Joep Roelofsen Deelt Klappen Uit

Joep Roelofsen
Youtube

Joep Roelofsen is niet alleen DJ bij Qmusic, maar ook een vlogger. Vlog 23 begint meteen pittig. Hij deelt een welgemeende klap uit aan een stagiaire! Er zit wel een ei tussen en is onderdeel van een radiospelletje.

Joep Roelofsen

In deze vlog gaat hij ook op bezoek bij Enzo Knol om een potje FiFa 16 te spelen. Hij blijkt vaak met hem te DM’n via Twitter. Enzo is geen prijswinnaar van Qmusic, maar hij blijkt ook een YouTube-kanaal te hebben.

Waardeloze FIFA-speler

De deal met dit FiFa spel is: als Joep het voetbalspel wint dan maakt Enzo een outro voor hem waarin hij bekent dat hij een waardeloze FiFa-speler is. En als Enzo wint dan zal de professionele vlogger in de microfoon van Qmusic Witney Houston proberen van haar sokkel te blazen. Nou, wie wint er?

Dat krijgen we in een aparte video te zien op het kanaal van Enzo, maar hij verraad het staatsgeheim al in zijn vlog. Update: zie video beneden.

Ook zien we in het filmpje dat hij een Q & A doet. Er zit een vraag bij over zijn beugel. Ik dacht dat alleen kinderen en paarden een beugel kregen. Maar ook volwassenen mogen dit voorrecht smaken om hun gebit in het gareel te krijgen.

Ontspannen babbelt Joep met glimmend voorhoofd zich door de video heen en laat zich ook privé zien. Joep is wat dat betreft een echte vlogger, in tegenstelling tot collega DJ Giel Beelen die nog steeds niet de definitie van vloggen kent.

Het enige privé-gegeven wat we van Giel krijgen te zien is een kamer met een jukebox erin en een paar vakantiekiekjes met olifanten die geen raad weten met hun figuur. Voor de rest zijn het interviews met andere YouTubers. Prima, maar dat is niet vloggen. Zie: Wat is vloggen.

En hoe vaak scheert Joep zijn hoofd? Ook met die vraag heeft de sympathieke DJ geen enkel probleem mee.

De FiFa –video met Enzo. Foto: YouTube.

Joep’s YouTube-kanaal en op Twitter.

De vlog waarin Joep zijn collega flink op de proef neemt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …