Hoe Speel Je Slither.io?

Slither.io
Overig

Slither.io

Razend populair op dit moment: de game Slither.io.  Daarom spelen ook grote Nederlandse YouTubers dit spel. Het is ook niet moeilijk om te spelen, al helemaal niet als je Agario gewend bent. Dat spelletje met die steeds groter wordende balletjes om het zo maar te noemen.

Bij Slither.io begin je het spel met een kleine worm. Door je tegen anderen op te laten botsen wordt jezelf steeds groter. Totdat! Ja totdat jezelf eraan gaat door een grotere worm of slang! Blijf dus altijd uit de buurt van de grootste ‘slithers’.

Buitenlandse YouTubers claimen al recordlengtes met hun wormen te hebben bereikt, maar dat hoef je niet te geloven. Het is immers niemand die het controleert.

Slither.io uitleg

Job (DoeMaarGamen) heeft het nog nooit gespeeld. Toch probeert hij het uit te leggen: “Mensen moeten tegen mij aanbotsen.” Hij heeft het over penissen of slangen en geeft aan dat het heel makkelijk eruitziet, maar “het is best wel moeilijk!” Ja, meerdere keren tijdens Slither.io noemt hij het een “kutspel” en: “Ik haat het spel!”

Laten we zo zeggen: je moet het gewoon  spelen en al doende wordt je er steeds beter in. Job lijkt me niet meer verder te gaan met dit spel. Misschien kan hij een paar wormen ontvoeren? Foto: YouTube.
Zie ook: Hoe speel je Agario?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Overig
Noël Dekkers Steelt De Show In de Vlogs Van Enzo Knol

Noël Dekkers, ook wel het “jongetje” genoemd, wordt overladen met complimenten bij de laatste vlog van Enzo Knol. Voor een groot gedeelte filmt Noël en zorgt elke keer voor heel grappige situaties. Dat filmen doet hij vaak ook vlakbij het gezicht van Enzo die soms de camera moet ontwijken. De …

Enzo Knol
Waarom Heeft Enzo Knol Porsche Embleem Laten Verwijderen?

“Dat verhaal heb ik nooit vertelt!” In zijn laatste vlog 2816 “De vlog stopt wanneer de camera leeg is!” verklapt Enzo Knol een wel heel bijzonder geheim. Zijn Porsche Panamera wordt altijd afgeleverd met het Porsche embleem goed zichtbaar op de hoofdsteun van de stoelen. Dus elke keer als Enzo …

kastiop
Overig
Bekende Vlaamse YouTuber Kastiop Vermist!

In het nieuws: De Belgische politie heeft gemeld dat de 22-jarige YouTuber Kastiop (Kacper Przybylski) wordt vermist. Zijn familie heeft hem dringend opgeroepen contact met hen op te nemen. Nederlandse kijkers kunnen hem kennen van de YouTube-serie Legends of Gaming NL . Online nieuwtjesjager JustNicolas dacht eerst dat het een …