Joost Klein – Van Snapchat Naar YouTube?

EenhoornJoost
2

joost klein

Joost gaat lekker op Snapchat, maar op zijn YouTube-kanaal upload hij wel erg weinig. Waarom zou hij dan niet zijn Snapchatverhalen voor YouTube maken? Dat vraagt een heel even serieuze Joost zich af.

Het lijkt wel alsof Joost hardop zit na te denken in zijn laatste video. Aan de ene kant is hij wel de hele tijd bezig met YouTube, maar toch leidt het maar tot zo weinig filmpjes.

De plannen van Joost (mag het weten)

Gaat EenhoornJoost daar wat aan veranderen? Geen idee, we hoeven in ieder geval geen vaste uploadschema van hem te verwachten. Hij houdt niet van die verwachtingen.

Wat wel vaststaat is dat Joost met school is gestopt. Gaat hij dan het YouTube-leven in? Als hij zijn geld voortaan wil verdienen met zijn YouTube-kanaal dan zou hij er toch harder aan moeten trekken. 1 video per 3 weken verdient slechts een schijntje. Ter vergelijking: Enzo Knol upload 14 video’s per week! Dat zie ik Joost niet zo gauw doen. En vloggen wil de Fries ook niet. Maar wat dan wel?

Je komt het niet echt te weet in zijn laatste video wat hij dan wel precies van plan is. We wachten af wat deze talentvolle Fries voor ons en hemzelf in petto heeft. Talent zat in ieder geval. You go Joost!

In zijn video heeft hij erover dat wat hij nu doet op Snapchat ook net zo goed op YouTube kan zetten. Joost is vrijwel iedere dag te vinden op Snapchat, maar daar verdiend hij niks mee. Met YouTube wel.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

EenhoornJoost
EenhoornJoost – Het Gaat Niet Zo Goed?

YouTuber en rapper EenhoornJoost heeft de afgelopen tijd een aantal signalen afgegeven dat het niet zo goed met hem gaat. Hoewel zijn carrière op rolletjes loopt, deelt hij soms rare berichten op Instagram met zijn volgers. Onlangs plaatste hij een foto van zijn overleden vader met de mededeling dat hij …

EenhoornJoost
1
Ongemakkelijk Interview Met EenhoornJoost

Het gesprek dat Tim den Besten voor het VPRO programma Tim’s Tent… heeft met EenhoornJoost begint behoorlijk ongemakkelijk. Het vindt plaats in een vakantiebungalow. Joost zit nog maar net of hij vraagt aan gastheer Tim om Chocomel en of hij zijn voeten op de tafel mag leggen. ‘Misschien moet je …

EenhoornJoost
2
EenhoornJoost Woest Op UnaGize

Zo hebben we Joost Klein (EenhoornJoost) niet eerder gezien. In een filmpje op Twitter zien we hoe Joost flink tekeer gaat tegen de Belgische YouTuber Unagize. Uit de slechts 7 seconden durende video hoor je Joost kwaad over geld spreken. “Ik heb de tyfus taxi betaald, ik heb de hotelkamer betaald. Je …