Jill Heeft Knetterende Ruzie Met Milan

Milan Knol op een paard
Jill (CrocoJill)

Milan Knol op een paard

Het knettert in de relatie tussen Jill en Milan Knol! Als je de vlogs van Jill wel eens volgt zou je denken dat die twee een perfecte relatie hebben. Dat klopt niet.

Update juli 2017: Jill en Milan zijn uit elkaar.

Jill kan soms ruzie maken met Milan om de kleinste dingetjes. Ze is ervan bewust dat zij de oorzaak van is. Dat heeft alles te maken met de dood van haar zus Ellen.

Ook kan ze sinds haar zus aan kanker is overleden niet tegen alleen zijn. In de laatste vlog moet Milan naar een afspraak (te paard) en vlak daarvoor heeft Jill flinke ruzie met hem gehad.

Pip

Dat krijgen we niet te zien de vlog, maar ze vertelt het wel aan ons als ze samen met de onafscheidelijke Pip in de auto stapt, op weg naar haar vriendin. Met Pip heeft ze nog geen echte ruzie gehad.

Kan ook komen omdat de hond niks terugzegt als Jill haar toespreekt. Pip kwispelt alleen maar. Misschien een goed advies voor Milan als zij weer een woedeaanval heeft?

De laatste tijd is Jill alweer een stuk vrolijker en actiever te zien is in de video’s. Maar het rouwproces zal nog een tijd langwerken, blijkbaar ook in haar relatie met Milan Knol. Foto: een bewerkte foto van Milan door Enzo op Twitter geplaatst.

Zie ook: Spraytan – Jill en Milan worden bruin gestraald.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ’tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …

Jill (CrocoJill)
Weer Drama Voor Jill Van Dooren

De vlog van Jill wordt een dag uitgesteld nadat ze verschrikkelijk nieuws te verwerken kreeg. Op Instagram heeft Jill een foto geplaatst waar je een droevig kijkende Pip ziet. De tekst luidt: ‘Wegens omstandigheden komt de weekvlog morgen online. Ik hoop op jullie begrip.’ En: ‘Geef me alsjeblieft wat ruimte, ik …