Joey Maakt pijnlijke diss track – Fishy dreigt alweer met aangifte

Alle YouTubers

joey-craig

De man die bekent staat op YouTube als Fishanator NL heeft Joey Craig gedreigd met aangifte als hij een video online zet. Ook wil hij het filmpje meteen striken zodra het op YouTube komt.

Het gaat om de video ‘Kingalert diss track’. Joey zegt er nog bij dat je het niet serieus moet nemen. Probleem is dat 1 kijker al op hol slaat nog voordat hij online staat. In al zijn onschuld weet Joey precies de woorden te kiezen die Fishy juist niet wil horen. En niet alleen hij.

De diss gaat weliswaar over Paul, maar vervolgens heeft Joey het over zijn vriend die hij overigens niet bij naam noemt. Ik citeer: “Geen pedo want dat was je vriend al. Hij vond het oké dat hij een paar tieners appt”.

Als je dit letterlijk zou nemen dan maakt hij dus Paul medeschuldig aan de hobby’s van ‘zijn vriend’. Dat zal Paul zeker niet leuk vinden! Vervolgens steekt Joey ook de draak met de rechtszaken waarmee Kingalert eerder had gedreigd.

Waarschuwing

Fishanator probeert het online zetten van de video te voorkomen door dreigementen via Twitter te uiten als  ‘Dit is mijn enige waarschuwing’ en ‘Dan weet je niet hoe de wet werkt’.

Dat weet Fish ook niet tenzij het strafrecht betreft want daar heeft hij eerder mee te maken gehad volgens eigen zeggen. Of Fishanator daadwerkelijk veel kan beginnen tegen hardnekkige beschuldigingen op het internet valt nog te bezien.

De video van Joey is een direct antwoord op die van Paul Goudsmit. Hij heeft eerder een diss track opgenomen gericht tegen Joey. En wie de bal kaatst moet hem terug verwachten.

Fishanator die bevriend is met Paul Goudsmit heeft al eerder zich dreigend uitgelaten naar Acid (Nathan). Hij was witheet over beschuldigende tweets over zijn vermeende gedrag. Hij dreigde zelfs naar Acid toe te rijden om hem wat aan te doen. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Gio Swikker Uitgelachen Door Gio Latooy

Zanger Gio Swikker deelt op zijn Instagram trots een clip uit de laatste vlog van YouTuber Gio Latooy. Hij schrijft erbij:”Hahaha te gek, Laat je gaan in de laatste vlog van Gio Latooy.” Daarin zien we hoe hij en zijn vrienden moeten lachen om het liedje van Swikker en dat …

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …