Jachtseizoen Met Bilal Wahib Slecht Scorende Aflevering Tot Nog Toe!!

StukTV

De laatste aflevering van Het Jachtseizoen van StukTV heeft 2 dagen nadat het online kwam nog steeds niet de miljoen views behaald. En dat is uitzonderlijk! Daarmee is de aflevering met acteur Bilal Wahib de slechts bekeken Jachtseizoen in deze reeks.

Ook is het de eerste keer in lange tijd dat Het Jachtseizoen niet is doorgestoten tot nummer 1 in de trending lijst. Deze aflevering staat nu op plaats 33! Ondanks dat vraagt Bilal op Insta zich af of ze weed roken op het kantoor van YouTube. Lijkt me eerder dat ze gewoon naar de feiten kijken.

Komt het omdat Bilal bij veel kijkers onbekend is? Zijn de jongens van StukTV door de bekende YouTubers heen dat ze iemand zonder veel aanhang op social media moeten nemen? In de vorige aflevering was zangeres Emma Heesterts op de vlucht.

Zij heeft weliswaar miljoenen abonnees op YouTube, maar de meeste van haar aanhang woont in Indonesiƫ en India! Haar aflevering is inmiddels 1,3 miljoen keer bekeken en dat wat tot dan toe de minst bekeken van dit seizoen.

Waarom nodigt baas Giel de Winter geen Royalistiq of Gio Latooy of Don de Jong uit? De aflevering die alle records heeft verbroken is tot nog toe de aflevering met Enzo Knol. Die staat inmiddels op 3,1 miljoen.

Enzo Knol
Zoontje Giel de Winter – StukTV – Wil Knolpower!

Opmerkelijk bericht: Giel de Winter van StukTV is in een winkel met zijn zoontje. Daar ziet het blonde kind Knolpower spullen liggen van de grote rivaal van papa: Enzo Knol! Die wil hij ook wel hebben! Giel die de ironie hiervan wel inziet maakt er een foto van en zet …

StukTV
TV Criticus Vindt Dat StukTV Terug Naar YouTube Moet

De bekendste tv-criticus van Nederland Angela de Jong heeft herhaald dat StukTV gefaald heeft op tv als het gaat om het aantal tv-kijkers. Giel was daar nog heel boos over geworden. Als je de kijkcijfers aanvult met uitgesteld kijken dan zitten we toch al tegen de miljoen kijkers. Zo liet …

StukTV
Giel de Winter Weer Woedend Over Suggestie Van Lage Kijkcijfers

Als je Giel de Winter kwaad wil krijgen moet je zeggen dat hij gefaald heeft op tv. Het Jachtseizoen is dit jaar ook op tv te zien. De kijkcijfers zijn volgers tv criticus Angela de Jong niet goed genoeg. Iets meer dan 600.000 kijkers maakt geen indruk op haar. Giel …