Joey Maakt pijnlijke diss track – Fishy dreigt alweer met aangifte

Alle YouTubers

joey-craig

De man die bekent staat op YouTube als Fishanator NL heeft Joey Craig gedreigd met aangifte als hij een video online zet. Ook wil hij het filmpje meteen striken zodra het op YouTube komt.

Het gaat om de video ‘Kingalert diss track’. Joey zegt er nog bij dat je het niet serieus moet nemen. Probleem is dat 1 kijker al op hol slaat nog voordat hij online staat. In al zijn onschuld weet Joey precies de woorden te kiezen die Fishy juist niet wil horen. En niet alleen hij.

De diss gaat weliswaar over Paul, maar vervolgens heeft Joey het over zijn vriend die hij overigens niet bij naam noemt. Ik citeer: “Geen pedo want dat was je vriend al. Hij vond het oké dat hij een paar tieners appt”.

Als je dit letterlijk zou nemen dan maakt hij dus Paul medeschuldig aan de hobby’s van ‘zijn vriend’. Dat zal Paul zeker niet leuk vinden! Vervolgens steekt Joey ook de draak met de rechtszaken waarmee Kingalert eerder had gedreigd.

Waarschuwing

Fishanator probeert het online zetten van de video te voorkomen door dreigementen via Twitter te uiten als  ‘Dit is mijn enige waarschuwing’ en ‘Dan weet je niet hoe de wet werkt’.

Dat weet Fish ook niet tenzij het strafrecht betreft want daar heeft hij eerder mee te maken gehad volgens eigen zeggen. Of Fishanator daadwerkelijk veel kan beginnen tegen hardnekkige beschuldigingen op het internet valt nog te bezien.

De video van Joey is een direct antwoord op die van Paul Goudsmit. Hij heeft eerder een diss track opgenomen gericht tegen Joey. En wie de bal kaatst moet hem terug verwachten.

Fishanator die bevriend is met Paul Goudsmit heeft al eerder zich dreigend uitgelaten naar Acid (Nathan). Hij was witheet over beschuldigende tweets over zijn vermeende gedrag. Hij dreigde zelfs naar Acid toe te rijden om hem wat aan te doen. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee. Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen. Als ze echter …

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …