Jill Zus Stervende – “Heeft Lang Genoeg Gevochten”.

Jill (CrocoJill)

Jill en zus

Een vreselijke tragedie is zich op dit moment aan het ontwikkelen in het leven van Jill (vriendin van Milan Knol) en haar familie. Jill’s zus Ellen is in een diepe slaap en zal daar niet meer uit komen. Dat maakte ze in een emotioneel bericht op social media bekend.

Gisteravond twitterde Jill: “Heb lief”. Geen volger van Jill had op dat moment in de gaten wat ze daarmee bedoelde. Het leek zomaar, in een opwelling, te zijn getweet.

Jill houdt hand zus vast

Een uur later werd het duidelijk. Het sloeg op haar zus die al jaren aan kanker lijdt. Jill plaatste een Instagramfoto waarop je 2 handen ziet (foto boven). De ene hand met het hartje is van Jill. Die houdt de hand van Ellen teder vast, haast berustend.

Ze schrijft erbij: “Via deze weg wil ik laten weten dat het momenteel heel erg slecht gaat met mijn zus. Ze wordt helaas niet meer beter en heeft lang genoeg gevochten. Ze is momenteel in diepe slaap, helaas is het vooruitzicht niet dat ze nog wakker zal worden.”

Milan neemt vlog editen over

Verder laat ze weten dat in een speciale video van a.s. dinsdag hier meer over zal vertellen. Haar vriend Milan neemt zo veel als mogelijk het editen van haar vlogs over. Het kan ook zijn dat ze noodgedwongen een vlogdag moet overslaan. Ze vraagt om begrip. Ze sluit het bericht af met: “Ik hou van jullie.”

Ik als schrijver van deze blog en ongetwijfeld ook mijn lezers, wensen Jill en haar familie alle sterkte toe in deze droevige tijd.

In juni 2015 had Jill al een video opgenomen over de verschrikkelijke ziekte waaraan haar zus al jaren lijdt. Zie Jill’s schokkende verhaal over Ellen. Daarin vertelt ze ook het verhaal over het hartje op haar arm.

Blijk van medeleven kan je geven op Jill’s Instagram, Twitter en onder haar video’s. Foto: Instagram.

Zie ook: Jill’s zus Ellen overleden

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ’tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …

Jill (CrocoJill)
Weer Drama Voor Jill Van Dooren

De vlog van Jill wordt een dag uitgesteld nadat ze verschrikkelijk nieuws te verwerken kreeg. Op Instagram heeft Jill een foto geplaatst waar je een droevig kijkende Pip ziet. De tekst luidt: ‘Wegens omstandigheden komt de weekvlog morgen online. Ik hoop op jullie begrip.’ En: ‘Geef me alsjeblieft wat ruimte, ik …