Is Milan Knol Ziek?

Milan Knol
Nieuws
5

Milan Knol heeft al enige tijd niet meer geupload naar zijn YouTube-kanaal. Op zijn Twitteraccount heeft de gamer sinds 20 augustus, bijna 3 weken lang, niets meer van zich laten horen. Logisch dat fans van Milan zich afvragen: wat is er met je aan de hand?

Update: Milan is weer online. Op 14 september heeft hij een nieuwe video geüpload. Verklaring afwezigheid: hij was gewoon aan vakantie toe.

Milan Knol

De sterkste aanwijzing dat Milan ziek is komt uit onverwachte hoek: een jongen twittert dat hij zijn T-shirt nog niet heeft gekregen. Die tweet stuurt hij niet alleen naar Milan, maar ook naar Shark Energy.

Dat is het frisdrankenbedrijf dat Milan sponsort. Opmerkelijk genoeg reageert niet Milan, maar zijn sponsor. Ze twitteren op 4 september dat ze het “persoonlijk aan hem hebben doorgegeven, maar heb ook vernomen dat hij ziek is.”

Wat een zin is dit! Uit de eerste gedeelte begrijp ik dat Shark Energy hem persoonlijk aan de lijn heeft gehad. Echter het tweede gedeelte van de zin, dat Milan ziek zou zijn, dat hebben ze weer “vernomen”.

Milan is niet ziek

Maar is hij ook echt ziek? In de vlog van Enzo “Schilderen met Lichaam” is Milan te gast bij zijn jongere broer. De paar beelden die we van hem zien geven niet aan dat hij ziek is. Deel van de vlog wordt zelfs door hem gefilmd waarin Enzo in zijn geverfde blote kont door het beeld springt.

Wat wel opvalt is dat hij er alleen is (zonder zijn vriendin Jill) en dat hij bij Enzo blijft slapen. Vooral dat laatste verbaasde me. Hij woont slechts op een half uur rijden bij hem vandaan. Waarom rijdt hij niet naar huis nadat er gegeten heeft? Ook in de snapchat van Enzo zie je hem voorbijschuiven. Aan de beelden is er niets ongewoons te zien.

Hij maakt een grapje met Dee en in een andere snapchat laat hij zich liggend op de vloer voortslepen door de elektrische board van Enzo. Ruzie met Jill dan? Geen enkele aanwijzing in haar vlogs te zien.

Dus waarom neemt hij dan al een paar weken niks op en laat hij via social media niets van zich horen? Er is een hoop gebeurt de afgelopen maanden in het leven van Milan Knol. Hij is verhuisd van Hilversum naar zijn huidige adres.

Het samenwonen met Jill en al die veranderingen zullen Milan misschien vermoeid hebben gemaakt. Even geen zin in YouTube. Milan is ook niet op vakantie geweest.

Wellicht is hij niet ziek, maar wil hij gewoon even ertussen uit. Zodra hij weer is uitgerust zal hij ongetwijfeld terug zijn met zijn games en Akinator. Ziek? Denk het niet. Gewoon iedere dag een blik Shark Energy drinken en Milan is zo weer de oude. Foto Milan: Snapchat:enzoknol.

Zie ook: de Milan koopt raceauto met knolpower! En: Enzo Knol heeft Stalker!

Vlog van Enzo waarin Milan voorkomt.

Die gast is een gratenpakhuis, die energydrink is puur gif overigens, van zo’n croco jill zou ik ook niet goed worden, een muts

Volgens mij is Milan wel ziek. Ik zag de laatste tijd diepe groeven onder zijn ogen en schrok van zijn gezicht. Reden onbekend, tevens komt hij afwezig over (ook spraak) in de vlogs van zijn broertje Enzo.

Volgens mij is hij gewoon overwerkt. En dan doel ik vooral op zijn slaapritme.

Wanneer maak je een artikel over het nieuwe kanaal van Dee 😉

Vraag: Is Milan Ziek?

Nee Milan is niet ziek.
Uit de vlog van zijn vriendin Jill zegt zij dat Milan vakantie heeft.
Dus dat zal wel eens de reden kunnen zijn dat Milan niks meer van zicht laat horen/video’s upload.
Dus hou Social Media goed in de gaten zoals,
Facebook,Twitter en Instagram.
en wie weet zien/horen we hem snel weer.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …