Is Gio Nu Schatrijk? Jongeman Maakt 63.000 Euro Over Voor 1 Trui

Gio
GameplayWorldXL
4

Gio

Met bizarre update. Iemand heeft in de webshop van Gio voor een absurd hoog bedrag besteld aan Gio truien. En ook nog eens afgerekend! De succesvolle YouTuber is totaal verbijsterd en kan niet geloven wat er is gebeurd. Zowel via Twitter als Snapchat laat hij weten hier niks van te snappen.

Gisteren had hij ook al een ongelooflijk bedrag van 210.000 euro aan bestellingen van 1 persoon binnengekregen via zijn webshop. Die bestelling was echter niet afgerekend.

Bedrag van 63.000 euro!

Maar nu heeft hij een niet nader genoemd bedrag ook nog eens ontvangen! Update: in zijn laatste video vertelt hij dat er voor 63.000 euro aan truien is verkocht door 1 persoon! Dat is 2.225 truien!! En dus betaald!

Op Twitter laat hij weten:”Er heeft op dit moment serieus iemand een absurd bedrag aan truien besteld en het is betaald.” En daarna: “Like wtf”.

Mag Gio geld houden?!

Op het advies dat hij beter eerst nog even een mailtje kan sturen of bellen reageert hij met: “Zojuist gedaan, dit kan bijna niet.” Giovanni heeft de gast gebeld, maar die neemt vooralsnog niet op.

In de video zie je hoe hij alsnog een bericht via Hotmail krijgt van de gulzige besteller. Maar wat staat erin? Niet te geloven! De jongen bevestigt dat hij dat geld mag houden. Hij hoeft slechts 1 trui! Een trui dus waarvoor hij gewoon 63.000 euro aftikt. Bizarre wending dit.

Mocht het allemaal waar zijn – en geen vervroegde 1 april grap –  dan zal Gio waarschijnlijk zijn YouTube-leven voortzetten vanaf Ibiza. Foto: Twitter. (Update: verhaal blijkt niet waar te zijn.)

Lees ook: Gio woedend op ‘bedreiger’

De speciale video over dit onderwerp.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …