Hoe Speel Je Slither.io?

Slither.io
Overig

Slither.io

Razend populair op dit moment: de game Slither.io.  Daarom spelen ook grote Nederlandse YouTubers dit spel. Het is ook niet moeilijk om te spelen, al helemaal niet als je Agario gewend bent. Dat spelletje met die steeds groter wordende balletjes om het zo maar te noemen.

Bij Slither.io begin je het spel met een kleine worm. Door je tegen anderen op te laten botsen wordt jezelf steeds groter. Totdat! Ja totdat jezelf eraan gaat door een grotere worm of slang! Blijf dus altijd uit de buurt van de grootste ‘slithers’.

Buitenlandse YouTubers claimen al recordlengtes met hun wormen te hebben bereikt, maar dat hoef je niet te geloven. Het is immers niemand die het controleert.

Slither.io uitleg

Job (DoeMaarGamen) heeft het nog nooit gespeeld. Toch probeert hij het uit te leggen: “Mensen moeten tegen mij aanbotsen.” Hij heeft het over penissen of slangen en geeft aan dat het heel makkelijk eruitziet, maar “het is best wel moeilijk!” Ja, meerdere keren tijdens Slither.io noemt hij het een “kutspel” en: “Ik haat het spel!”

Laten we zo zeggen: je moet het gewoon  spelen en al doende wordt je er steeds beter in. Job lijkt me niet meer verder te gaan met dit spel. Misschien kan hij een paar wormen ontvoeren? Foto: YouTube.
Zie ook: Hoe speel je Agario?

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overig
Vriend Van Enzo Knol In Elkaar Geslagen! – Podcast De Bennies Begint Met Schokkend Verhaal!

De eerste podcast van De Bennies is met een schokkende onthulling van start gegaan. Noël Dekkers geeft aan tijdens carnaval tegen zijn hoofd gestompt te zijn en vervolgens ook, toen hij al op de grond lag, tegen zijn hoofd geschopt. Noël is daarna in verwarde toestand naar het ziekenhuis gebracht. …

Overig
Qucee Neemt Iedereen In de Maling Met Lamborghini-grap

Heel even leek het alsof Qucee een prachtige Lamborghini van 3 ton had gekocht. Hij schrijft onder de Instagram foto ook nog eens: “Hard work pays off – geparkeerd in de straat waar ik ben opgegroeid.” Hoe kon hij dat betalen? zou je denken. En nog belangrijker: hoe kon Qucee …

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …