Jill Krijgt 10.000 Reacties Op Ernstig Zieke Zus

Jill (CrocoJill)

Jill heeft geregeageerd op de overweldigde aantal steunbeteugingen en lieve berichtjes die ze heeft gekregen op haar Instagram. Bij die foto vertelde ze dat haar zus Ellen in diepe slaap was en er niet meer uit zou komen.

Jill: “10.000 reacties op mijn instagram, zoveel tweets, belletjes en whatsappjes. Dankjewel voor alle steun en liefde.”

Eerder had ze een somber bericht getweet: “Het tikken van de klok is nog nooit zo’n akelig geluid geweest.” Hieruit is niet anders af te leiden dan dat de familie waakt bij het bed van Ellen, in afwachting van wat komen gaat.

Paar maanden eerder geplaatste foto op Jill’s Instagram van Ellen met Enzo en Milan.

Ellen

Herinneringen maken

Milan twitterde, blijkbaar verwijzend naar de verschrikkelijke situatie waarin de familie zit: “Alles wat we doen is herinneringen maken.”

Haar zus Ellen lijdt al jaren aan kanker, maar haar toestand lijkt nu echt kritiek te worden.  Jill publiceerde op Instagram een foto waarop je 2 handen ziet. De ene hand is van Jill die de hand van haar zus voorzichtig omhelst.

Zie: Jill’s zus stervende – “Heeft lang genoeg gevochten.”

Blijk van medeleven kan je geven op Jill’s Instagram, Twitter en onder haar video’s.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ‘tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …

Jill (CrocoJill)
Weer Drama Voor Jill Van Dooren

De vlog van Jill wordt een dag uitgesteld nadat ze verschrikkelijk nieuws te verwerken kreeg. Op Instagram heeft Jill een foto geplaatst waar je een droevig kijkende Pip ziet. De tekst luidt: ‘Wegens omstandigheden komt de weekvlog morgen online. Ik hoop op jullie begrip.’ En: ‘Geef me alsjeblieft wat ruimte, ik …