Joey Maakt pijnlijke diss track – Fishy dreigt alweer met aangifte

Alle YouTubers

joey-craig

De man die bekent staat op YouTube als Fishanator NL heeft Joey Craig gedreigd met aangifte als hij een video online zet. Ook wil hij het filmpje meteen striken zodra het op YouTube komt.

Het gaat om de video ‘Kingalert diss track’. Joey zegt er nog bij dat je het niet serieus moet nemen. Probleem is dat 1 kijker al op hol slaat nog voordat hij online staat. In al zijn onschuld weet Joey precies de woorden te kiezen die Fishy juist niet wil horen. En niet alleen hij.

De diss gaat weliswaar over Paul, maar vervolgens heeft Joey het over zijn vriend die hij overigens niet bij naam noemt. Ik citeer: “Geen pedo want dat was je vriend al. Hij vond het oké dat hij een paar tieners appt”.

Als je dit letterlijk zou nemen dan maakt hij dus Paul medeschuldig aan de hobby’s van ‘zijn vriend’. Dat zal Paul zeker niet leuk vinden! Vervolgens steekt Joey ook de draak met de rechtszaken waarmee Kingalert eerder had gedreigd.

Waarschuwing

Fishanator probeert het online zetten van de video te voorkomen door dreigementen via Twitter te uiten als  ‘Dit is mijn enige waarschuwing’ en ‘Dan weet je niet hoe de wet werkt’.

Dat weet Fish ook niet tenzij het strafrecht betreft want daar heeft hij eerder mee te maken gehad volgens eigen zeggen. Of Fishanator daadwerkelijk veel kan beginnen tegen hardnekkige beschuldigingen op het internet valt nog te bezien.

De video van Joey is een direct antwoord op die van Paul Goudsmit. Hij heeft eerder een diss track opgenomen gericht tegen Joey. En wie de bal kaatst moet hem terug verwachten.

Fishanator die bevriend is met Paul Goudsmit heeft al eerder zich dreigend uitgelaten naar Acid (Nathan). Hij was witheet over beschuldigende tweets over zijn vermeende gedrag. Hij dreigde zelfs naar Acid toe te rijden om hem wat aan te doen. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …