Jill’s Lied Voor Ellen Raakt Fans

Ellen en Jill
Jill (CrocoJill)
1

Ellen en Jill

De video van Jill van Dooren waarin ze een ode brengt aan haar overleden zus Ellen wordt alom gewaardeerd. Het liedje dat ze zingt is Can you feel the love tonight. De waardering kan je zoal zien aan het aantal likes. Binnen 1 dag al ruim 26.000!

Monica Geuze is 1 van de velen die onder de video reageren: “ Mooi mens ben je Jill.” En ze sluit af met een hartje.

Zelf heeft de rouwende vlogster gisteren een sombere tweet geplaatst: “ Ik heb zelfs de kracht niet, om op te geven. Ook al wil ik het niet, het leven gaat door. – Guus Meeuwis”.

Pip geeft troost

De vorige dag heeft ze nog troost gevondenbij haar hondje Pip: “ In slaap vallen met een puppy in je armen is toch wel het fijnste wat er is.”

Zoals verwacht heeft haar vriend Milan een rol gespeeld bij het volbrengen van dit filmpje. Hij schrijft: “ Blij dat ik heb bij kunnen dragen aan deze video.” Wanneer het is opgenomen en of Ellen tijdens haar leven dit nog gezien heeft is onbekend.

Deze week vloggen?

Deze week zou Jill weer beginnen met vloggen. Als ze dat vandaag (maandag doet) dan zou de eerste vlog aanstaande donderdag weer moeten beginnen. Foto: YouTube.

Zie Jill zingt voor overleden zus Ellen.
Alle berichten over Jill.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ’tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …

Jill (CrocoJill)
Weer Drama Voor Jill Van Dooren

De vlog van Jill wordt een dag uitgesteld nadat ze verschrikkelijk nieuws te verwerken kreeg. Op Instagram heeft Jill een foto geplaatst waar je een droevig kijkende Pip ziet. De tekst luidt: ‘Wegens omstandigheden komt de weekvlog morgen online. Ik hoop op jullie begrip.’ En: ‘Geef me alsjeblieft wat ruimte, ik …