Huis Enzo Knol Nu Beveiligd Na Inbraak

Enzo Knol
22

Enzo Knol heeft zijn huis laten beveiligen door het slotenbedrijf Alphense Sleutel & Slotenservice. 3 weken geleden werd zijn appartement leeggeroofd door dieven. Onder andere al zijn computerapparatuur werd toen meegenomen.

Sindsdien heeft Enzo nog geen trek gehad om gamevideo’s in zijn studio op te nemen. Nu is zijn voordeur bewapend met een kerntrekwerend beslag.

Komt erop neer dat je het slot niet meer er zo gemakkelijk uit tikt. ‘Hopelijk zit je nu weer wat veiliger en prettiger in jouw woning’ aldus het bedrijf onder de foto die ze op Instagram plaatsten. Daarop is Enzo samen met de monteur te zien voor de beveiligde deur.

De vlogger zelf reageert nog onder het bericht: ‘Bedankt voor de goede service’ en sluit het af met het dikke-vette-peaceteken.

Vraag is natuurlijk of de YouTuber inmiddels weer zin heeft gekregen om gamevideo’s op te nemen in zijn studio. Dan moet hij eerst nog nieuwe apparatuur kopen.

Er is nog niets bekend of de politie een spoor heeft die naar de dieven leidt.

De video waarin hij een week geleden bekend maakte dat er bij hem was ingebroken is inmiddels 1,1 miljoen keer bekeken. Opmerkelijk is dat hij niet verteld wanneer de inbraak heeft plaatsgevonden, maar dit moet tijdens de laatste wintersportvakantie zijn gebeurd.

Verzoeken van de media voor een interview heeft de vlogger afgewezen, omdat hij dit incident zo snel mogelijk achter zich wil laten.

zzzzz zzzzzz zzzzzzz zzzzzzzz zzzzzzzz zzzzzzzz oooh euhh, ik wordt wakker van het gepruts door zwarte kinderlijke schapen met zwarte voetjes. Er zijn zwarte schapen met zwarte voetjes die hun zin niet krijgen op andere social media kanalen en denken een platform als wikker.nl te hebben gevonden om elkaar hier de stal uit te vechten. En ik slaap maar weer verder zzzzz zzzzzz zzzzzzz zzzzzzz zzzzzz zzzzzzzz

(bericht voor wikker.nl, wanneer gaat de bezem door de schapenstal (want het is een zwijnenstal) om deze zwarte schapen met zwarte voetjes de schapenstal uit te vegen???)

Blijkbaar sliepje nog toen je de eerste comment las , want dat was een normale reactie op een mededeling. Daarna ontstond een discussie. Wat betreft je schapen adoratie. Onderzoek heeft uitgewezen dat de eigenaar geen Schaap heet. Mijn naam is het ook niet. Want wel duidelijk wordt RH is dat jij de streams volgt want daar is in het verleden deze site aan een twitteraar met die naam gekoppeld omdat deze beide kritiek hadden op KingAlert. Wat mij betreft mag je in elke reactie van je de zwarte schapen refereren . Bij mij roept het alleen herinneringen op aan de aloude voetbalclub uit Almere.
Voor de rest zou ik minder slapen en je meer op je taalgevoel concentreren want de beeldspraak de schapenstal is een zijnenstal kun je alleen weten als je dat ervaren hebt.
Namens de zwarten voetjes een welgemeend

Beehhhhhhhh

Ik slaap rustig verder, omdat 100% prietpraat door een zwarte schaap met zwarte voetjes lachwekkend is. zzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzz

Elmar

Je tweet heel anders dat wat je hier vraagt?

Ik ben gemute in de stream, dat had je kunnen begrijpen.
Je tweet is

Toch handig dat ook haters de stream kijken waaronder die van Theking77 en zich dan voordoen als iemand anders en dan naar de stream hatelijke berichtgeving plaatsen op hun eigen forum. En dan ook nog anoniem willen blijven zegt genoeg.

Geen enkel woord over de feiten die ik aangeef over u. Tot 2 maal toe mij een hater noemen terwijl ik uitleg dat ik dat niet ben.
Als ik van u een reactie krijg op mijn eerste bericht wil ik best mijn naam in de stream bekendmaken zodat ik daar in discussie kan, maar dan wil ik ook de garantie dat zolang ik niet scheld geen onwelvoeglijke taal uitslaat ik nooit en te nimmer geband wordt.

T

Geachte heer Elmar,
Of moet ik u zoals u door KingAlert genoemd wordt sekteleider noemen. Als u mijn bericht goed tot u neemt ,ziet u de aanhalingstekens rondom het woord rel. Dat wilt in normaal taalgebruik zeggen dat het geen rel is maar een een opgeblazen gebeurtenis. Uw linkje bewijst alleen maar dat als wij de gebeurtenis moeten omschrijven, dit een rel tussen aanhalingstekens moeten noemen. Bij nadere bestudering van uw tweets en p[merkingen in streams, kom ik tot de ontdekking dat u een een groot voorstander bent van het niet toe laten van kinderen tot de Social Media. Dat mag , u heeft recht op een eigen mening. Social Media bestaat uit Facebook, Instagram en ook Youtube. Social Media is die Media waarin een ieder zonder tussenkomst van andere zijn mening of fotos of video s kan delen.
Wat schetst mijn verbazing dat u moderator bent van niet alleen KingAlert,Fishator. maar ook van Neo de 10 jarige zoon van King Alert. Wat ik persoonlijk een heerlijk joch vind en met plezier naar zijn streams kijkt . Maar hoe strookt u dat met uw mening van kinderen moeten van Social Media af.
Wat mij ook opvalt aan uw opmerkingen wanneer u wordt tegengesproken dat u de andere partij dat of een kind of een hater noemt. U gaat er ook nu weer vanuit dat ik een kind ben. Ik kan u mededelen dat ik dat niet ben. Ik ben zelfs in het heerlijke bezit van eigen kinderen.
Ook ben ik geen hater. Als ik iemand zou haten dat neem ik niet de moeite om daar tijd aan te besteden. U verwart kritiek met haat. Ik noem het opbouwende kritiek. Zoals ik in bovengenoemd stukje aangeeft dat KIngAlert citeert uit een rapport dat hij zoals een reactie op zijn video aantoont niet heeft gelezen en daarvoor Rambam bedankt. Alleen het rapport was er al voor Rambam dus het bedankje/sneer is ten onrechte. Ook als je de reactie van Dee bekijkt is dat geen kritiek op Sophie maar kritiek op de reacties . Met je blote tieten ONDER je bh hemd en trui. Daar lees je toch duidelijk uit dat al pakt een leuke dame zich in 24 lagen ondoorzichtig plastic dat ze altijd kritiek zal krijgen op haar uiterlijk. Sophie snapte hem, de reacties daaronder snappen hem maar KingAlert blijkbaar niet.
Nogmaals dit is kritiek en geen haat. Als ik iemand zou haten dan zou ik hem wel een schaamhaarloze mongool noemen met het iq van 80. Kijk Elmar als je zo opmerking meerdere keren maakt en die is terug te vinden bij de streams van Fishanator dan kun je met goed fatsoen toch geen tirade gaan houden dat je als youtuber een voorbeeldfunctie bezit.
Het voordeel van deze site ondanks mijn kritiek erop is dat ik nu een antwoord op je kan geven. Als ik zon verhaal op twitter, of in de stream gaat houden is een ban mijn beloning. Een wereld waarin wij mensen die kritiek geven monddood maken .
Wat betreft mijn naam Feitengever. Ik geef slechts feiten weer, en koppel daaraan een mening. Met de mening mag u het oneens zijn. Maar het is een feit dat u die opmerkingen maakt over jeugd op Social Media, het is een feit dat u moderator ben van een 10 jarige. Het is een feit dat ik geen kind ben, Het is een feit dat KIngAlert die opmerkingen over kinderen met een mening maakte.
Dus wat dat betreft vind ik dat ik die naam mag dragen.
Voor de rest wens ik u een prettige dag en een gezonde toekomst

Beste Redactie,
Vind het fijn dat je Enzo zo volgt. Maar als je een echte nieuwssite bent bericht je over
,, de rel” tussen Gio en KingAlert (zie Twitter gio ) en over zijn laatste aflevering waarbij hij diverse dingen aanhaalt die in zijn comments worden onderuit getrokken zoals verwijzing naar de betrouwbaarheid van inf luencers. Terwijl ene Roland dat onderzoek leest en niet de woorden vind die hij eruit citeert. Ook zie ik hier niks over de discussie over wel of niet doneren. Ga eens na wat je bedoeling is. Of de youtubescene volgen of 3x in de week een Enzo feitje droppen

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Ziek Door Gehoorschade – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol heeft in zijn laatste vlog aangegeven veel last te hebben van tinnitus: een storende piep in zijn oren. De vlogger heeft de hele nacht niet kunnen slapen. Enzo is eerder hiervoor naar de huisarts geweest en die suggereerde dat stress de oorzaak hiervan is. Afgelopen week heeft Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Ontmoet Zijn Grote Idool Tijdens Amstel Live

Zijn goede vriend Nicky Romero heeft Enzo Knol meegenomen naar Amstel Live. Eerst dacht Enzo dat het niks voor hem was maar tijdens het concert draait hij helemaal bij. En wat hem verrast: hij mag backstage komen waar de artiesten zijn. Daar loopt hij Ronnie Flex tegen het lijf en …

Enzo Knol
Enzo Knol Op Spotify Met Nieuw Nummer!

Het nieuwe intro nummer van Enzo Knol voor zijn vlogs is te beluisteren op Spotify vanaf 1 februari.Dit laat hij via Instastories weten. Ook krijgen we een klein stukje van de tekst te horen: “Vloggen tot mijn kist.. welkom in de vlog van Enzo, we gaan met z’n allen zo …