Job – Ik Heb Fouten Gemaakt – Ontkent Strikes

DoeMaarGamen - Job
Nieuws
1

DoeMaarGamen - Job

Job (DoeMaarGamen) geeft in een openhartige video zijn fouten toe. In het ruim 8 minuten filmpje geeft hij aan wat er precies fout is gegaan en hoe het zover is gekomen. Dat begon met de neppranks.

KingAlert maakte duidelijk in zijn video dat de pranks van Job nep zijn. Mede-YouTubers namen dit Job kwalijk en gingen hem voortdurend via social media aanvallen. De haat die op hem afkwam deed hem veel verdriet.

Video van Ryan toppunt

Het toppunt was toen de video van Ryan. Job aka DoeMaarGamen voelde zich zwaar beledigd en alle haat van de YouTubers die over hem heen kwam maakte hem woedend maar ook depressief.

Hij voelde zich onmachtig tegen de weerzin die iedere dag op social media over hem wordt uitgestrooid.

Job erkent nu fouten te hebben gemaakt, uit woede en verdriet. “ Ik heb er ongelooflijk veel spijt van.” Hij biedt daarvoor meerdere keren in de video zijn excuses aan.

Hij legt uit dat hij keihard werkt om jou, de kijker, te vermaken en slaapt amper. Ook geeft hij aan heel veel voor zijn fans te doen en zeker geen filmpjes maakt voor het geld, zoals zijn tegenstanders beweren.

Job ontkent strike

Wat Job echter nog een keer ontkent is dat hij Ryan heeft gestriked. Eerder vertelde hij dat ook al in een video van KingAlert. Ties is echter in zijn video ervan overtuigd dat hij dat wel gedaan heeft en ook zijn vrienden heeft opgeroepen dat te doen.

Job is hier erg verdrietig om. Hij heeft fouten gemaakt geeft hij toe, maar werkt keihard voor zijn kijkers en wil dat het weer goed komt. Of zijn excuses worden aanvaard? De video heeft ruim 20.000 duimpjes omlaag gekregen! Gaat deze haat naar Job niet een beetje ver? Foto: YouTube.

Zie ook: Ties beschuldigt Job van bedreiging.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …