Hoeveel Verdient Enzo Knol? Vlogger Geeft Onbedoeld Zelf Antwoord

Enzo Knol
21

Eindelijk is meer duidelijkheid gekomen over de vraag hoeveel Enzo Knol met zijn vloggen verdient. De YouTuber met ruim 2,3 miljoen abonnees incasseert minstens 800.000 euro per jaar.

En onbedoeld heeft Enzo daar in het BNR radioprogramma over influencers (BNR’s Big Five) antwoord op gegeven. Tot nog toe had de vlogger hier een hekel aan, maar indirect heeft hij nu toch een inkijkje gegeven in zijn inkomsten.

De radio journalist vraagt hem naar zijn verdiensten van zijn merchandise. Hij doelt daarmee op de verkoop van T-shirts, hoodies, sokken, noem maar op die je bij Knolpower.nl kan kopen.

Eerst blijf Enzo vaag, maar dan zegt hij dat het “misschien wel de helft” van zijn inkomsten bepaalt. Daarmee kan je dus een aardige inschatting maken wat hij verdient met zijn YouTube-kanaal.

Want hij vertelt ook dat zijn video’s rond de 34 miljoen views behalen. Per maand! Laten we dat voor 1 jaar op 400 miljoen views zetten. Op basis van meerdere berichten kan je de verdiensten voor een YouTuber op 1 euro voor 1000 views zetten.

Van YouTube (Adsense) krijgt hij jaarlijks 400.000 euro overgemaakt. Dus met zijn Knolpower merchandise verdient hij net zoveel. Conclusie: Enzo verdient minimaal 8 ton per jaar.

De interviewer had zelf ook onderzoek gedaan of hij gesponsord werd om in een Lamborghini te rijden. Hij had met de dealer gebeld en die vertelde dat Enzo alles zelf had betaald. Het gaat dus om een racemonster van 300.000 euro!

Het bezit waar hij het meest trots op is: zijn appartement dat hij in 2016 in Zeist kocht voor 430.000 euro. Contant betaald!

Enzo Knol geeft aan dat hij als het gaat om het aantal views de grootste Nederlandstalige YouTuber is. En als het gaat om het aantal abonnees geeft de vlogger toe, is StukTV.

Ben je van plan een huis, appartement of bouwgrond te kopen? Hou er dan rekening mee dat het verboden is om de koopprijs hiervan cash te betalen. Sinds 1 januari 2014 is het immers absoluut verboden om de aankoop van onroerende goederen nog te financieren met cash geld.

Hier wordt met contante betaling door Enzo bedoeld, dat hij zonder hypotheek in een keer zijn huis betaald heeft.
Gewoon via de bank.

RH zit weer af te geven op Wikker terwijl hij eerst voor lof sprak over deze website.
Valt toch op nu hij exposed is als Kaj van der ree dat hij hier stennis loopt te zoeken.

Beste Kaj of RH zoals jij jezelf noemt, als het je hier niet bevalt ga dan gewoon weg!

Ik heb nooit lof gegeven over deze site zoals jij op jouw manier interpreteert.

De enige echte RH
PS: voor sprookjes ga je naar de Efteling en voor witLOF naar de groenteboer. In jouw geval de supermarkt.

Ik denk dat zijn appartement niet zelf is betaalt. Hoe de f*ck krijg je 4Ton van je rekening wel een beetje vaag he waarschijnlijk is deze website eigenaar een 3e klas vmbo-leerlingen en die weten niet echt wat contant en een bank rekening is

3e klas VMBO? Kijk eerst maar even naar je eigen spelling.

springest.nl/icademy/cursus-nederlands-komma-s-punten-en-accenten

wat ik eigenlijk veel vager vond in dat interview dat de interviewer zij dat enzo zijn camera vrouw ook had meegenomen en daar heel dom om staan te lachen…wanneer gaat enzo nou eens bekend maken

Het is inderdaad allang duidelijk dat Enzo en Myron wel eens een nummertje maken. Wat nog stommer is dat ze elkaar niet volgen op Instagram, hij tagd haar ook nooit. Alsof dat de schijn moet ophouden.🤦🏻‍♂️

Jan,
Even voor mijn begrip. Je zegt dat ze een nummertje. Heb je daar bewijzen van, foto’s getuigen of neem je dat aan zoals ik aanneem dat jij nog nooit een nummertje hebt gemaakt. Maar dat is natuurlijk niet waar.
Heb je wel die bewijzen, benader me in mijn Twitter dan beloof ik dat we je naam noemen bij de vlgd aflevering.

Dit gaan wij behandelen zonder te checken of bewijs. Dat werk het beste. Ik zet het ook in de titel want dat scheel weer views

Ik denk dat jij het eerlijk gezegd niet weet.
Contant betekend nl. direct betalen. Jij hebt waarschijnlijk in contanten voor. Dat betekend in munten en biljetten.

Je vergeet een klein getalletje wat Enzo krijgt voor reclame in zijn videos krijgt in narura zoals de wintersport vakanties en wat bv Jumbo hem betaald. Als je toch gaat gokken zou ik r mooi een paar ton bijtellen.

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Bijna Naaktfoto Ruim 100.000 Keer Geliked

Vlogger Enzo Knol was 2 dagen offline vanwege slecht internet tijdens zijn vakantie. Nu hij weer online is zet hij er ook maar weer eens een naaktfoto van zichzelf op zijn Instagram. Enzo heeft wel vaker zijn blote achterwerk laten zien, maar nu laat hij ook de voorkant zien. Of …

Enzo Knol
Je Kan Nu Buurman Worden Van Enzo Knol – Voor Ruim 8 Ton!

Op Funda.nl staat een luxe appartement te koop dat vlak boven dat van Enzo Knol zich bevindt. Dichter bij de YouTube-ster kan je niet komen lijkt me. Als je vanuit je woonkamer schuin naar beneden kijkt kan je zomaar de bekende vlogger aan het werk zien. Het appartement in Zeist …

Enzo Knol
Ongeluk Met Lamborghini Enzo Knol Was Grap

Gisteren had Chahid (Instagram: DutchPerformante) nog een foto geplaatst met daarop duidelijk de witte Lamborghini Urus van Enzo Knol. Die was schijnbaar in de kreukels is gereden. Zie: Lamborghini Urus van Enzo Knol betrokken bij heftig ongeluk? Dit blijkt een grap van Chahid te zijn met goedkeuring van Enzo zelf, …