Joey Maakt pijnlijke diss track – Fishy dreigt alweer met aangifte

Alle YouTubers

joey-craig

De man die bekent staat op YouTube als Fishanator NL heeft Joey Craig gedreigd met aangifte als hij een video online zet. Ook wil hij het filmpje meteen striken zodra het op YouTube komt.

Het gaat om de video ‘Kingalert diss track’. Joey zegt er nog bij dat je het niet serieus moet nemen. Probleem is dat 1 kijker al op hol slaat nog voordat hij online staat. In al zijn onschuld weet Joey precies de woorden te kiezen die Fishy juist niet wil horen. En niet alleen hij.

De diss gaat weliswaar over Paul, maar vervolgens heeft Joey het over zijn vriend die hij overigens niet bij naam noemt. Ik citeer: “Geen pedo want dat was je vriend al. Hij vond het oké dat hij een paar tieners appt”.

Als je dit letterlijk zou nemen dan maakt hij dus Paul medeschuldig aan de hobby’s van ‘zijn vriend’. Dat zal Paul zeker niet leuk vinden! Vervolgens steekt Joey ook de draak met de rechtszaken waarmee Kingalert eerder had gedreigd.

Waarschuwing

Fishanator probeert het online zetten van de video te voorkomen door dreigementen via Twitter te uiten als  ‘Dit is mijn enige waarschuwing’ en ‘Dan weet je niet hoe de wet werkt’.

Dat weet Fish ook niet tenzij het strafrecht betreft want daar heeft hij eerder mee te maken gehad volgens eigen zeggen. Of Fishanator daadwerkelijk veel kan beginnen tegen hardnekkige beschuldigingen op het internet valt nog te bezien.

De video van Joey is een direct antwoord op die van Paul Goudsmit. Hij heeft eerder een diss track opgenomen gericht tegen Joey. En wie de bal kaatst moet hem terug verwachten.

Fishanator die bevriend is met Paul Goudsmit heeft al eerder zich dreigend uitgelaten naar Acid (Nathan). Hij was witheet over beschuldigende tweets over zijn vermeende gedrag. Hij dreigde zelfs naar Acid toe te rijden om hem wat aan te doen. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …