vraag opwierp: Waarom vertel je ons dit?

Joost de clown

Joost weet eigenlijk ook het antwoord niet. Misschien wil hij het met ons delen? Joost Klein hebben we vaak genoeg in zijn video’s en Snapchat verhalen als een clown leren kennen. Hij gedraagt zich eigenlijk altijd als een jongen die anderen aan het lachen wil maken. Of wil hijzelf zoveel mogelijk lachen om de pijn te vergeten?

Ineens komen de woorden ‘Komt Goed’ in beeld. Dat gunnen wij hem natuurlijk ook. “Mijn broer en zus zorgen goed voor mij,” vertrouwt de in Amsterdam woonachtige YouTuber ons toe. Dan lijkt hij wel zelf te schrikken van die woorden. Verbaasd: “Dat heb ik nog nooit gezegd!”

Niet alleen wij leren Joost zo nu beter kennen, ook Joost leert via YouTube zichzelf beter leren kennen. Acid (Nathan) vat de video goed samen met slechts 1 woord: heavy. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EenhoornJoost
EenhoornJoost – Het Gaat Niet Zo Goed?

YouTuber en rapper EenhoornJoost heeft de afgelopen tijd een aantal signalen afgegeven dat het niet zo goed met hem gaat. Hoewel zijn carrière op rolletjes loopt, deelt hij soms rare berichten op Instagram met zijn volgers. Onlangs plaatste hij een foto van zijn overleden vader met de mededeling dat hij …

EenhoornJoost
1
Ongemakkelijk Interview Met EenhoornJoost

Het gesprek dat Tim den Besten voor het VPRO programma Tim’s Tent… heeft met EenhoornJoost begint behoorlijk ongemakkelijk. Het vindt plaats in een vakantiebungalow. Joost zit nog maar net of hij vraagt aan gastheer Tim om Chocomel en of hij zijn voeten op de tafel mag leggen. ‘Misschien moet je …

EenhoornJoost
2
EenhoornJoost Woest Op UnaGize

Zo hebben we Joost Klein (EenhoornJoost) niet eerder gezien. In een filmpje op Twitter zien we hoe Joost flink tekeer gaat tegen de Belgische YouTuber Unagize. Uit de slechts 7 seconden durende video hoor je Joost kwaad over geld spreken. “Ik heb de tyfus taxi betaald, ik heb de hotelkamer betaald. Je …