Hoeveel Verdient YouTuber Joey? 5.000 Euro?!

YouTuber Joey
Alle YouTubers
7

YouTuber Joey

YouTuber Joey Craig twitterde wat hij tot nog toe in 2016 heeft verdiend met YouTube: 4,5k -5k. Dus is tussen de 4.500 euro en 5.000 euro.

Als je de views die hij tot nog toe op zijn Youtube-kanaal in 2016 bij elkaar optelt dan kom je naar boven afgerond op 10 miljoen views.

Laten we even voor het gemak van de luie rekenaar het op 5.000 euro zetten dat hij verdiende dan betekent dat Joey voor iedere 1000 views 50 cent krijgt.

Wat een YouTuber verdient is een vraag die velen bezighoudt. Quotenet had al vorig jaar geschat dat Enzo Knol iets van 4 ton per jaar moest verdienen. Daar was ik het niet me eens. Mijn inschatting was dat het eerder tegen de 6.000 euro bruto per maand moest zitten.

Daar kom ik onderhand wel van terug. Intussen heeft Enzo een appartement gekocht van 430.000 euro zonder hypotheek. Dat bedrag heeft zelfs in De Telegraaf gestaan.

 

Wat YouTuber Enzo verdient

Ook al is hij volgens de papieren van de notaris de enige eigenaar van dit onderkomen in Zeist, ik ga ervanuit dat de ouders van Dee de helft van het appartement hebben betaald via een zogenaamde familiehypotheek. Dat is een lening die buiten de bank om wordt geregeld. Dan mag je er nog steeds vanuit gaan dat Enzo dus ruim 2 ton zelf betaald heeft.

De meest bekende YouTuber van Nederland heeft altijd het verhaal opgehouden dat hij voldoende verdiende om zijn boodschappen en de huur te betalen. Dat gaat dus nu niet meer op. Huur betaalt hij niet meer.

David Harms: 50 cent

Dat die 50 cent per duizend views in de goede richting zit wordt bevestigd door David Harms van DusDavidGames. In een tv-programma waarin hij onlangs meedeed werd hem gevraagd hoeveel hij met YouTube verdiende. ‘Tussen de 3000 euro en 8.000 euro’ was zijn antwoord.

Zijn YouTube-kanaal haalt ruim 6 miljoen views per maand dus dan zou die 50 cent er goed bij passen. Die 8.000 euro kan te maken hebben met zijn extra adverteerderswerk voor bijvoorbeeld Doritos waar hij aan mee heeft gewerkt.

YouTubers willen niet graag over hun geld vertellen met als argument dat dit niet mag van YouTube. David Harms en nu ook Joey Craig hebben daar geen last van.

En tenslotte ben ik zelf ook YouTube partner zoals dat heet. Ik ga even kijken wat ik verdien…Wat, zoveel!! Ik ga ook in Zeist wonen! Foto: Twitter.

Zie ook: Wat verdient Enzo Knol?
Wat verdient Gio?

Als hij het over subs had dan was het aantal verkeerd. Zijn reactie heeft te maken met Lil’ Kleine die dit bedrag op 1 dag verdiend. Ook komt het bedrag overeen met wat op Socialblade.com staat.

Je zit er echt helemaal naast bro……..Enzo pakt per maand dik 35.000,- en een Kwebbelkop pakt al snel 65.000,- per maand. Je kan de verdienste makkelijk zetten op 1,- per 1000 views en dan hebben ze ook nog inkomsten van dingen die ze laten zien in de video’s (sponsoring). Ik denk dat het een reëler beeld is dan 0.50 cent per 1000 views.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Gio Swikker Uitgelachen Door Gio Latooy

Zanger Gio Swikker deelt op zijn Instagram trots een clip uit de laatste vlog van YouTuber Gio Latooy. Hij schrijft erbij:”Hahaha te gek, Laat je gaan in de laatste vlog van Gio Latooy.” Daarin zien we hoe hij en zijn vrienden moeten lachen om het liedje van Swikker en dat …

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …