Joey Maakt pijnlijke diss track – Fishy dreigt alweer met aangifte

Alle YouTubers

joey-craig

De man die bekent staat op YouTube als Fishanator NL heeft Joey Craig gedreigd met aangifte als hij een video online zet. Ook wil hij het filmpje meteen striken zodra het op YouTube komt.

Het gaat om de video ‘Kingalert diss track’. Joey zegt er nog bij dat je het niet serieus moet nemen. Probleem is dat 1 kijker al op hol slaat nog voordat hij online staat. In al zijn onschuld weet Joey precies de woorden te kiezen die Fishy juist niet wil horen. En niet alleen hij.

De diss gaat weliswaar over Paul, maar vervolgens heeft Joey het over zijn vriend die hij overigens niet bij naam noemt. Ik citeer: “Geen pedo want dat was je vriend al. Hij vond het oké dat hij een paar tieners appt”.

Als je dit letterlijk zou nemen dan maakt hij dus Paul medeschuldig aan de hobby’s van ‘zijn vriend’. Dat zal Paul zeker niet leuk vinden! Vervolgens steekt Joey ook de draak met de rechtszaken waarmee Kingalert eerder had gedreigd.

Waarschuwing

Fishanator probeert het online zetten van de video te voorkomen door dreigementen via Twitter te uiten als  ‘Dit is mijn enige waarschuwing’ en ‘Dan weet je niet hoe de wet werkt’.

Dat weet Fish ook niet tenzij het strafrecht betreft want daar heeft hij eerder mee te maken gehad volgens eigen zeggen. Of Fishanator daadwerkelijk veel kan beginnen tegen hardnekkige beschuldigingen op het internet valt nog te bezien.

De video van Joey is een direct antwoord op die van Paul Goudsmit. Hij heeft eerder een diss track opgenomen gericht tegen Joey. En wie de bal kaatst moet hem terug verwachten.

Fishanator die bevriend is met Paul Goudsmit heeft al eerder zich dreigend uitgelaten naar Acid (Nathan). Hij was witheet over beschuldigende tweets over zijn vermeende gedrag. Hij dreigde zelfs naar Acid toe te rijden om hem wat aan te doen. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …