Is Bas Baas Ondankbaar Naar Enzo Knol? “Ik stond altijd voor Bas klaar”

bas gaasbeek
bas baas

In de goed bekeken Q & A van Enzo met Myron beantwoordt hij ook opmerkelijk openhartig de vraag hoe het nu zit met Bas Baas.

Enzo geeft daarbij aan dat het absoluut niet aan hemzelf lag, want hij heeft serieuze pogingen gedaan om Bas terug te krijgen. “Bas was steeds meer bezig voor zichzelf, zijn vriendin, zijn eigen werk en daardoor kreeg hij steeds minder tijd om met mij om te gaan. Hij had zijn focus gewoon ergens anders.”

En dan vertelt de vlogger spijtig: “Ik heb heel veel voor Bas gedaan, altijd voor hem klaar gestaan, altijd voor die gast gezorgd, de gekste plekken heb ik hem mee naartoe genomen, Dubai, noem maar op. Maar ik merkte als ik verder niks zei dat er verder ook niks gebeurde.”

Enzo geeft hierbij aan dat hij eigenlijk Bas nogal ondankbaar vindt. Ook heeft de vlogger nog geprobeerd om Bas terug te krijgen in zijn vlogs. Hij heeft eerder dit jaar nog ergens met hem gezeten en hierover gepraat, maar Bas wilde duidelijk geen contact meer met de vlogger.

Overigens, Enzo heeft het over de vriendin van Bas maar hij weet blijkbaar niet dat die relatie ook al weer uit is. Daarnaast is Bas Baas is ongeveer ten tijde van het verbreken van de relatie met Enzo een eigen YouTube-kanaal begonnen. Iedere dag een vlog. Dat komt bekent voor. De meeste vlogs scoren onder de 10k.

Dat had zoveel hoger kunnen zijn als hij het contact met Enzo had behouden. Maar de ondankbare Bas Baas weet het beter.

bas baas
Bas Baas Plotseling Weer Terug Op YouTube – Afgemaakt Door Kijker

Bas Baas is na 4 maanden ineens weer terug op YouTube. In die tijd heeft hij niets van zich laten horen of vertelt wat er aan de hand was.. In zijn nieuwste video legt hij uit dat hij werk heeft gevonden bij een bouwbedrijf. De inkomsten van zijn YouTube kanaal …

bas baas
Bas Baas Stopt Nu Alweer Met YouTube

Bas Baas heeft besloten om te stoppen met YouTube. Dat maakte hij bekend in zijn voorlopig laatste vlog. Persoonlijke problemen zorgen ervoor dat hij geen energie meer heeft om dagelijkse video’s te maken. Bas in zijn eigen woorden: ” Dit is geen klikbeet. Het gaat namelijk niet goed met mij! …

bas baas
Waar Blijft Bas Baas?

De voormalige vriend van Enzo Knol doet er wel heel erg lang over om zijn eerste eigen video op YouTube te zetten. In maart verraste Bas Baas velen met de post dat hij zelf ook YouTuber ging worden. Nog een verrassing: dat ging hij doen zonder Enzo Knol. Want ja, …