Jachtseizoen Met Bilal Wahib Slecht Scorende Aflevering Tot Nog Toe!!

StukTV

De laatste aflevering van Het Jachtseizoen van StukTV heeft 2 dagen nadat het online kwam nog steeds niet de miljoen views behaald. En dat is uitzonderlijk! Daarmee is de aflevering met acteur Bilal Wahib de slechts bekeken Jachtseizoen in deze reeks.

Ook is het de eerste keer in lange tijd dat Het Jachtseizoen niet is doorgestoten tot nummer 1 in de trending lijst. Deze aflevering staat nu op plaats 33! Ondanks dat vraagt Bilal op Insta zich af of ze weed roken op het kantoor van YouTube. Lijkt me eerder dat ze gewoon naar de feiten kijken.

Komt het omdat Bilal bij veel kijkers onbekend is? Zijn de jongens van StukTV door de bekende YouTubers heen dat ze iemand zonder veel aanhang op social media moeten nemen? In de vorige aflevering was zangeres Emma Heesterts op de vlucht.

Zij heeft weliswaar miljoenen abonnees op YouTube, maar de meeste van haar aanhang woont in Indonesiƫ en India! Haar aflevering is inmiddels 1,3 miljoen keer bekeken en dat wat tot dan toe de minst bekeken van dit seizoen.

Waarom nodigt baas Giel de Winter geen Royalistiq of Gio Latooy of Don de Jong uit? De aflevering die alle records heeft verbroken is tot nog toe de aflevering met Enzo Knol. Die staat inmiddels op 3,1 miljoen.

StukTV
Giel de Winter Breekt In Bij Bewoner Die Eerder Toestemming Gaf

“Wat ik nu ga doen is eigenlijk een stap te ver. Wat als ik opgepakt word?” Zo begint Giel de Winter van StukTV de eerste aflevering van een nieuw avontuur: inbreken bij iemand. “Hoe is dat nou om echt iets te doen wat niet mag?” vervolgt Giel als reden waarom …

StukTV
Bus Van StukTV Gestolen Door Deelnemer Aan Jachtseizoen

In een spectaculaire ontknoping van de laatste aflevering van Het Jachtseizoen raakt StukTV door een enorme blunder hun speciale bus kwijt. Deelnemer Jamal Ben Saddik (kickbokser) wordt op de hielen gezeten door Giel, Thomas en Stefan. Als ze bij een tankstation zijn lijkt het dat Jamal door de jongens van …

StukTV
StukTV Zwicht Voor Druk Van John de Mol – Het Jachtseizoen Ook Op TV!

Opmerkelijk bericht: StukTV gaat een speciale tv-versie maken van Het Jachtseizoen voor SBS-tv. Giel de Winter heeft altijd volgehouden dat (liniaire) tv dood is. Op Instagram schrijft hij: “Ik heb altijd een grote bek gehad als het gaat om ‘televisie’ en nu is het tijd om die praatjes waar te …