Jill Filmt Enzo’s Val

Nieuws
3

Jill van Dooren is een vlogger en vriendin van Milan Knol. Nu zijn haar vlogs niet heel erg spectaculair, maar kunnen nog altijd rekening op zo’n 20.000 views per video. Wat haar vlogs voor mij wel aantrekkelijk maakt is dat ook Milan en zijn broertje Enzo Knol, de bekenste vlogger van Nederland, hierin veelvuldig voorkomen.

In de stukjes waarin je Enzo ziet is hij niet zozeer Enzo de vlogger, maar gewoon de jongen die even komt chillen bij zijn broer. De vlog waarin Jill een bezoek brengt aan moeder Knol is zelfs de meest bekeken vlog van haar tot nog toe. Het heeft tegen de 300.000 views tot nog toe gekregen.

Enzo Valt!

Wat is zo bijzonder aan deze video waardoor hij zo vaak is aangeklikt? Het heeft alles te maken met de still, het eerste beeld dat je ziet van een video voordat je hem hebt aangeklikt. Je ziet een jongeman met een pet die plat op een betonnen vloer is gevallen.

Velen zullen hier al de bekende Youtuber in herkennen. Maar de titel van de vlog maakt het helemaal duidelijk. “Enzo Knol Valt 10 Meter.” Iedereen die van de vlogger houdt of juist helemaal niet klikt meteen deze video aan. Daar wil je het fijne van weten. Is hij gewond geraakt soms? Heeft Enzo weer wat gebroken? Zal hij moeten ophouden met vloggen?

Zonder het antwoord te willen verraden (Nee), Enzo besluit gewoon om over een ballustrade te klimmen en maakt een berekende val van een paar meter naar beneden. Daar bevindt zich een garage die zich onder de flat bevindt waar zijn moeder woont. Niks aan de hand.

De meest bekeken video van vlogger Jill.

Deze vlog is zo geslaagd omdat je de hele familie Knol en aanhang voorbij ziet komen. Zelfs Sjen, de jongste zoon van de moeder Knol, viert mee.

Er wordt op die zonnige dag op 10 juni 2014 niet alleen de verjaardag gevierd van Irma, de naam van moeder Knol, maar ook van haar middelste zoon Enzo.

Die is 2 dagen eerder jarig geweest. Hij is dan 21 jaar geworden. De Noordeling woont dan nog in Assen en krijgt van Irma een doos met daarin een uitzet bestaande uit borden, bestek e.d. Het blijkt een duidelijke hint te zijn naar een afspraak die ze gemaakt hebben. Op je 21ste ga je op jezelf wonen.

Enzo woont dan nog in Assen in een huurhuis dat officieel van zijn moeder is. Later dat jaar gaat de Youtube lieveling ook daadwerkelijk verhuizen. Naar Hilversum, vlak bij zijn broer Milan. En dus ook bij Jill.

In een andere vlog zien we Jill shoarma eten, samen met Milan en Enzo. Daarvoor hebben de 2 nog een potje Fifa met elkaar gespeeld. Niet overigens voor hun Youtube kanaal. Enzo zegt later in zijn eigen vlog dat het zo jammer is dat ze die niet hebben opgenomen. Nou, dankzij Jill zijn er toch een paar momenten van te zien.

Nog een vlog waarin Enzo opduikt. Hierin brengen ze een bezoek aan Blue Circle, een mediabedrijf in Hilversum. Daar gaat Milan opnames voor zijn intro maken bij de filmpjes van zijn Youtube kanaal DagelijksHaaDee. Enzo is meegegaan en vlogt ook.

We kunnen dus dit avontuur gedeeltelijk zowel vanuit Jill’s lens meemaken als die van Enzo. Nadeel voor Jill is wel dat de opnames van Enzo eerder zijn te zien in zijn vlogs dan van haar. Ze krijgt daarom ook wel eens commentaar van: dat hebben we al gezien bij Enzo.

Vlog van Enzo over deze trip.

Voor ons geeft het allemaal een uniek inkijkje in meest gevlogte familie van Nederland. Kan niet wachten totdat ook Sjen gaat vloggen.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …