Huis Enzo Knol Nu Beveiligd Na Inbraak

Enzo Knol
22

Enzo Knol heeft zijn huis laten beveiligen door het slotenbedrijf Alphense Sleutel & Slotenservice. 3 weken geleden werd zijn appartement leeggeroofd door dieven. Onder andere al zijn computerapparatuur werd toen meegenomen.

Sindsdien heeft Enzo nog geen trek gehad om gamevideo’s in zijn studio op te nemen. Nu is zijn voordeur bewapend met een kerntrekwerend beslag.

Komt erop neer dat je het slot niet meer er zo gemakkelijk uit tikt. ‘Hopelijk zit je nu weer wat veiliger en prettiger in jouw woning’ aldus het bedrijf onder de foto die ze op Instagram plaatsten. Daarop is Enzo samen met de monteur te zien voor de beveiligde deur.

De vlogger zelf reageert nog onder het bericht: ‘Bedankt voor de goede service’ en sluit het af met het dikke-vette-peaceteken.

Vraag is natuurlijk of de YouTuber inmiddels weer zin heeft gekregen om gamevideo’s op te nemen in zijn studio. Dan moet hij eerst nog nieuwe apparatuur kopen.

Er is nog niets bekend of de politie een spoor heeft die naar de dieven leidt.

De video waarin hij een week geleden bekend maakte dat er bij hem was ingebroken is inmiddels 1,1 miljoen keer bekeken. Opmerkelijk is dat hij niet verteld wanneer de inbraak heeft plaatsgevonden, maar dit moet tijdens de laatste wintersportvakantie zijn gebeurd.

Verzoeken van de media voor een interview heeft de vlogger afgewezen, omdat hij dit incident zo snel mogelijk achter zich wil laten.

Ik heb al gezegd (feitengever) als jij mij de naam van jouw youtube kanaal geeft dan zal ik vragen aan de eigenaar van het kanaal waar je geblockt bent om jouw te unblocken en je verhaal te laten doen.

Maar ik heb nog geen naam en zelfs volg jij mij tweets en ook daarop in Dm of wat dan ook heb ik geen naam of een idee met wie ik typ ja feitengever haha.

Je mag ook je skype geven dat ik je daarop bel.
Heb je nu genoeg gegeven om er iets mee te doen.

En als je niks doet met opties dan blijf je maar lekker op dit niets zeggende forum haten en beetje verontwaardigt mij tweets lezen en in de livestream beetje haten.

Ik blijf voortaan weg van dez

Elmar
als je hier niet meer kom zal je dit ook niet lezen jammer.
waarom antwoord je niet op de vraag van mij dat jij tweet dat kinderen niet op social media mogen maar je wel de mod speelt op streams van een kind van 10.
En als Paul of Fishie nu wel kritiek kunnen velen dat moeten ze betere mods nemen die zichzelf niet belangrijker vinden als de kijkers. Met nadruk wijs ik erop dat Tijn in deze geen kwaad treft. Dus kom met je antwoord kom ik wel eens in de stream
Eigenlijk jammer dat je dit niet meer lees

Beste Admin,
Ten 1e was het een roast en Paul kennende heeft hij geen zwaar beledigende teksten toegepast op zijn lezing.
Hij heeft enkel en alleen de spits afgebeten door eerst zichzelf niet serieus te nemen door hemzelf te roasten en toen
in een grap form wat te zeggen over Gio Enzo enz.

Op die manier ontdooi je de jeugd en heb je eerder hun aandacht dan dat je heel zakelijk en op de oude onderwijs
manier een lezing geeft.

De manier waarom KingAlert heeft weg gezet wordt meestal op deze site is nogal negatief te noemen.
En de bepaalde woordkeuze valt mij gewoon op

Je mag vinden wat je wil vinden ontremd het gedrag van Dhr Goudsmit maar hou het wel bij de feiten en geef het de naam wat het is.
Maar goed, uiteindelijk mag jij vinden wat je vindt.

Ps feitengever, als je weg wil gaan van dit forum dan ga je toch lekker weg!?!
Je bent de enige hier en nog een persoon die hier typt.

Dan begrijp ik niet wat ik hierboven zie Elmar of typ jij niet? En nog steeds geen antwoorden op mijn vragen.

Neo is 10 en hij zit soms op YouTube te streamen. Verschil is dat neo onder de waakzame ogen van Paul opmeemt. Dat is anders dan al die kinderen die niet die ondersteuning krijgen vanuit hun ouders en zomaar in discusie gaan en over veel dingen geen bal van begrijpen. En hoezo vinden bepaalde mods zichzelf meer? Wel opmerkelijk is dat je veren in Tijn zijn komt steekt. Blijf maar bang als een nobody op deze site. Wellicht wil Tijn wel met je spelen.

Er is een zwarte schaap met zwarte voetjes die al kwijlend en kotsend een zwarte schapenovereenkomst probeert te bewerkstelligen met daarbij een pakket eisen (vrijbrief) en voorwaarden. Deze zwarte schaap met zwarte voetjes wil zijn likblok inruilen voor bietenpulp brokjes, met het doel dat een ander zijn zwarte schapen hielen likt i.p.v. andersom.

(nogmaals een oproep aan wikker.nl graag de bezem door deze schapenstal want deze zwijnenstal moet goed uitgeveegd worden.)

Ja.
Ben ik het volledig mee eens.
Redactie spreek u uit.
Wilt u dat ik niet meer reageer ,geef dat aan en ik zal uw site niet meer bezoeken.
Bent u van mening dat ik een bijdrage levert aan uw site dan blijf ik reageren.
Wat betreft de reacties van RH dan raad ik de overige lezers aan zijn bijdragen van de afgelopen maanden eens te lezen bij elke YouTuber hier genoemd. Dan ben ik ervan overtuigd dat zij tot dezelfde conclusie komen als ik. Om hun niet te beïnvloeden zal ik deze voor me houden.
RH je reageert nooit en te nimmer op vragen je komt nooit met tegenargumenten. Het enige wat je doet is vasthouden aan een waanidee en omdat je je op de een of andere manier bedreigt voelt vraag je om je tegenstander te elimineren. Dat doet mij herinneren aan regimes uit het verleden waar ik geen voorstander van ben.
Ik noem geen namen van deze leiders van dat soort regimes ,maar ook hier weer heeft de goede verstaander aan een half woord genoeg.

Ik stel voor dat er gereageerd wordt op het artikel hierboven en niet over zaken die niks met deze blog van doen heeft. Over de zaak ‘Gio vs KingAlert’ – Het gedrag van KingAlert omtrent zijn ‘roast’ vind ik niet bij een volwassen man passen. Ik vind het daarom niet waard om daar iets over te zeggen.

En een applaus voor Admin. Het is nu inderdaad ver over de rand. Ik wacht op betere tijden en/of acties.

Ik heb al gezegd (feitengever) als jij mij de naam van jouw youtube kanaal geeft dan zal ik vragen aan de eigenaar van het kanaal waar je geblockt bent om jouw te unblocken en je verhaal te laten doen.

Maar ik heb nog geen naam en zelfs volg jij mij tweets en ook daarop in Dm of wat dan ook heb ik geen naam of een idee met wie ik typ ja feitengever haha.

Je mag ook je skype geven dat ik je daarop bel.
Heb je nu genoeg gegeven om er iets mee te doen.

En als je niks doet met opties dan blijf je maar lekker op dit niets zeggende forum haten en beetje verontwaardigt mij tweets lezen en in de livestream beetje haten.

Ik blijf voortaan weg van deze dooie boel hier.
Je weet mij te vinden

Dus feitengever,
Hoe heet je dan als je de stream kijkt van fish en Paul?
Dan zorg ik ervoor dat jij je verhaal kan vertellen.

Lees nou eens in discussie eens wat de ander schrijft ;

Geen enkel woord over de feiten die ik aangeef over u. Tot 2 maal toe mij een hater noemen terwijl ik uitleg dat ik dat niet ben.
Als ik van u een reactie krijg op mijn eerste bericht wil ik best mijn naam in de stream bekendmaken zodat ik daar in discussie kan, maar dan wil ik ook de garantie dat zolang ik niet scheld geen onwelvoeglijke taal uitslaat ik nooit en te nimmer geband wordt.

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Ziek Door Gehoorschade – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol heeft in zijn laatste vlog aangegeven veel last te hebben van tinnitus: een storende piep in zijn oren. De vlogger heeft de hele nacht niet kunnen slapen. Enzo is eerder hiervoor naar de huisarts geweest en die suggereerde dat stress de oorzaak hiervan is. Afgelopen week heeft Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Ontmoet Zijn Grote Idool Tijdens Amstel Live

Zijn goede vriend Nicky Romero heeft Enzo Knol meegenomen naar Amstel Live. Eerst dacht Enzo dat het niks voor hem was maar tijdens het concert draait hij helemaal bij. En wat hem verrast: hij mag backstage komen waar de artiesten zijn. Daar loopt hij Ronnie Flex tegen het lijf en …

Enzo Knol
Enzo Knol Op Spotify Met Nieuw Nummer!

Het nieuwe intro nummer van Enzo Knol voor zijn vlogs is te beluisteren op Spotify vanaf 1 februari.Dit laat hij via Instastories weten. Ook krijgen we een klein stukje van de tekst te horen: “Vloggen tot mijn kist.. welkom in de vlog van Enzo, we gaan met z’n allen zo …