Joost Klein Trakteert 4 Fans?!

Joost Klein EenhoornJoost
EenhoornJoost
7

Zag ik dat nu goed? Joost Klein (EenhoornJoost) verrast zijn fans in Utrecht. Die hadden in de Domstad een fanmeeting georganiseerd. Zonder dat hij het ze had laten weten dook de Friese YouTube-ster zelf op. En hij trakteerde hamburgers! Sinterklaas Joost is vroeg in het land.

Joost Klein EenhoornJoost

Waar zijn de fans?

Heel kort zie je die fans in beeld: 4 volgens mij. Het kan zijn dat er 1 onder de tafel knock out lag, maar zoveel meer waren het er niet. Dit had natuurlijk storm moeten lopen! De politie had Joost moeten ontzetten. Want gangsta Joost is een rijzende superster.

Jammer dat hij zo weinig upload, hoewel hij op Snapchat vrijwel dagelijks aanwezig is met knotsgekke uitspattingen.

En toch, de video die Joost heeft gemaakt van zijn fanmeeting plaatst hij op een aparte YouTube-kanaal, VideJoost met nu al weer ruim 4500 abonnees. Hij is van plan nog heel veel meer te doen, vertelt hij aan het einde van de video.

Serieus Joost

Wat, zegt hij nog niet. En dan vraagt hij, totaal onverwacht, om “serieuze vragen” van zijn kijkers. Wat? Wil Joost Klein (nu noemt hij ook zijn achternaam in de video) serieus worden?

Alsjeblieft niet! Meer gekkigheid hebben we nodig. En meer hamburgers, Joost. En geen serieuze vraag! Daar houd ik niet van.

Gaat EenhoornJoost naar het EuroVisie Songfestival?

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EenhoornJoost
EenhoornJoost – Het Gaat Niet Zo Goed?

YouTuber en rapper EenhoornJoost heeft de afgelopen tijd een aantal signalen afgegeven dat het niet zo goed met hem gaat. Hoewel zijn carrière op rolletjes loopt, deelt hij soms rare berichten op Instagram met zijn volgers. Onlangs plaatste hij een foto van zijn overleden vader met de mededeling dat hij …

EenhoornJoost
1
Ongemakkelijk Interview Met EenhoornJoost

Het gesprek dat Tim den Besten voor het VPRO programma Tim’s Tent… heeft met EenhoornJoost begint behoorlijk ongemakkelijk. Het vindt plaats in een vakantiebungalow. Joost zit nog maar net of hij vraagt aan gastheer Tim om Chocomel en of hij zijn voeten op de tafel mag leggen. ‘Misschien moet je …

EenhoornJoost
2
EenhoornJoost Woest Op UnaGize

Zo hebben we Joost Klein (EenhoornJoost) niet eerder gezien. In een filmpje op Twitter zien we hoe Joost flink tekeer gaat tegen de Belgische YouTuber Unagize. Uit de slechts 7 seconden durende video hoor je Joost kwaad over geld spreken. “Ik heb de tyfus taxi betaald, ik heb de hotelkamer betaald. Je …