Hoe Speel Je Slither.io?

Slither.io
Overig

Slither.io

Razend populair op dit moment: de game Slither.io.  Daarom spelen ook grote Nederlandse YouTubers dit spel. Het is ook niet moeilijk om te spelen, al helemaal niet als je Agario gewend bent. Dat spelletje met die steeds groter wordende balletjes om het zo maar te noemen.

Bij Slither.io begin je het spel met een kleine worm. Door je tegen anderen op te laten botsen wordt jezelf steeds groter. Totdat! Ja totdat jezelf eraan gaat door een grotere worm of slang! Blijf dus altijd uit de buurt van de grootste ‘slithers’.

Buitenlandse YouTubers claimen al recordlengtes met hun wormen te hebben bereikt, maar dat hoef je niet te geloven. Het is immers niemand die het controleert.

Slither.io uitleg

Job (DoeMaarGamen) heeft het nog nooit gespeeld. Toch probeert hij het uit te leggen: “Mensen moeten tegen mij aanbotsen.” Hij heeft het over penissen of slangen en geeft aan dat het heel makkelijk eruitziet, maar “het is best wel moeilijk!” Ja, meerdere keren tijdens Slither.io noemt hij het een “kutspel” en: “Ik haat het spel!”

Laten we zo zeggen: je moet het gewoon  spelen en al doende wordt je er steeds beter in. Job lijkt me niet meer verder te gaan met dit spel. Misschien kan hij een paar wormen ontvoeren? Foto: YouTube.
Zie ook: Hoe speel je Agario?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Overig
YouTuber Natan Vandergunst Beschuldigt Van Cyberpesten – Stopt Acid Met YouTube?

Nathan Vandergunst (Acid) wordt door de Belgische media beschuldigd van cyberpesten en haatzaaien en heeft reeds een advocaat achter zich aan gekregen. In de Belgische kranten verschijnen berichten dat de YouTuber een online privé-leger heeft die doodsbedreigingen verstuurd naar mede-YouTubers. Een zwaar aangeslagen Acid reageert verontwaardigd over deze media-berichten: “Alsof …

Overig
Don de Jong Koopt Huis Van 8 Ton!

Dat YouTube als beroep nog steeds goed kan verdienen (als je maar succesvol bent) bewijst Don de Jong. Die heeft onlangs een villa gekocht in Roelofarendsveen. De prachtige villa heeft een prijskaartje van 787.500 euro. Daar komt nog kosten koper bij en dat betekent dat Don ruim 8 ton kwijt …

Overig
Mees van Dam Werkt Nu Ook Voor Mediamiljardair John de Mol

Mees Lucas van Dam, de 20-jarige sportieveling die we kennen uit de vlogs van Enzo Knol, heeft een contract getekend met het mediabedrijf van John de Mol! Mees vermeldt trots op zijn Insta: “Een mooie stap mogen zetten vandaag met Social1influencers! Er komen mooie dingen aan en ik ben iedereen …