Jill Zingt Voor Gestorven Zus Ellen

Jill van Dooren
Jill (CrocoJill)

Jill van Dooren

Binnen een paar uur is de video waarin Jill zingt voor haar overleden zus Ellen ruim 60.000 keer bekeken en meer dan 16.000 keer geliked. Ook al is dit net uit, je kan nu al voorspellen dat dit de meest memorabele video uit haar YouTube-leven zal zijn.

Wat mij verrast is dat Jill zingt! Ik wist niet dat ze dat kon. Wat ook opvalt is dat het liedje “Can you feel the love tonight” in een professionele studio is opgenomen. Jill heeft al haar energie gelegd om dit een blijvend monument te maken voor haar te vroeg gestorven zus.

Haar zus Ellen is nu ruim een week geleden, vorige week zaterdag, overleden aan de gevolgen van kanker. Jill wil geen mededeling doen of en wanneer Ellen is begraven of gecremeerd.

Onvoorwaardelijke liefde voor Ellen

Wel mag je aannemen dat dit inmiddels is gebeurd. Ook het opnemen en het monteren van dit filmpje lijkt me flink wat tijd te hebben gekost. Het is hoe dan ook duidelijk dat Jill, de vriendin van Milan Knol, alles heeft willen geven om haar onvoorwaardelijke liefde voor Ellen aan ons over te brengen via dit lied.

Wat wil ze aan ons overbrengen? Ellen zal altijd blijven voortleven in haar hart en ziel. En in dit lied “Can you feel the love tonight”.  Deze ontroerende video is de eerste keer dat Jill weer een video op haar YouTube-kanaal zet sinds het overlijden van Ellen.

Verwachting is dat ze komende week weer begint met vloggen.

Zie ook: Jill’s zus Ellen overleden.
Alle berichten Jill van Dooren.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ’tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …