Jill van Dooren- Ex-Vriendin Milan Knol

Jill (CrocoJill)
7

Jill van Doorn en Milan. Foto: Youtube

Vlogger Jill van Dooren (alias Croco Jill) is geboren in 1993. Op 25 juli 2017 schokte ze haar fans door een een video te uploaden waarin ze vertelde dat haar relatie met Milan Knol uit is. Die heeft 5 jaar lang geduurd.  Woonde eerder in Nijmegen en heeft een broer en zus Ellen die op 30 januari 2016 is overleden aan de gevolgen van kanker.  In juli 2015 ging ze gaan samenwonen met Milan, broer van Enzo Knol. Vanaf juni 2016 wonen ze in een appartement in Nijmegen. Ze heeft ook een hondje genaamd Pip. Door de aangekondigde scheiding zal ze nu moeten gaan verhuizen

In het nieuws: Jill en Milan uit elkaar!

Opmerkelijke gebeurtenis: Jill heeft een neusoperatie ondergaan om haar neus korter te krijgen. Ze vertelde in haar video al jaren een hekel te hebben aan de lengte ervan. Jill bont en blauw door neusoperatie.

In april 2016 was ze voor het eerst op televisie bij het praatprogramma van Jeroen Pauw om te praten over haar YouTube-werk.

Vlogger

Jill is een professionele vlogger: iedere dag neemt ze een video op over haar dagelijks leven. Daar is ze in November 2014 mee begonnen en verdiend er een volwaardig inkomen mee. In het begin heeft ze proefgedraaid om te kijken of ze het wel kon volhouden. Daarvoor had ze af en toe iets van haar leven in een video laten zien. Inmiddels heeft Jill allang de 300.000ste abonnee op haar YouTube-kanaal binnengehaald. In 2017 is ze opgehouden met dagelijks te vloggen, maar neemt ze een weekvlog op.

In een dramatische video maakte eerder in 2015 Jill bekend dat haar zus Ellen al jaren aan kanker lijdt.

Verschrikkelijke ziekte zus Ellen

De dood van haar oma en de verschrikkelijke ziekte van haar zus Ellen (inmiddels overleden) kan je wel de meest tragische hoogtepunten uit haar vlogcarrière noemen. Normaal gesproken gaan de vlogs over de kleine dingen van het leven zoals iedereen ze meemaakt. Onderwerpen in haar vlogs: welke shampoo nemen, discussie met Milan over wat ze zullen eten, boodschappen doen, haar konijn (die was lekker) en zo verder.

Er gebeuren geen grootste dingen en ze heeft ook niet zozeer de behoefte om de clown uit te hangen, zoals Enzo dat doet. Je zou zeggen dat hier maar weinig mensen in geïnteresseerd zijn. Het is zoiets als gras zien groeien.

Toch wordt iedere vlog minstens 20.000 keer bekeken. Hoe kan dit? Vooral buitenstaanders hebben moeite om te begrijpen waarom vloggers zo populair zijn. Jill heeft zeker een belangrijk deel van haar Youtube succes aan het Milan-effect te danken: kijkers zijn vooral naar haar vlog gelokt omdat ze de vriendin is van de bekende gamer. Daar heeft de broer van Milan, Enzo Knol, ook van geprofiteerd toen hij zijn Youtube kanaal begon.

Persoonlijkheid

Maar ook al heeft ze een duwtje gekregen in de goede richting, het is haar persoonlijkheid die de vlogs dragen. Als je toevallig op een filmpje van haar stuit in een verloren uurtje en je vindt haar sympathiek, dan kijk je misschien nog een video. En nog eentje.

Voordat je het weet is Jill een familielid geworden of een goede vriendin. Je wil weten hoe het verder met haar gaat en haar mening weten over zoveel dingen in het leven. Ook haar relatie met (inmiddels ex-vriend) Milan kan leuk zijn om te volgen.

In 2015 had ze nog een persoonlijke blog – crocojill.nl – die nu niet meer online is.

Jill’s fobie

Vroeger leed ze aan Emetofobie, angst voor zieke mensen. Bang dat iemand die ziek is zou overgeven probeerde ze zo ver mogelijk bij hen vandaan te blijven. Ze heeft die vreemde fobie overwonnen toen ze in aanraking kwam met iemand die ernstig ziek was. Jill liep eerst weg, maar dwong zichzelf terug te keren naar de zieke en daar bij te blijven. Helemaal overwinnen zal ze de angst nooit.

Een bus in de avond of nacht zal ze niet nemen, te bang met kotsende lieden geconfronteerd te worden. En ze kan nog steeds niet tegen dronken mensen. Jill heeft nog wel een heel grote angst voor de tandarts. Het is voor haar elke keer weer een opgave als ze erheen moet.

In deze vlog viert ze Sinterklaas bij haar moeder. Milan is er ook bij en leert de moeder van Jill hoe ze moet ‘hakken’.

Zie ook alle berichten Jill van Dooren.
Geen vlogs van Jill deze week. Foto boven: Jill en Milan, YouTube.

Jill van Dooren op Facebook en tevens op Twitter.

Milan ik weet wel een plaats waar je een huis kan huren bij enzoknol je broertje vlak bij hem in zeist . dus ik bedoel een huisje huren in zeist .en als daar niets te vinden is in utrecht stad ik hoop dat je snel wat vindt gr Jozua

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ’tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …

Jill (CrocoJill)
Weer Drama Voor Jill Van Dooren

De vlog van Jill wordt een dag uitgesteld nadat ze verschrikkelijk nieuws te verwerken kreeg. Op Instagram heeft Jill een foto geplaatst waar je een droevig kijkende Pip ziet. De tekst luidt: ‘Wegens omstandigheden komt de weekvlog morgen online. Ik hoop op jullie begrip.’ En: ‘Geef me alsjeblieft wat ruimte, ik …