Jill Huilt Dagenlang. Stopt Even Met Vloggen

Jill (CrocoJill)
1

Jill van Dooren

Onverwachts een dramatische ontwikkeling in het leven van Jill. In haar laatste video verteld ze dat ze de afgelopen dagen flink wat af heeft moeten huilen. Om dat in haar dagelijkse vlogs geheim te houden was ze ineens Pokémon Go gaan spelen. Gewoon, om maar iets te kunnen opnemen en niet te laten merken aan de kijkers dat ze het erg zwaar heeft.

Wat haar zo verdrietig maakt wil ze niet kwijt. Wel geeft ze aan dat afgelopen donderdag het breekpunt voor haar was. Pip had giftige balletje gegeten. Die zitten standaard bij nieuwe kleding, maar het hondje had die doorgeslikt nog voordat Jill kon ingrijpen.

Ze is vervolgens razendsnel naar de dierenarts gegaan. Dat het ernstig was blijkt dat de dierenarts niet kon zeggen of Pip het zou overleven! De bolletjes hadden het lieve hondje volledig uitgedroogd. Gelukkig, de behandeling die het hondje kreeg zorgde ervoor dat Pip weer helemaal herstelde.

Het gedoe met Pip was echter voor Jill het breekpunt. Er is meer aan de hand waar Jill niet over wil praten. Wel benadrukt ze dat de relatie tussen haar en Milan prima is.

Mandag nieuwe vlogs

Om die reden zal ze een paar dagen stoppen met nieuwe vlogs online te zetten. Vanaf komende maandag komt er weer dagelijks een nieuwe.

Eerder dit jaar had Jill wel volledig openheid gegeven over de verschrikkelijke toestand rondom haar zus Ellen. Ze had kanker en is daaraan overleden.

Wat er nu speelt wil ze liever voor zichzelf hadden. Jill gaat wel tijdens haar vakantie op Ibiza door met vloggen. De beelden daarvan komen weer vanaf volgende week online.

Vanaf komende maandag komt er weer dagelijks een nieuwe.

Vanaf maandag over een week (8 aug.) komt er weer dagelijks een nieuwe.

Tijd zal het leren of zij een drama queen is of……

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ’tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …

Jill (CrocoJill)
Weer Drama Voor Jill Van Dooren

De vlog van Jill wordt een dag uitgesteld nadat ze verschrikkelijk nieuws te verwerken kreeg. Op Instagram heeft Jill een foto geplaatst waar je een droevig kijkende Pip ziet. De tekst luidt: ‘Wegens omstandigheden komt de weekvlog morgen online. Ik hoop op jullie begrip.’ En: ‘Geef me alsjeblieft wat ruimte, ik …